İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ başlığında subliminal mesajı vermiştim ama kimse çakmadı , bu kadarda açık yazılmaz ki
Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gorgar'dan Bayram Tebriği ve...
30 Ağustos da hiç bişi olmaz bu gidişat ile en yakın aralık diyorum
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Hedef 2023 bekleyin 
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
İstanbul Bor Vakti olarak oyunun ismi değişecekmiş.
Güncellemenin yayınlanmasına da Amerika engel oluyor, çünkü bizi kıskanıyor
Umarım beklentileri karşılar madem bu kadar gizli tutuluyor devlet sırrı gibi herhangi bir teaser bilimum herhangi bir bilgi yoksa üstüne üstülük aralık veya 2018 düşünülüyorsa bu oyuna bu çok derim zamanınızı boşa harcamayın ha harcıyacaksanız daha çok emeğinizin karşılıgını görecegınız bır oyun oynayın ne bu ya ? anaokulu mu ?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bütün istenilen şeyleri yapsalar bile oyuncular bahane bulacaktır.KraToSs yazdı: ↑26 Ağu 2017 09:59 Umarım beklentileri karşılar madem bu kadar gizli tutuluyor devlet sırrı gibi herhangi bir teaser bilimum herhangi bir bilgi yoksa üstüne üstülük aralık veya 2018 düşünülüyorsa bu oyuna bu çok derim zamanınızı boşa harcamayın ha harcıyacaksanız daha çok emeğinizin karşılıgını görecegınız bır oyun oynayın ne bu ya ? anaokulu mu ?
CHAPPIE yazdı: ↑26 Ağu 2017 10:20Bütün istenilen şeyleri yapsalar bile oyuncular bahane bulacaktır.KraToSs yazdı: ↑26 Ağu 2017 09:59 Umarım beklentileri karşılar madem bu kadar gizli tutuluyor devlet sırrı gibi herhangi bir teaser bilimum herhangi bir bilgi yoksa üstüne üstülük aralık veya 2018 düşünülüyorsa bu oyuna bu çok derim zamanınızı boşa harcamayın ha harcıyacaksanız daha çok emeğinizin karşılıgını görecegınız bır oyun oynayın ne bu ya ? anaokulu mu ?
böyle yorum yapacaksan böyle 5 -6 yıl beklersin . İlk önce istenilen şeyleri bir yapsınlar değil mi sonra bahanemizi üretiriz
bahane dediğin hayatın her yerinde var zaten .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
ilk günden 59 oldum selamlar..EkSeLaNS53 yazdı: ↑24 Ağu 2017 22:31İSTANBUL GÜNCELLEME VAKTİ başlığında subliminal mesajı vermiştim ama kimse çakmadı , bu kadarda açık yazılmaz ki![]()
Nothing
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
30 Ağustos 2023 demek istemiştim