Eray terbiyesizlik falan yaptığım yok.İlk başta ciddi olmadığını düşünüyordum ve muhattap olma dedikten sonra mesaj yazmadım farkındaysan...eray yazdı:Fazla uzattığımı sanmıyorum sen git yaptığın yorumlara bak. Ben daha bi kere yorum yapıyorum yaptığın terbiyesizliğe bak.Tskxhxugur yazdı:Eray fazla uzatma.Vardır bir bildiği...
==--==Tskx Bedelli Üye Alımı Başlamıştır==--==
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ==--==Tskx Bedelli Üye Alımı Başlamıştır==--==
Şimdide ben yorum yapıyorum. Hiç kimse, hiç bir şekilde, hiç bir zaman ve hiç bir yerde benim konuşmalarıma, yorumlarıma laf söyleyemez . Hiç kimsede o potansiyeli göremiyorumTskxhxugur yazdı:Eray terbiyesizlik falan yaptığım yok.İlk başta ciddi olmadığını düşünüyordum ve muhattap olma dedikten sonra mesaj yazmadım farkındaysan...eray yazdı:Fazla uzattığımı sanmıyorum sen git yaptığın yorumlara bak. Ben daha bi kere yorum yapıyorum yaptığın terbiyesizliğe bak.Tskxhxugur yazdı:Eray fazla uzatma.Vardır bir bildiği...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
İyi sen devam et konuşmaya adamın canı sıkkın sen daha da sık canını bişi demiom sana...eray yazdı:Şimdide ben yorum yapıyorum. Hiç kimse, hiç bir şekilde, hiç bir zaman ve hiç bir yerde benim konuşmalarıma, yorumlarıma laf söyleyemez . Hiç kimsede o potansiyeli göremiyorumTskxhxugur yazdı:Eray terbiyesizlik falan yaptığım yok.İlk başta ciddi olmadığını düşünüyordum ve muhattap olma dedikten sonra mesaj yazmadım farkındaysan...eray yazdı:Fazla uzattığımı sanmıyorum sen git yaptığın yorumlara bak. Ben daha bi kere yorum yapıyorum yaptığın terbiyesizliğe bak.Tskxhxugur yazdı:Eray fazla uzatma.Vardır bir bildiği...
Deme bişey bana. Burda herkesin canı sıkkın ve benim kafam bozuk.Tskxhxugur yazdı:İyi sen devam et konuşmaya adamın canı sıkkın sen daha da sık canını bişi demiom sana...eray yazdı:Şimdide ben yorum yapıyorum. Hiç kimse, hiç bir şekilde, hiç bir zaman ve hiç bir yerde benim konuşmalarıma, yorumlarıma laf söyleyemez . Hiç kimsede o potansiyeli göremiyorumTskxhxugur yazdı:Eray terbiyesizlik falan yaptığım yok.İlk başta ciddi olmadığını düşünüyordum ve muhattap olma dedikten sonra mesaj yazmadım farkındaysan...eray yazdı:Fazla uzattığımı sanmıyorum sen git yaptığın yorumlara bak. Ben daha bi kere yorum yapıyorum yaptığın terbiyesizliğe bak.Tskxhxugur yazdı:Eray fazla uzatma.Vardır bir bildiği...
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
La yok yere nası tartışıyonuz anlamıyorum tebrık edıyorum...lonca ıle cok ıyı gecınıyonuz.

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
-
- Acemi Savaşçı
s.a TSK DAKİ BÜTÜN KARDESLERİME
AD:MUHAMMET
S.AD:HARMAN
YAŞADIĞI YER:FRANSA_LYON
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:MUSLUMAN LVL47_FİANXMUSLUMAN LVL47_FİANXMÜSLÜMAN LVL44_MUSLUMANXİNTİKAM LVL45
OYUN HAKKINDA TECRÜBESİ:İKV ACILDIKTAN 1AY SORA BASLADIM 3 YIL OYNADIM
LONCA KATILIM AMACI:ARZ LONCASI OLMASI
KEFİL GOSTEREBILECEGI BIRILERI:Fianxmeric_Zazaxhüseyin_Thegreen
OYUNDAKİ NICK LER LWL LERIYLE:MUSLUMAN LVL47_FİANXMUSLUMAN LVL47_FİANXMÜSLÜMAN LVL44_MUSLUMANXİNTİKAM LVL45
A.s Başvurunuz için teşekkürler ama kefil gösterebileceğiniz kişiler loncamızdan olmalıdır. İyi forumlarmuhammetharman yazdı:s.a TSK DAKİ BÜTÜN KARDESLERİME
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
-
- Acemi Savaşçı
O ZAMAN GELECEK ALIMLARDA BASVURURUZ
SAOL
SAOL
- waccumxsamet
- İskele Babası
Wefasızxçapqın havacılarda değil karacılarda olucak ayrıca Waccumxsamet havacılarda olucak. lütfen düzeltiniz.
www.wefaszx.tr.gg

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Güncellersek iyi olacak.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı