Eminönü Sunucusu Dolu.
Re: Eminönüne hangi zaman aralığında girilebilir
Sabah erken saatlerde (Sunucu Güncellemesine yakın) saatlerde girersin öğlene doğru oyundan atar bir daha girme şansın olmaz dostum 
Sabah vakitlerinde tenha oluyor genelde. Öğlene doğru kalabalık. Ama sabahtan girip karakteri açık bırakıp gidersen akşam oynamak için uzun süre hareketsiz kalmaktan ban yeme durumu olabilir. Yanlış anlaşılabiliyor uzun süre hareketsiz kalmak. Veya kritik hata alabilirsin oyundan düşmek gibi. En rahat giriş yapılacak saatler öğleden sonra 3'e 4'e kadar geçen sürede. Sonrasında doluyor.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sabah 6-11 arası tenha ve kalabalık aşamasında oyuna plussuz girme şansınız var o saatler dışında girişler zorlaşıyor.
savaş etkinliği bitip herkes kendi sunucusuna dönse rahatlayaccak
savaş etkinliği bitip herkes kendi sunucusuna dönse rahatlayaccak
- furkancan42
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Doluluk ve atma
Arkadaşlar en iyisi herkes loncasıyla beraber diğer sunuculara geçsin size önerebileceğim beyazköşk dışında en kalabalık yer sancak
Bir Efsanedir İKV
-
- Acemi Savaşçı
oyuna girmek dert oldu
pulus oynuyoruz yinede giremiyoz yogunluktan delircem gariiii
-
- Acemi Savaşçı
oyuna girmek dert oldu
şahsım adına 15 gündür müsait oldugum zamanlarda oyun kalabalık modu diyip girememekten dolayı ettigim ........... hadddi hesabı kalmadı plus oldugum halde oyuna giremiyorsam bir daha akçe almak gibi bir kerizligi artık kaldırmam beleş gittigi yere kadar oyunda takılırız artık
- blacktemur
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
plus+standart
Merhabalar ben uzun zamandır oyuna girmiyordum fakat bir kaç gündür girmek istiyorum fakat eminönü sunucusu sürekli dolu diyor ve plus + standart diyor. plus anladımda standart ne demek oluyor ayrıca eminönü sunucusu tamamen plus üyeler mi girebiliyor anka sunucusu gibi mi oldu yoksa sürekli dolu olduğundan mı öyle diyor

Re: plus+standart
blacktemur yazdı: ↑03 Nis 2021 22:27 Merhabalar ben uzun zamandır oyuna girmiyordum fakat bir kaç gündür girmek istiyorum fakat eminönü sunucusu sürekli dolu diyor ve plus + standart diyor. plus anladımda standart ne demek oluyor ayrıca eminönü sunucusu tamamen plus üyeler mi girebiliyor anka sunucusu gibi mi oldu yoksa sürekli dolu olduğundan mı öyle diyor
pluslu ve plussuz önemı yok hiç bir şekılde sunucu boş değil demek istiyor
Anka sunucusuna mı dönüştü
resmiyette hayır ama uygulamada evet
Plus paketim var ama oyuna eminönü serverine girmiyor
Arkadaşlar plus paketim var 1 hafta oluyor alalı ama eminönü serverine girmiyor