____**Türkxxloncası**_____

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EjderKapani
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ____**Türkxxloncası**_____

Mesaj gönderen EjderKapani »

EjderKapani yazdı:
Cantanem yazdı:
XxISIRIKALIRxX yazdı:ÇILGIN TÜRK’LER

Türkxgenelkurmay Lonca Başkanı
TürkxxCaNTaNeM Lonca Kurucusu
TürkxxSaMSuNŞiFa Lonca Üye Alım Sorumlusu
TürkxxYeKTaNeM
TürkxxAğıRABi
TürkxxBİTANEM

TürkxxTeKTaNeM
TürkxxGüLTaNeM
Türkxxsevtanem
TürkxxVaRoLuŞ
TürkxxMeSuT
TürkxxAyANSoN
Türkxxkızıltan
Türkxxagoralı
Türkxxgücü
Türkxxvakitsiz
Türkxxmetehan
Türkxxkarizma
Türkxxisenbike
Türkxxbüyü
Türkxxdenizci
Türkxxleather
TürkxxaTaHaNŞiFa
TürkxxAşKTaNeM
TürkxxRaMo
Türkxxhealing
Türkxxhealling
Türkxxcleo
Türkxxşifa
Türkxxşifaerd
TürkxxKaNiCaNİİ
TürkxxAğıRABla
Türkxxhanata
Türkxxçirkinkral
Türkxxerdemli
Türkxxbozkurt
Türkxxçılgın
Türkxxkurşun
Türkxxazrail
Türkxxhüseyin
Türkxxşaşkın
Türkxxkobrax
Türkxxemin
Türkxxmenderes
TürkxxDaPoET
Türkxxbozo

Loncadaki üye listesinde bunulunanların dışında hiçbir isim benzerliği veya kişilerlerle alakamız yoktur bilginize....... xXISIRIKALIRxX

Erol abi ve Mesut şu Listeyi tekrar düzenleyelim Online olanlar olarak. Çünkü uzun süredir karakterlere girmeyenler var veya açıp bırakanlar.

TürkxxGüLTaNeM
TürkxxAşkTaNeM
TürkxxBaLTaNeM
İyi günler..

Güncelleme nedeni :[/color]

Türkxxsevtanem (Yeni Karakter)
oOBeArFrOOdOo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen oOBeArFrOOdOo »

:x :P kardeş bende loncaya katılabilirmiyim katılırsam adımı TürkxxFrOoOdOo yapacam ????? :twisted: :cry:
Kullanıcı avatarı
EjderKapani
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen EjderKapani »

TürkxxSaMSuNŞiFa

ve

xXISIRIKALIRxX'a başvur ben birşey diyemem bu konu hakkında.
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: NEMESİS

Mesaj gönderen IIxDyNaCxII »

oOBeArFrOOdOo yazdı::x :P kardeş bende loncaya katılabilirmiyim katılırsam adımı TürkxxFrOoOdOo yapacam ????? :twisted: :cry:
Sabıkan varmı ? :D
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
Leqolas
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Leqolas »

IIxDyNaCxII yazdı:
oOBeArFrOOdOo yazdı::x :P kardeş bende loncaya katılabilirmiyim katılırsam adımı TürkxxFrOoOdOo yapacam ????? :twisted: :cry:
Sabıkan varmı ? :D
:lol: :lol: :lol:
KanunixxDADAŞBEY
Erzurumluxyuns
Kanunixxsultan

█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
DADAŞ®
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

amed yazdı:Arkadaşlar Ben TürkxxTekTaNeM SavaşçıM 1.İsmi Aslanyürük2.ismiAlbaTros.3.ismi Olan IxIxARAŞİNxIxI ÇARI Bundan Sonra Bana Ait Değildir Sonra Sorumluk Kabul Etmem Ona Göre /Ramazan
gayet güzel bir numara.adı hırsıza çıkmış bi insan için yapılıcak tek şeydir herhalde.bunu kimsenin yemiceğini düşünmemişsin ama belli.yalan dolanla dolu bi hayatta sana başarılar.
Ne yalanı be kardeşim dogru söylüyo savaşçısı artık ona ait degil Walker adlı merte ait çarlar takaslandı birşeyi bilip bilmeden o kişi hakkında yorum yapmazsan senin için daha iyi olur hadi ortamı germe
O karakterin sahibi ve ya sahipleri umurumda değil.
O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.
Ben kardeşime yapılan terbiyesizliği kendime yapılmış olarak görüyorum ve Loncamın meselesi olarak lanse ediyorum.
Umarım aynı tavırı çok sevdiğim Türkxx Loncasıda gösterir ve bu terbiyesizliğin diyetini öder.
İçlerinde çok saygıdeğer insanların bulunduğu bu loncayla karşı karşıya gelmek istemem.
Ama bilinsin ki Kısasa Kısas FARZ dı
HırsızLARdan ne beklenirki, Adını temizlemeye çalışıyor bide.
Hırsız diyosunuzda bende onu tanıyorum oki hırsız diyosunuz bi kanıt sunun ortaya gerçekten öyle birşey varsa zaten o zaman geregini biz yaparız fakat hırsız dendiginde ortada kanıt yokken onu suçlamakta yapılamaz bu yüzden kanıtlar sunun ortaya
Biz konuşuyorsak Kesin emin olduğumuz için konuşuyoruz demektir.
Bugüne kadar kimseye ne iftira atmışız ne yalan söylemişiz.
Tanıyamamışsanız Eyvallah.
Buyrun istediğiniz ispatların bir parçası. Yetmez derseniz Size istediğiniz kadar daha ispta sunmaya gücümüz vardır...
viewtopic.php?f=31&t=52768&start=10
Yha Arkadaşlar Benım JUNONVELAZ çarı İle Hiç Bi Alakam Yok. O Forumda Gördüğnüz Fotolarda !! Fatih NASIhat bana böle dedi : Ramazan Sabah Senın Çardan Junonvelazın İtmlerı Yansıtıldı Ve Ben İtemlerı Onun Özeline Yansıtım Bunlarmı Diye Evet Dedi Ona Verdi İşte ODA O anda Foto Çekip Forma Atmış sonrada hırsız diyorlar . ama itemleri nerden getirdin diyosanız.ben itemlerim abimin bi tane çarında gördm ve kıme ait oldugunu bilmiyodum aldım yansıtıp satmaya çalıştım sonra böle oldu NASIHAT foto çekıp Forma ATMIŞ Artık Bunda Hırsızmı Oluyoruz ..Ve BEN Hırsız Olsadım İtemleri Geri Vermezdım o kadarda Yemın Etmezdım Bir Oyun İçin Artık Siz Benı NASIL Biliyosanız Öle oLsun Demek İstediim Bunlar
Dedigi gibi biraz mantıklı olmak lazım benim çarlarıma da girebiliyo çogu hesabımı biliyo neden hesaplardan hiçbirşey eksilmiyo sadece biraz düşünmek lazım böyle bir olayla direk damgayı vurmak kimseye yakışmaz
Ortada yapılmış ve ispatlanmış bişi varken aksi yönde savunmak ne kadar doğrudur ?
Ata sözlerimiz çoktur bu yüzden bu olayla ilgili bir tanesini paylaşmak isterim.
''Bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' diye illa kendi başınıza mı gelmesi gerekir bir yanlışa engel olmak için kınamak için ?
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın:
Bazı bencil, çıkarcı kimseler vardır ki, onlar, sırf kendilerine zarar vermiyor diye kötülük yapan kimselere engel olmazlar. Onların başkalarına kötülük yapmalarına, bu kötülüklerinin bütün bir toplumu zarara uğratmalarına ses dahi çıkarmazlar; onlara dokunmamaya çalışırlar. Oysa bu tavır son derece yanlıştır. Yalnız kendimizi değil, toplumun diğer bireylerini de düşünmek zorundayız. Bana ne demek, neme lâzımcı olmak toplumun dirlik ve düzenliğini temelden bozacak bir harekete yol açar.
İtemleri geri vermezdim denilmiş o itemleri geri vermemen demek senin sunucuda birdaha rahat olamaman anlamına gelirdi birazcık aklı çalışan biri bunu rahatca anlayabilir ;)
Mantıklı düşünmek lazım ;)
Bize boş konuşmayın biz tavrımızı ortaya koyduk.
Siz eğer Asım ın da dediği gibi bana dokunmayan yılan felsefesi güdüyorsanız. Söyleyin.
Yok ispat yok foto demeyin. Yok abim almış yok abimin 10 yaşındaki çocuğu almış masallarını anlatacaktınız ispat ne diye soruyorsunuz?.
Sözümüz ve tavrımız nettir. Sizde bunlardanız Diyorsanız Sizede aynı net tavrı ve Sözü söylüyoruz...
Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın mantıgında degilim ama bu kişide benimde şifrelerim var neden bana degilde ona ? ben 2 defa soyuldum çarlarım çalındı o silinen çar çokmu degerliydi sizce benimkiler çokmu önemsiz oldugu için çalma gibi bir girişime girmiyo bu adam dışlanması gereken kişileride dışlarız sorun degil anlatmak istedigim bunun hırsızlık yapmış olmasına inanmadıgım bana bu şahsın kesin net şekilde kanıtlarını getirin sileyim defterden ama net kesin kanıtları sunun önüme oradaki fotograflarda yazmış benim çocuklar diye ramazanın ismi geçmemiş o yüzden daha iyi daha net bir kanıt getirmenizi tavsiye ederm varsa böyle birşey bizde bilir ona göre davranırız artık
Ya havle.. Ne entresan olaylar oluyor.. Adam gidiyor başkasının karakterinden başkasına ait şeyleri çalıyor... Nasıl oluyor? ben anlamıyorum bu işi biri bana anlatabilir mi? birisi bana şifre verdi diye bütün sülaleme mi paylaşıcam? Ha onlar çalsın sora ben onlardan alırım, anlaşılırsa da benim amcamın teyzesinin oğlunun baldızının eski manitası çalmış derim? Bu ne böle? Ben anlayamıyorum varsa anlayan açıklarsa sevinirim..
Bu konular konuşulurken bu forumda acaba siz nerdeydiniz?
Bu konular klanda konuşulurken siz nerdeydiniz?
Bu arkadaşa sordunuzmu bu olay nasıl oldu da bu adamlar bu şekilde konuşuyor?
Bakın ben söylemiyorum Alemi cihan söylüyor. En yakın arkadaşı olan kişi söylüyor.
Konu yaşanmış üzerinden zaman geçmiş. Biz ne İtemin Davasındayız Nede giden karakterin.
Biz yapılan yanlışı söylüyoruz. Hee bize yanlış gelmiyor bu durumlar biz severiz böyle insanları dersenizde biz ne diyelim size
Kazancınız bol olsun...
Birde aklıma takıldı bir insan ne diye 4 kere aynı karakterin ismini değişir?
Sizin kanıt dediğiniz şey nedir onuda bi tarif edinde onuda bilelim.
Hangi ip ile hangi çara ne zaman girildiğinimi bulup burada yayınlamamızı istiyorsunu
Acaba daha net bir kanıt ne oluyor ? Emliyet Müdürlükleri ile birlikte çalışıp bulunan deliller mi ? Bu zamana kadar kimsede gördün mü Delikanlı gibi yaptığının arkasında duran? Sildiyse evet sildim diyen, çaldıysa evet çaldım diyem ? O kadar delikanlıyı ben daha görmedim ;)
Hani diyorsunya niye ben değilde o Tılsım sunucusunda bir yığın insan var peki niye o insanlardan biri değilde sadece bu kişi ? İkisi arasında bir konuşma olur, bir tartışma olur anlık öfkeye yenilip yapabilir ki (foruma açmış olduğu en iyi vsci Albatros'tur onu yeneni daha görmedim çok iyi vs atıyo fln yani '' başkasının azından kendini övmesi gibi'') yaşıda buna müsayit.
Aynı olay acaba sizin başınıza gelse yine bu tavırla ortada dolaşırmıydınız acaba çok merak ediyorum da ;)
Harun abimin dediği gibi bu konular konuşulurken nerdeydiniz acaba ozamanlar niye sesi çıkmıyodu, aynı karakterin ismini 4 defa değiştirmek (ya parası çok, ya aklı yok, yada bişi var) ? diye aklıma getiriyo
Acaba neden butun hırsızlık olaylarında bu mert denılen sahıs gecıyor anlamadım
Etkınlgıı duzenleye kısımı onuda anlamadım:D
Fotoğraflarda herşey çok açık ve net şekilde kanıtlanmış.. Bu kanıtların üzerine o yapmaz demek güvenmek değil menfaat kaygılarıdır..Evet yapmıştır ama geçmiş zaman olabilir her insan hata yapabilir deyip özür dilemek daha mantıklı ve doğru bir çıkış olurdu..
Bakın Benim Size Anlatmak İstediğim Konu Bu Kişide Benim hesaplarımda var Fakat bana böyle bir yanlış Yapmadı Bu Yüzden İnanmıyorum Ben
Böyle söyle işte, bizde bilelim kim neyi savunuyor.
Kalkıp kanıt falan sorup sonra yok o yetmedi bide itirafname getirin deme ;)
Biz söyliyeceğimizi söyledik. Konu bizim açımızdan bitmiştir.
Türk Loncası üyelerine aynı tavrımızı göstereceğiz...
Saygılarımla....
Ben Bunu Kendi Adıma Savunuyorum Lonca Adına Değil Loncaya Hitaben Konuşmasanız Sevinirim Şahıs Olarak Konuşuyoruz Biz
İlk yazılan mesajımızda da belirtilmiş.
Biz Lonca olarak konuşuyoruz. Karşımıza çıkacaksada Lonca çıkacak.
Bu şahsı ya barındırmayacak veya barındararak bize tavrını gösterecek dedik.
Eğer bir yetkim yok ben Lonca takmam derseniz Buraya Loncanızın yetkilisi gelip konuşsun.
Bence Türkxx Loncası bu adamın HIRSIZ olduğuna inanmak istemiyor.Bu adamın geçmişte neler yapdığını herkes gibi Türk loncasıda biliyor ama görmezden geliyor.Hala neyi savunuyorsunuz.İnanmanız için daha neler gerekli? ~ JUNOVELAZ
İnanmak için senindemi canını yakması gerekiyo ? Yapma lütfen fotoları istedin ilk başta konuldu sonrasında daha netlerini istedin istersen MİT (Milli İstikbarat Timi) ni çağıralım onlar ne olmuş ne bitmiş bulurlar
Biraz ağır olabilir ama k.bakmayasın At gözlüklerini çıkarıp sadece 1 tarafa bakma istersen genel olarak bak Jonovelaz kardeşimizin yerine koy kendini birde öyle düşün
Selamun Aleykum Arkadaşlar,
Acılan Başlıkla Burdaki Konu arasında Baya fark var ..
Burdakı Konu gercekten Kör düğüm Olmuş Durumda Acıklık getırmekde Bize Düşer
Burda YerLi yersiz herkes Cevap Yazmış Yorum YaPmış kızacaksınız ama bazı arkadasşlar sacmalamış..
IIxDyNaCxII yazdı:Bence Türkxx Loncası bu adamın HIRSIZ olduğuna inanmak istemiyor.Bu adamın geçmişte neler yapdığını herkes gibi Türk loncasıda biliyor ama görmezden geliyor.Hala neyi savunuyorsunuz.İnanmanız için daha neler gerekli? ~ JUNOVELAZ
İlk Once Bu soruya acıklık getıreyım
JUNOVELAZ adlı carım calındı Ramazanı Loncana alma demıstın dımı paşa Bende Sana somut bır Delil getır Loncadan atayım demıştim Yanlıshatırlamıyorsam ezdarem di carının adı Bu cardan yazmıstın bana Bu konu hakkında gercekten bır bılgım yoktu Ama onune gelen Bir şey yazınca hafıften Olaya karıştım.. Dediğim Gibi Konu Ramazan Bir Başkası degıL Arkının dedıgı Gıbı Ramazanın paraya yada cara ıhtıyacı olsa bızım sıfrelerı bılıyordu Onları soyar o carları sılerdı dimi Yanı herkesın Aklına bu gelmelı bence
SöyLe bir terim Kullanmıssın TürkxxLoncası Görmemezlıkden gelıyor Yanılıyorsun Bence
HarunYILMAZ yazdı:
CelalYILMAZ yazdı:
O karakterin sahibi ve ya sahipleri umurumda değil.
O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.
Ben kardeşime yapılan terbiyesizliği kendime yapılmış olarak görüyorum ve Loncamın meselesi olarak lanseediyorum.
Umarım aynı tavırı çok sevdiğim Türkxx Loncasıda gösterir ve bu terbiyesizliğin diyetini öder.
İçlerinde çok saygıdeğer insanların bulunduğu bu loncayla karşı karşıya gelmek istemem.
Ama bilinsin ki Kısasa Kısas FARZ dır !
İlk yazılan mesajımızda da belirtilmiş.
Biz Lonca olarak konuşuyoruz. Karşımıza çıkacaksada Lonca çıkacak.
Bu şahsı ya barındırmayacak veya barındararak bize tavrını gösterecek dedik.
Eğer bir yetkim yok ben Lonca takmam derseniz Buraya Loncanızın yetkilisi gelip konuşsun.
Öncelıkle Pşa Kb bıraz Sert Olacak Ama Dik kafalı davranıyorsun bunu nerden cıkardın dersen ''O karakterde kim var bilmem ama o karakter oyunda olduğu sürece tavrım aynı olacaktır.'' Bu cümlen benı Bu düşünceye itti Tekrardan söylüyorum Kusura bakma .
Bu konu hakkında Lonca ıcınde Bizde Bir tartısma yaşadık Olmaması gereken yerde Kenana Giderken Loncamdakı 2 üye birden Tartışmaya başladı bende Belkı Bu konuya acıklık getırır dıye Foto aldım ..
Yakınlaştır (gerçek ölçüler: 1024 x 768)Resim
Çarın Sahibi İle car da olan Kişi Başka Yani Olay Ramazanın Abısının suçu oLmakdan cıktı Ramazana sıcradı .. Peki neden ??
Burda Adem Arkadaşımız Şucu Ramazanın abısının İşledıgını Biliyor Ve Biir Şekilde Telafi Etmesını söylüyor..
Ramazanın abısının Cevabına dıkkat Ben car vermek ıstedım almadı Suç benım Ama hala ramazana Suç atıyorlar dıyor... Yanı konu burda Cözümlenıyor Neden Hala ramazan dıyorsunz
Buda Lonca İçinde Aldıgımız Karar...
Akşam Loncadan Yetkılı Kısıler le Yanı (Murat,erol,arkın,ben,adem) Bu konu hakkında Konusacagız
Umarım Yeterince Acıklık getirmişimdir Zaman Ayırıp Okudugunuz İçim Teşekkür ederim..
Ben küçük bir hatırlatma yaparak bu olaya son vermeye çalışayım.
JUNOVELAZ (Emre) kardeşimizin karakteri silindiğinde bize bildirdi. Araştırmaya başladık bir müddet.
Araştırma ve takibatın sonucunda Ramazanda çalınan karakterlerin itemleri çıktı.
Sorulduğunda bilgisi olmadığını söyledi. Biz ne ramazan tanırız ne de abisini.
O dönem bizle tartışmaya Stylx adı ile başlayan bir karakter ile girdiğinden biz direk Stylx Loncası başkanları ile görüştük.
Kendileri bu arkadaş bizden değildir kesinlikle Loncamız ile alakası yoktur deyince bu şahıslar ile bir gece klandan tartışmaya girdik. Neticesinde bize anlatılan 10 yaşında bir çocuğun hesaba girdiği itemleri aktarıp karakteri sildiği anlatıldı.
Bize bir dönem Silinen çara karşılık Çar verelim denildi sonradan kıvırdılar.
Çalınan hesapda plus olmadığından Karakter kurtarma işlemi gerçekleştiremedik.
Şimdi bu konuda karşımıza çıkan tezatlar nedir?
1. Bir insan güvenip şifre verdi ve bu hesabın içerisindeki Karakter nasıl silinir?
2. 10 yaşındaki çocuk Karakterin içerisinde işe yarayan itemleri ve mataryelleri ayırıp Karakteri nasıl sildi?
3. O gece Ramazan veya abisi madem böyle bir sorun oldu neden çözüme gitmedi?
4. Madem çocuklar aldı nasıl oluyorda karakterin kasasında ne var ne yok bunlar çok iyi biliyordu?
5. Herşeyden önemlisi, Var olan ve yapılan bir olayda neden hala ispat arar duruma düştüler?
Bakın biz ne ramazan tanırız ne abisini. Bizim İtemleri gördüğümüz Karakter kiminse iş ona kalır.
O karakterde o an ben vardım normalde abim kullanıyordu yok ben değildim çocuğum vardı tarzı sözlere sadece inanmak isteyen inanır.
Bu şahıslar bu işe karışmıştır. Biz bu zaman a kadar Şahıslara karşı Tavrımızı koyduk.
Bu işe sebep olan ve sebep olana yandaş olanada tavrımızı koymaktan geri durmayacağımızı ilan ettik.
Şimdi Paşa İstedığın Şekilde Tavır Al Orası benı İlgilendirmez
Yukarıda Acıklamamı yaptım Senin Yazdığın Maddelerde Bende Şunu andırıyor
''Kuçükken Bir arabam kayboldu Kırmızı Ferrari Tipi En sevdiğim arabamdı Hep O oyuncagımla oynardım Ama O oyuncagımı Bir Gün Kaybettim Nedense Aynısı arkadaşımdada Vardı Cocukluk aklı O cocugu ne zaman görsem Hırsız derdim Sankı O arabadan sadec e1 tane var sadece benım ıcın uretılmış :D:D Aklıma geldıkce Hala Gülesim gelıyor ..''
Anlayan anladı artık Uzatmıcam Çünkü acıklama yapmam ıstendı bende 1 gun sabrettım ve gereken acıklamayı yaptım
İstedıgın şekılde tavrını al ben Hiçbirşey kaybetmem Loncama karsı tavır aldın dıyede suçlamam Çunku bu bir oyun :D Dimi yanı o kadarda ciddiye almamak gere
Evet bu bir oyun sizde bu oyuna müptela olmuş bir garip aciz.
Bir Karakteri silerek ego tatmin eden bir grup aciz.
Bizim için sorun olmaz. Silinen karakter olsun çalınan item olsun.
Aynısı hatta fazlası anında yerine koyulur.
Maksat bu oyunda sizin gibi emek hırsızlarına karşı mücadele.
Maksak kardeşlerimizin eğlenmesi ve bizimde eğlenmemizi sağlayan temiz bir ortam oluşturmaya çalışma.
Bizim için Sıkıntı yok. Bu oyun ve bizler bu oyunu oyun gibi kimseyi üzmeden kırmadan sadece eğlenmek amaçlı burdayız.
Oyun içerisindeki Tavrımız size dokunmayabilir sonuçta Tencere dibi kara muhabbetindesiniz nede olsa değilmi.
Herneyse Sizden gereken açıklama geldiğine göre. Sahnenize dönebilirsiniz.
Bir dahada öyle yok kanıt yok bilmemne diye altından kalkamayacağınız şeyler istemeyin.
Kapak az kaldı elimizde
Mesut Kardeşime Katılıyorum Bu Bir Oyun İsteyen İstedigi Tavrı Alabilir Kimse Umrumda Olmaz Ben İşime Bakarım Konuyuda Uzatmanın Manası Yok Yukarıda Oldugu Gibi Mesut Gereken Açıklamaları Yaptı Artık Gerisi Sizlere Kalmış Birşey
Bir İnsan Bu kadar Kıt OLur arkadaş Hitaplarına Dikkat et
''Bir Karakteri silerek ego tatmin eden bir grup aciz'' Bu lafı sana aynen iade edıyorum
İnsanları karalamak ne güzel Dimi Hiç beklenmedık Sekılde Cevap vermemde seni BU sekılde Cümle Kurmaya itti sn bize aciz Dıyorsun ama Aciz olan sensın ne diyeceğını şaşırdın Konu Şahsi mesele iken Gruba Hitap etmen Gerçekten Tuhaf dimi ...
Eet buyrun ben Manasıyok :) Tek takıldığım konu vardı 2 oldu. 1.sini cevaplamadınız 2.sini cevaplayın bari... Hırsız annesinin babasının evini soymaz ki ya da ne bileyim kendi evini soymaz ki.. Demişsiniz benimde şifrelerim var benim niye başıma gelmiyor diye? Hırsız dediğin herkesi soymak zorudna değildir sadece 1*2 kişiyi soymuş ve başkasına bunu yapmamış ise bu onun hırsızlık yapmayacağını kanıtlamaz.. Yanlış mıyım? Bakkalı soyan hırsıza yanındaki manav 'yok o hırsız olanamz benim dükkanı da soyardı hırsız olsaydı mı diyecekti ??
Şahsi mesele olmaz Sen bu adamı Loncana alıp savunursan Şahsi olmaz.
Eğer sen bu adamın yaptıklarına vercek cevap bulamayıp küçüklüğünü anlatmaya başlıyorsan demekki bu adamı da kendin gibi veya Lonca arkadaşların gibi gördüğünden kaynaklanır.
Buda demek oluyorki Lonca olarak bu işe eyvallah diyorsunuz.
Açıklama yapmışsın güzel. Ancak istenilen kanıtlar ortada adamlar yaptıklarını kabul ediyor oda ortada.
Şimdi kalkmış sen Loncaya mal ediyorsun diyorsun.
Bende madem Lonca olarak eyvallah diyorsun. Demekki Tencere ve dibi kara muhabbetindesiniz diyorum.
Demekki o kadar acizsinizki Bir Karakter silmek çok mutlu ediyor sizi.
Bak yazdığım mesajlara başka şeyden bahsetmişmiyim senin gibi.
Bak nasıl cevap vermişim. Bakki çaresiz kaldığında küçüklüğüne dönme.
Bizim Karadenizde güzel bir Atasözü vardır. Tam sizi anlatır..
Elim Kuru Dötüm Yaş Dolaş Köpeğim Dolaş ;)
Ben savunuyorum tamam mı elinden geleni ardına koyma loncayı karıştırmıyorum sadece ben sana söylüyorum ki bana karşı elinden geleni yap gücün neye yetecek sanıyosun gel karşıma hadi bekliyorum bakalım nasıl karşımda duracaksın
Rize İle Trabzonlular Hiç Sevmezler Birbirlerini Bende Rizeliyim Elinden Gelenin En İyisini Yap Karşımda Durabilecek Kadar Gücün Varmı Bakalım Hodri Meydan Başka Cevabım Yok Bu Konuya
Öncelikle Mesut ; Bu kişiliği Loncana almışsın , Loncadan at demek haddime değil.
Seninle Muhabbetimiz var uzun bir zamandır bunuda sana yakıştıramadım.
Delillerin olmasına rağmen bu kişiliği loncanda barındırıyorsan diyecek lafım yok zaten.
Benim çarıma girmiş bu konuya gelelim ;
1- Girdiği Hesap benim arz çarlarımdır.
2- Arz hesabımda 4 adet çar bulunmaktadır.
3- Çarlarda Siyah kot pantolon ve ceket bulunmaktadır.
4- Hesabım Sobe/Telefon üzerine kayıtlıdır.
5- Hesabımda Plus var.
Ben herzaman derim ve yinede diyorum, 3 adet şahsi çarımdan başka hiç bir çardan sorumlu değilim. Ayrıca Albatros denen şahıs benim şahsi çarlarıma değil, güvenliği maximum seviyede olan kullanmadığım çarlarıma girmiştir. Yani Çarların çalınması imkansızdır. Bu albatros, bir çok kişiye vs teklif etmiş ve yenilincede gerekli parayı ödememiştir. Ayrıca Bu albatros denen şahıs Ben JUNOVELAZ'a girerim deyip '' abim oyunda ona ver şifreyi xxx çarında pm at dedi''. Suçunu kendiside kabul etti ve bunu resimlerlede ispat ettik.Olan oldu biz kendisinden herhangi birşey istemedik. Birçok mazaret/yalan'da uydurdu bunların birçoğunu dinledik birçoğunu dinlemedik. Mağdur olan kardeşime Loncam tarafından kullanması için çarlar verildi.
Ben Kendi adıma konuşuyorum ; Bu kişilik (hırsız) yüzünden DOST dediklerimizle DÜŞMAN olmayalım.
1. Bir insan güvenip şifre verdi ve bu hesabın içerisindeki Karakter nasıl silinir?
2. 10 yaşındaki çocuk Karakterin içerisinde işe yarayan itemleri ve mataryelleri ayırıp Karakteri nasıl sildi?
3. O gece Ramazan veya abisi madem böyle bir sorun oldu neden çözüme gitmedi?
4. Madem çocuklar aldı nasıl oluyorda karakterin kasasında ne var ne yok bunlar çok iyi biliyordu?
5. Herşeyden önemlisi, Var olan ve yapılan bir olayda neden hala ispat arar duruma düştüler?
Genç çocuk. Gülümsettin beni ;) Herşeyi oyun olarak gören kardeşlerim benim ;)
Sana ne desem vallahi söylencek ne varki bilemiyorum.
Eğer karşıma çıkmak istersen az araştır beni bulursun.
Her zaman beklerim. Böyle forumdan atıp tutma.
Her neyse fatih gereken kapağı eklemiş zat
Elinizdeki olan kanıtları sunun önüme gerçekten haklıysanız loncadan atılacak tamam başka birşey demiyorum msn adresimden sunarsınız elinizdeki kanıt olan fotografları artık ne varsa sevdali_08_@hotmail.com yollayın burdan bana haklıysanız eger gereken yapılacak artık konuyu buradan uzatmanın lüzumu yok yoksa böyle hiçbir sonuca ulaşılamayacak arada olan dostluklar bozulmadan biran önce halledilmesi
Öyşe bir şartlanmışsın ki adam gözünün önünde çalsa 'yok çalmadı, çalmaz, çalsa benimkini çalar' diyecek durumdasın.. Fotolar zaten herşeyi anlatıyo... Hoş arkadaşların elinde fazladan da kanıt vardır lakin niye msn onu anlamadım ben :)) hehe :) Neyse madem Atasözleri kol geziyor bende bir tane ekleyim yanlış adamlarla iş yapmamanız adına....
Kurtlu baklanın kör alıcısı olur...
Yeterince Delil ve Kapak koyuldu.
Hâlâ direniyorsan bu adamı bize savunuyorsan bunun altında çıkarcılık ararım.
Herkes bilir bu sunucuda bir çok kişi sayemizde entari giydi ve giymeye de devam edenler var.
Gerek forumdan gerek oyundan istediğin kişiye sorailirsin, Biz mi iftira atıyoruz yoksa bu şahıs mı hırsız ? diye.
Eğer 100 kişiden 1'i bile bu kadar Delile rağmen Amisosxx Loncası iftira atıyor desin diyeti neyse ödemeye razıyım.
Laf konuşma ayrı boş konuşma ayrıdır !
Lonca başkanıysan adam tutmayacaksın.
Objektif yaklaşacaksın.
Lonca başkanıysan laf söylediğinde üstüne laf söylenmeyecek.
Lonca başkanı olamana rağmen atamıyorsan bu adamı loncadan kenara çekil bak gör oyuna girebiliyor mu.
Türkx Loncasının hatrına bir şey yapmıyorum 1 hafta uğraştım 2 klan değişti 5defa isim değişti RoA'ya başvurdu sığınacak yer aradı.
1 hafta daha uğraşırım ne oyuna girebilir ne de foruma.
İstersen deneyelim !
Meydandayım var mı erkek ?
Tamam Varsa Ellerinde Açıklayıcı Bir Kanıt Göndersinler Buraya O dediginiz Foto lar Ramazanın Hırsız Oldugunu Göstermiyo Oradan Anlaşılan Abisinin Suçlu Oldugudur
Ben Taraf Tutmuyorum Lakin O Fotolardan Anlaşılan Abinisin Hırsız Oldugu Ama Bu Saatten Sonra Ramazanın Hakkında Böyle Bir Olay Oldugu Taktirde İster Haklı İster Haksız Loncadan Atılacak Böyle Bir Olaya Karışmayacak Artık Ben Yapmaz Desem Bile Gerçekleri Ben Bilemem Yukarda ALLAH var O Herşeyi Görür Ve İşitir Varsa Böyle Birşey Gerçekleri Bir Vesile İle Göstermesini Diliyorum Artık Uzatmayada Gerek Yok Tekrar Söylüyorum Bunu Kendisinede Söylüyecegim Şu Dakikadan İtibaren Buna Benzer Tek Bir Olaya Karıştıgı Taktirde Loncadan Atılacak O yüzden İçiniz Rahat Olsun Başka Bir Diyecegim Yok
Tekrar aynı şeyi yapmasınımı bekliceksin? Nasıl bir zihniyetle yaşıyorsun sen?
yaw nnoluyor burada ayrkadslar bı kendınıze gelın kıme ne dıyım turkxx loncası sızlede gorusmuslugum var ama harunuda severım adam lar bıraz arasıtırma yapmıs ortaya bısyeler koyuyuyolar dırek savunma moduna gecene kadar sızde bıraz ıce arastırıp olcup bıcım tartıp ondan sonra dırek savunsanız bu olaya ınanmak ıstemıyorum ama bazı seyler cok kafa karıstırıcı su olaya normal de karısmazdım ama ıkı tarafıda tanırım az cok neden bırbırınızı yıpratma ıhtıyacı duyuyorsunuz
yaw bıde dıyor sunuz abısı yapmıs su yapmıs ozaman su yapan adamı bı getırınde bıde o konussun ben yaptım desın yuzlesın msnde bı yerde canlı canlı soylesın su yapmıs bu yapmıs denmesın yapan gelsın ben yaptım desın enamzından bı ozur dılesın
bakın burada bı olay var adam su sagıs sorumludur kesın demıyo car ısmı yazmıs ben bu carda kım olursa olsun tepkım degısmez dıyo bı cara 50 kısıde gırıyosa ortada bı suc varsa o suca bu ıspatlanana kadar o cara gıren herkez sorumludur
ama yıne dıyorum yarın yıne yuz yuze bakıcaksınız bı mesele varsa guzellıklede hallolur yapmayın yanlıs yapılır yanlıs yapılmak ıcın vardır herkez dogru olsa dogrulugun degerı bılınmez ama gerektıgınde bı özurede kımse laf edemez. arkads yapmamıs ola bılır ama sızde eger su yaptı dıye emın senız getırın onu suraya konusturun kı mıletın aklında soru ısaretı kalmasın
hepınıze saygı ve sevgılerımle saglıcak la kalın arkadslar ıns daha fazla uzamadan kapanır
Arkadaşlar hadi diyelim ramazan hırsız ( ki hırsız olduğunu kanıtlıyacak bi kanıt sunamadınız ) bu lonca ile alakalı bir şey değildir kişiye ait olan bi terbiyesizliktir loncayı suçluyamazsınız. Umarım beni anlıyorsunuzdur.
Saygılarımla
Haklısın fakat bu kişinin yapmış ve ya yapmamış olmasını loncaya hitaben konuşuyo bu kişiyi aranıza alırsanız sizede tepkim aynı olur diyo bi anlamda haklı fakat ben bugüne kadar ramazanın hırsızlık yaptıgını görmedim zaten mesutun açıklaması ramazanla alakası olmadığını açıklıyor bu durumda hala daha bu olaydan ramazanı sorumlu tutmaları canımı sıkıyo onların sunmuş olduğu fotoğraflarda da aynı şekilde abisinin suçlu olduğu gayet net şekilde ortada
Loncamızda böyle bir olay olduğu taktirde mağdur olacak zararını her şekilde karşılamaya hazırım benim yanımda benim kefil oldugum kişilerdende böyle bir olay olma imkanı yok rahat olabilirsin sen
Sana gelince sana yazacak birşey bulamıyorum bu lonca adına hitaben konuşmanı ise kıskanmak manasında algılıyorum belli ki çekemiyosun Türkxx loncasını
Farz edelim Ramazan denilen şahısın ağabeysi çalmış hesabı.
Peki sizlere bir sualim var.
Ağabeysi çar çalıyorsa kardeşi ne yapar ?
Ve ya Kardeşiniz bir hırsızlık yaptı ve siz ne yapardınız ?
''aferin kardeşim helal olsun hak etti o'' mu dersiniz ?
''bir daha yapma emek hırsızlığı kötü bir şey vs. vs. diyerek nasihat mi verirsiniz ?
Konu açıldı açılalı ne ağabeysi ne kardeşi konuya ''çalmadım'' diyerek bir beyanda bulunmadı.
Bunun ne demek olduğunun farkındasınız değil mi ?
Siz delil, ıspat istiyorsunuz ama kolladığınız kişiler olayı kabullenmiş ;)
Siz o adamı kollamaya devam edin ;)
Ama ne olur konuşmayın, konuştukça batıyorsunuz.
Kıvıracak bir konu yok.
Ya adam gibi atmıyoruz diyeceksiniz,
Ve ya bu adamı hep beraber bu oyundan kovacağız !
Ama öyle ya da böyle bu adam bu sunucudan G-İ-D-E-C-E-K- !
Var mı üstüne laf söyleye
Ortada olan yanlışlarda belki olmaz. Delikanlı adam yanlış varsa düzeltmeye çalışır yanlışın karşısında durur her zaman ama adam bir şey yazmıyorken senin burda onu savunman ne kadar doğru ? Birde bu kişiyi ömrü hayatında gördün mü face msn skype benzeri online sohbet yerleri dışında ? Hiç zaman geçirdin mi yani içini bilecek kadar iyi tanıyormusun ?
Türk insanı gariptir diyorum inanmıyorsunuz ;) Hiç görmediği elini sıkmadığı misafiri olmadığı birine ne kadar güvenebilirsin ki sen ya ? (Bana sorarsın belki sen sanki çok tanıyosun diye merak etme baya bir vakit geçirmişliğimiz ve beni misafir etmişlikleri vardır ;) )
Sen hiç tanımadığın yani görüp yüz yüze iki sohbet etmediğin bir kişiye Aileni emanet edebilirmisin ? (Hayır) Ederim diyosan Mezhep genişliği ararım ben bu konuda. Edemediğini var sayarsak sen bu kişiyi neyi olarak, ne diye savunuyosun savunuyosun ?
Avukatsan baroya baş vu
Benim gözümde hırsızı deliller ve kanıtlar olmasına rağmen savunan kişide hırsızdır.
TÜM BUNLARI ABİM YAPTI DEYİP ŞİFACIYI SOYAN VE SİLEN ALBATROS'DAN BAŞKASI DEĞİLDİR.
ABİSİNİN ÇOCUĞU SİLMİŞ GÜYA, 10 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK ÇARA GİRİP İTEMLERİ AYIRIP ÇARI SİLEMEZ.DİYELİMKİ ABİSİ SİLMİŞ ÇARI, BUDA ABİSİNİN HIRSIZ OLDUĞUNU GÖSTERİR.
ABİSİNİN KULLANDIĞI ÇARLAR İSE ALBATROS'DUR. YANİ ÇARLARI SİLEN ALBATROS'DUR.
BU ADAMIN SÖYLEDİĞİ PALAVRALARA İNANMAMANIZI DİLİYORUM.
ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMİYECEĞİM KENDİSİNİN SÖYLEDİĞİ KADARIYLA ABİSİ 35 YAŞINDAYMIŞ
35 YAŞINDAKİ BİR İNSANIN BİR OYUN İÇİN HIRSIZLIK YAPACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM.SİZ BUNLARI GÖRÜPTE HALA BU ADAMI BANA SAVUNUYORSANIZ SİZİNDE BU ADAMDAN FARKINIZ YOK DEMEKTİR.
