Evet Ahmet Acıklama Beklıyorum Demek Sız Yaptınız Sız Boylesınız mı Demek ???? Bana Onu soyleyın ?
Nıye Kımse Sana yuklenmedıde Halsıyetsız Yenılmeze yuklenılıyo kufur Acızlerın Isıdır !
Ben sana soruyorum Sen RoA Baskanının Bırak Baskanının Uyesının Bıle Forumda SAyfalaarca Annaye Bacıya Kufur Ettıgını Gordunmu ? Saldırılar Herzaman Olcak...
Bak 50 m Az Gelmıs Tekrar Kufur Edıyor Anne Baba...
Ben 100 m Werım Annenıze bacınıza Kufur Etme Hakkım warmı ?
MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MevLana Loncası [ BiLDirim aLanı ]
Takıo - Raiders Of Anatolia

- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AYRICA YENILMEZ TAKIO DEDIKLERINDE BIRAK MEVLANAYI TUM LODOS KLANI SUSTU HADI YOKSA YOK DE SEN DIYONYA EZILDINIZ SEN SADECE TAKIO TEK BI ISME EZILDIN.....

-
- Salgın Koruyucusu
Lodosta benim ezilmem için kralının gelmesi lazım :lol: :lol: Kendini adamdan sayma bu konuya yazma yüreğin varsa o iftira konusuna yaz ne yazacaksan, lonca bölümün kirletme bir daha sizde roa konusu açın bakayım :lol: :lol:
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
BeLki Bu bızım Lonca yonetım sekLımızdır kımsenın anasına ,bacısına kufur etmeye hakkı yok bu konuda haklısın suan ramazan ramazan ıse hıç hakkı yok YeNıLMeZzZ ın kendını kontrol etmesı bıraz belkı zayıfdır banada oyunda hırsız dedıler yasakladım geçtım,bu konuda para satıor dedıler yasakladım geçtım, bılıorumkı bu oyuncular bızı kufure zorluor ama bızde bılıoruzkı bu oyunlara kanmayız heee,, YeNıLMeZzZ aynı sekılde devam ederse loncadan uzaklasıtırılırEvet Ahmet Acıklama Beklıyorum Demek Sız Yaptınız Sız Boylesınız mı Demek ???? Bana Onu soyleyın ?
Nıye Kımse Sana yuklenmedıde Halsıyetsız Yenılmeze yuklenılıyo kufur Acızlerın Isıdır !
Ben sana soruyorum Sen RoA Baskanının Bırak Baskanının Uyesının Bıle Forumda SAyfalaarca Annaye Bacıya Kufur Ettıgını Gordunmu ? Saldırılar Herzaman Olcak...
Bak 50 m Az Gelmıs Tekrar Kufur Edıyor Anne Baba...
Ben 100 m Werım Annenıze bacınıza Kufur Etme Hakkım warmı ?

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
anlamadık hangı konuda ezdınız bızı ?AYRICA YENILMEZ TAKIO DEDIKLERINDE BIRAK MEVLANAYI TUM LODOS KLANI SUSTU HADI YOKSA YOK DE SEN DIYONYA EZILDINIZ SEN SADECE TAKIO TEK BI ISME EZILDIN.....

LeoNaR
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Benım Taktıgım Nokta Bu Kıme kıme Iftıra Atmadıkı ? Kıme Iftıra Gelmedı Herkeze Herkez Ama Kufur ne ? Zaten Yapmayan ADam senın gıbı Zaten Ben Yapmadım Kanıtı WArsa Koysun der Cekılır... Ama Yapan ADam Kufure Ve Kutsal Varlıklara Dıl Uzatır.

- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
ben konunun uzamaması ıcın konunun kıLıtlenmesını delılı olanında ıkvdesteke maıl atmasını ıstedım ama 2 3 saat sonra konu nerelere gelmıs yapıcak bısı yok..Benım Taktıgım Nokta Bu Kıme kıme Iftıra Atmadıkı ? Kıme Iftıra Gelmedı Herkeze Herkez Ama Kufur ne ? Zaten Yapmayan ADam senın gıbı Zaten Ben Yapmadım Kanıtı WArsa Koysun der Cekılır... Ama Yapan ADam Kufure Ve Kutsal Varlıklara Dıl Uzatır.

LeoNaR
-
- İskele Babası
lan #@!? cocugu sen hala kufurmu edıyon he #@!? kodugum pııcıı bacısız #@!? senın benden cekıcen war yenılmez serefsızı kopek it
-
- Salgın Koruyucusu
Takio bu konuya yorum yazma, diğer malum konuya dön biraz adamlığın varsa.
-
- Salgın Koruyucusu
SEn ilkin nikini yaz nikini :lol: :lol: Nik söyle bana ..Yavuzselim yazdı:lan #@!? cocugu sen hala kufurmu edıyon he #@!? kodugum pııcıı bacısız #@!? senın benden cekıcen war yenılmez serefsızı kopek it