Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Askona
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Sunucu erişim sorunu hakkında [DÜZELTİLDİ]

Mesaj gönderen Askona »

Askona yazdı:açıldı diyorsunuz ama ben hala giremiyorum oyun hata veriyor . sildim yeniden yükledim faydası olmadı !!!!!
ne yapmam gerekiyor??

hiç kimse bilmiyormu?????
3ddark
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 3ddark »

Arkadaşlar ne olursa olsun buna benzer sorunlar yurt dışı kaynaklı yabancıların yaptığı oyunlarda da oluyor bırakında bu tarz konularda eleştirmeyi oynanabilirlikten grafiklerden eleştiri yapın ki adamlar daha iyisini yapsınlar helal olsun kötü oynanabilirlikte olsa grafikleri kötüde olsa tamamen türk oyunu siz buna bakın bırakında daha fazla geliştirsinler kim istemez ki bizim türklerin yaptığı oyunların grfiklerinin silkroad gibi vs. diger oyunlardaki gibi grafiklerinin olmasını.

Arkadaşlar grafiklerden önce daha iyi oynanabilirlik istiyorum daha ilk adamlardan bahsedegim fareye 3 kere vuruyorum ancak yüzdelik enerjisi bir kere düşüyor sanki ben havaya kılıç sallıyorum. Biraz daha hareketleri gerçekçi olsada grafikler daha sonra gelişse. Bu şekilde olunca insan oynadığı oyundan zevk almıyor
Kullanıcı avatarı
ordulu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ordulu »

zaten hep pazar gününe rast geliyo böle şeyler çoğu pazar giremiyorum girebilsem güzel güzel oynasam kötümü olurdu sanki yaw
Eminönü&Türkiyee
Kullanıcı avatarı
ordulu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ordulu »

3ddark yazdı:Arkadaşlar ne olursa olsun buna benzer sorunlar yurt dışı kaynaklı yabancıların yaptığı oyunlarda da oluyor bırakında bu tarz konularda eleştirmeyi oynanabilirlikten grafiklerden eleştiri yapın ki adamlar daha iyisini yapsınlar helal olsun kötü oynanabilirlikte olsa grafikleri kötüde olsa tamamen türk oyunu siz buna bakın bırakında daha fazla geliştirsinler kim istemez ki bizim türklerin yaptığı oyunların grfiklerinin silkroad gibi vs. diger oyunlardaki gibi grafiklerinin olmasını.

Arkadaşlar grafiklerden önce daha iyi oynanabilirlik istiyorum daha ilk adamlardan bahsedegim fareye 3 kere vuruyorum ancak yüzdelik enerjisi bir kere düşüyor sanki ben havaya kılıç sallıyorum. Biraz daha hareketleri gerçekçi olsada grafikler daha sonra gelişse. Bu şekilde olunca insan oynadığı oyundan zevk almıyor
yönetim titizlikle çalışsa böyled şeyler hemen düzeltilebilir dimi arkadaşım
Eminönü&Türkiyee
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Lethanther di dimi yanlış yazzım olmasın. Saygısızlıktan değil. Yoğunluktan dolayı :)

Yah Sevgili arkadaşlar Ve Yönetim.?
ilk arkadaşlar sizden başlıyacağım. Orada onlarca kişi PC'lerinin başlarında Sizleri eğlendirebilmek için Çalışıyor. Peki sizlerin Cevab'ı Ne oluyor Laga Luga :S

Ve Yönetimin Cevab'ıda Hesap Sorar gibi olmuş..

Biraz daha Kendimiz'i geliştirelim....
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön