berkukk yazdı:Öncelikle tüm Gökx ailesine iyi günler dilerim.Bugünden itibaren bir gök deilim.Karakalem isimli carımı sildim fakat SaqOiST isimli karakterimde şaheserli ve zırhlı olduğu için silemiyorum en kısa zamanda ismini değiştirmeyi deniyeceğim.Ayrılma istegimin herhangi bir nedeni yok.Tüm Gökx ailesine başarılar dilerim.Bu da car siliş fotoları buyrun. Tekrardan tüm gök ailesine başarılar dilerim.Hepiniz allaha emanet olun.
Muhammet Berkuk KANŞAT
Tüm İslam Aleminin ve siz değerli lonca arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimizle kutlarız. HAYIRLARA VESİLE OLMASINI ALLAH'TAN (C.C.) ÜMİT EDERİZ.
Ömer Efendi Bir Anlaşma Yapıldı Tekrardan. Sizinle İlgili Doğruluğunu yada Yanlışlığını Tartışmıyorum. Oldu Bitti. Ama Böyle Fotolar Koyuyorsanız Lehimize Yada Alehimize Bizde Suna biliriz.
Öncelikle Kolay Gelsin Ben ve Arkadaşım Beyazköşk Sunucusunda Oynuyorduk.Sunucu Değişimine Karar Verdik.Sizin Loncanıza Girmek İstioruz.Bilgilerimiz Aşşağıdadır...
Adım:Bekir Can(Ben)
Tecrübe:3.5 yıLı aşkın oyunu oynuyorum.
Referansım:Arkadaşım eyüp
Yaşadığım Şehir:İstanbul(Anadolu)
Adı:Eyüp
Yaşı:17
Tecrübesi:Oda Benim Gibi 3.5 yılı aştı.
Referansı:Ben
Yaşadığı Şehiri:İstanbul(Avrupa)
GÖKxANIL Karakteriyle Hiç Bir Alakam Kalmamıştır^^ GÖKx Loncasından Ayrılmış Bulunmaktayım GÖKxANIL ın Yaptığı Hareketlerden Sorumlu Değilim GÖKx Ailesine Başarılar^^