Herkese iyi geceler dilerim umarım gerçekten 'hak' nedir bunu bilenler bizi biraz olsun anlamışlardır.!
Gerçekten sıkıldım artık bu konudan artık başkasını savunacak halde degilim haklı olan kendini savunsun artık hiçbirşey diyemiyorum yoksa bu gidişle kimin haklı kimin haksız oldugu belli olmayan bir ortamda dostlarımla aram bozulacak nedeni ben olmadıgım bir konuda arkadaş dediklerimle de aramın bozulmasını istemem ama şunuda söyleyeyim ne yaparsanız yapın adama fakat ben onunla arkadaşlıgımı sürdürmeye devam edicem iki taraflada arkadaşlıgımı bitirmeye niyetim yok artık konuyu burada kapatırsanız sevinirim
iyi forumlar herkese
hırsız hırsızı kollar demısler bununkıde o mesele: zorda kalıncada sessız sedasız uzaklasmaya çalısır ama nafıle ıs ısten gectı arkadasım nereyede gıtsen yınede aynı sekılde mıllet sana bakıcak ama su var sansına ısım değıstırme gıbı bı ıstem gelmıs ordan yırtarsın artık takı azğıza mukayet olana de
Bir şey daha ekliyim Karakterim silinmeden yani çalınmadan önce ben o gece oyundaydım ve sabahda saat 7 gibide karaktere girdim ve boştu peki bu 10 yaşındaki çocuk gecemi girip çarları boşaltttı lütfen buna mantıklı bi cevabı ramazan versin gece nerden buldu bu itemleri aktarıcak kişileri ve 10 yaşındaki bir veletin gece oyuna giremeyeceğinide herkez biliyor hadi ramazan cevap ve
ya ramazan bana oyle bısı dekı dıyım kardes herseyde hakısın ya gerecek bazı seylere ıananmak ıstemıyorum ama okadar sacma konustunkı az once kardesım cocuk senın ıtemlerı bıle calısıyosa sız bu cocuga nasıl sıfre verıyonuz emanete boylemı sahıp cıkıyorsunuz gece bı yarısı kakıcakta cocuk oyun oynıcak yaw bunun babası bukadar sorumsuzmu 10 yasında ama cocuk parmagına taktıgı yetmıyo az kaldı parmak atıcak ya bıraz az bısı bı mantıklı bı acıklamayap yok yapamıcaksan madem 10 yasında velet bukadar seyı yapıyo getır foruma onu yapmaya aklı calısıyosa kendını savunmayada calısıyomus ya ısım yok mısal ben senın arkadasımım sen bana sıfrenı emanet edıcen guvenıp bu sıfre abıme ordan yegenıme ben ben bunu sana verdım ramazan bu sufre yegenınde ne gezıyo ksb enazından bı ozur dılemeyı dene derım ben senıde kırmak ıstemıyorum ama bukadar seye dıcek bıseyde yok be kardes kımseyle aram bozulsun ıstemıyom ama suna bı son verın artık
Bence bu adamın yigeni gelse daha mantıklı bir cevap verirdi :!: Sülalecek yapışmış bu leke size kolay kolayda çıkmaz
10 yaşındaki çocuk nasıl değerli değersiz diye ayırıp işe yarayanları alıp işe yaramayanları bırakıp ve itemleri aktardıktan sonra hesaba tekrar girip çarı silmeyi akıl ediyo ? Hiçmi Delikanlılık yok yaptım ulan diyecek kadar ;) küçücük çocuğu karalıyosunuz.
Madem senin itemlerini paralarınıda çalıyodu senin çarını niye silmedide gidip bir başkasının hep itemleri vs. neyi varsa alıp çarı siliyo ? 10 yaşındaki çocuk çift hesap açıcak - sonra item vb. şeyleri aktarıcak sonra hesaptan çıkıp tekrar giricek çarıda silicek :D benim 7 yaşındaki kuzenime söylesem güler böyle saçma bir açıklama olamaz
Çocuk büyüklerinden gördüğünü uygular genellikle başka türlü aklına girmez yapamaz yani demekki ailede bir problem var bu kadar sanal takılıcağınıza ailecek kendinizi bi psikolog veya benzeri bi yere götürün benden tavsiye
Ben artık bu adam diyicek bir laf bulamıyorum . Adam işini güzel yapıyor ve professional yalancı. Bu adamda diil ona bu güveni verip arkasında duranlarda ve onu savunanlarda suç devam edin doğru yoldasınız.
Zaten artık Türkxx Loncasına başvurmak için ya hırsızlıkdan sabıkan olucak yada hırsızlık yapıcaksın ilgililere duyrulur

Nedemek oluyor bunlar hıc bısı anlamadeım ama ıce sınırlendım 2 haftaya kadar gerı donuyorum oyuna vede 2 hafta ıcınde turkxxramo ısmı walker olarak degısır vede sızlere verılen hesaba aktarılırsa mutlu olcam turkxxloncası na kımse laf demesın ben abılerım ıle skyptada konustum benı cok guzel karsıladılar vede destek olarak cok ıyı motıve ettıler eyer 2 hafta ıcınde car gerı gelmesı suc atanları cok guzel suclarım demesı :@
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Senin anlıyacağın şu anda TürkxxRaMo yani eski adıyla "Walker" çarında bir hırsız var.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen walker85 »

:@ ya oyuna baslarım ama guven onemlı benım ıcın bı kıytırık cara goz dıkdıyse o velet ıstemek ıcın muhatap olmam (Mert Cırpanlı)....
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
IIxDyNaCxII
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi