TILSIMIN İLK ÇARLARI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Re: TILSIMIN İLK ÇARLARI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

ARTIK 5 cı yılındayız :)):
THexToKaTLee
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen THexToKaTLee »

SeLamun aLeykum Öncelıkle bende Hatırladıgım Kadarı Ile Eskı oyuncularımızın Ismını yazmak Istıyorum :

İmam
Melle
Enter
Esmer
Xtürkücüxxx
Songuardangel
Haggard
Sonzaza
Sonlayn
Sonspoyraz
Sontürkücü
günesx
Alparslan
Sonangelsong
Yeniçeribaşkan
lazkopatxxx
Yeniçerixiksirci
Aklıma gelenler BUkadar

// GaRu = YeNiÇeRixBaŞKaN // LasTCaLienTe = Xtürkücüxxx // INeowiNI = Yeniçerixiksirci //
/// GaRu ///
/// INewoiNI ///
/// LasTCaLienTe ///

RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! (:
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi =)) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil =))
çarlarımın adı Toratoratora , Zerozero , Sfenks ti.. benim gibiler ikinci furya oyunculardı zaten eski olduğunu iddia eden arkadaşlar durup biraz düşünmeliler..
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı =))) bu ikiside aynı gün olmuştu xDDD daha 2 aylık oyuncuydum ve üstümde çöptü =)) kaçmayayımda örs parası mı vereyim , zaten oda yoktu =)
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Sfenks yazdı:2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi =)) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil =))
çarlarımın adı Toratoratora , Zerozero , Sfenks ti.. benim gibiler ikinci furya oyunculardı zaten eski olduğunu iddia eden arkadaşlar durup biraz düşünmeliler..
Cesurzade nin çarının soyulması ve sancak savaşında iki kişi kaldığımız için kaçtığımdan dolayı Zaza nın bana arz sancakta herkesin önünde çok kötü bir arz olduğumu söylemesi unutamadığım olaylardı =))) bu ikiside aynı gün olmuştu xDDD daha 2 aylık oyuncuydum ve üstümde çöptü =)) kaçmayayımda örs parası mı vereyim , zaten oda yoktu =)
:D :) hey gidi heyyyy
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

Sfenks yazdı:2008 yılının ocak veya şubat ayında açtım ilk çarımı.. eskilerden değilim ama yinede yazmak istedim o kadar kişi yazmış benim neyim eksik dimi =)) Zaten hiç kimse hatırlamaz sorun da değil =))
Herkez unutuR abi de ben unutamaM seni Komet merlin eldiven üretirmişdiM sana zamanında :)
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

ESMER yazdı:
Ayhilallll yazdı:
ESMER yazdı:imerthan die bir velet vardı özlemeyeceğim tek oyuncu yaşı 10 civarıydı ama boyundan büyük söverdi hatırlayanlar xD

O velet yüzünden car sildim ben ya gördü yerde Bindiriyordu :)
3 ay önce theme li bir cardan pm atdı imerthan ben dedi büyüdüm artı kakıllandım dedi :)
Hahaha yav kaç sene oldu ama büyümüştür tabiki xD
Taha abi seni soruyoR oyuna gelmiyomu esmer diyoR :)
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx
Kullanıcı avatarı
ESMER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen ESMER »

Ayhilallll yazdı:
ESMER yazdı:
Ayhilallll yazdı:
ESMER yazdı:imerthan die bir velet vardı özlemeyeceğim tek oyuncu yaşı 10 civarıydı ama boyundan büyük söverdi hatırlayanlar xD

O velet yüzünden car sildim ben ya gördü yerde Bindiriyordu :)
3 ay önce theme li bir cardan pm atdı imerthan ben dedi büyüdüm artı kakıllandım dedi :)
Hahaha yav kaç sene oldu ama büyümüştür tabiki xD
Taha abi seni soruyoR oyuna gelmiyomu esmer diyoR :)
aman uzak dursun =)
Resim
kral2111
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kral2111 »

Burda Herkes Aklına Gelen Bazı Kişileri Yazmış. Tek Tük Hariç Hiç Biri Eksılerden Değil... Ben Yahya ...Şimdiki Karetkterim IıIRaMoıIıI Tılsım Açıldıgı Gündn Beri Oynuyorum... Eskilerden Baksanız Şuan Hiç Biri Oyunda.. Yok... Wcansu Lodosxkıyamet..Alpaslan..Serserizaza... Sadece Bunlar Ben Oyundaken Vardı Bu SiziN YazdıklarınZ iSİMLER... Bu İnsanlar Oyunu Bıraktıktan Sonra Oyuna Başlamışlar... Artık Nasıl Eskılernde Oluyorlar.. :D :D
Kullanıcı avatarı
NaSiHatt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen NaSiHatt »

Eskilerden Alparslan,Godfreyler,Rosafin,Esmer aklıma geliyor yani zorlasam birsürü çıkar ama önplanda bunlar :)
FATİH
NASİHAT
Kullanıcı avatarı
Sfenks
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sfenks »

LEPRECHAUN yazdı:
:D :) hey gidi heyyyy
ömer faruk senmisin bu =)
Bilinmezliğin içindeyim biliyorsan gel bul beni

“Genel Sohbet” sayfasına dön