Askona yazdı:açıldı diyorsunuz ama ben hala giremiyorum oyun hata veriyor . sildim yeniden yükledim faydası olmadı !!!!!
ne yapmam gerekiyor??
hiç kimse bilmiyormu?????
Askona yazdı:açıldı diyorsunuz ama ben hala giremiyorum oyun hata veriyor . sildim yeniden yükledim faydası olmadı !!!!!
ne yapmam gerekiyor??
yönetim titizlikle çalışsa böyled şeyler hemen düzeltilebilir dimi arkadaşım3ddark yazdı:Arkadaşlar ne olursa olsun buna benzer sorunlar yurt dışı kaynaklı yabancıların yaptığı oyunlarda da oluyor bırakında bu tarz konularda eleştirmeyi oynanabilirlikten grafiklerden eleştiri yapın ki adamlar daha iyisini yapsınlar helal olsun kötü oynanabilirlikte olsa grafikleri kötüde olsa tamamen türk oyunu siz buna bakın bırakında daha fazla geliştirsinler kim istemez ki bizim türklerin yaptığı oyunların grfiklerinin silkroad gibi vs. diger oyunlardaki gibi grafiklerinin olmasını.
Arkadaşlar grafiklerden önce daha iyi oynanabilirlik istiyorum daha ilk adamlardan bahsedegim fareye 3 kere vuruyorum ancak yüzdelik enerjisi bir kere düşüyor sanki ben havaya kılıç sallıyorum. Biraz daha hareketleri gerçekçi olsada grafikler daha sonra gelişse. Bu şekilde olunca insan oynadığı oyundan zevk almıyor