Teşekkür ederim , arada forma değiştirmek lazımnisanyagmurum yazdı:Bir Lodos neferinin Arz Klanına geçişini büyük sevinçle karşılıyorum.
Hele ki asitçi olması. :twisted:
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
Merhaba Hasan,
Forumu ziyaret edip senin konuna uğramadan gitmek olmazdı.Bıraktığım yerden bir göz geçirdim.Ayakkabın ve yeni aile ferdin hayırlı olsun, doğru yolu bulmana da sevindim her ne kadar oyuna giremesek de bizde Arz'ın Çocuklarıyız.
Sevgi ve dua ile vesselam..
Forumu ziyaret edip senin konuna uğramadan gitmek olmazdı.Bıraktığım yerden bir göz geçirdim.Ayakkabın ve yeni aile ferdin hayırlı olsun, doğru yolu bulmana da sevindim her ne kadar oyuna giremesek de bizde Arz'ın Çocuklarıyız.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teşekkür ederim iyi dileğin için Rıfat kardeşim , umarım beraber savaşma fırsatını yakalayabiliriz.ARON yazdı:Merhaba Hasan,
Derslerinde başarılar
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Selamlar , değişik bir günü geride bıraktık 
Değişik dememdeki anlam , trafikte ters şeride girmiş araç gibi hissetim kendimi bugün.Sebebi ise Arz klanına geçmiş olmam.Hep defans yaptığımız bölgeye bu sefer saldırı yapmak için gidince bir değişik hissettim
Isınmak biraz zor olacak gibi ama bakalım....
:arrow: Bakınız bizim delikanlı ile ilk kez
Arz Kalesi'ne girdim,Değişik dememdeki anlam , trafikte ters şeride girmiş araç gibi hissetim kendimi bugün.Sebebi ise Arz klanına geçmiş olmam.Hep defans yaptığımız bölgeye bu sefer saldırı yapmak için gidince bir değişik hissettim
Isınmak biraz zor olacak gibi ama bakalım....
:arrow: Bakınız bizim delikanlı ile ilk kez

:arrow: Sürüş yapmak için Emre ile Lodos avına çıktık bir süre ,

:arrow: Sonrasında oyunda birisiyle karşılaştık.[GM]HyDROS ortalıkta fişek hızıyla dolanıyordu.Biraz giriştik ama kılı kımıldamadı

:arrow: Epeyce savunduğum sancağa saldırı yapmak...

:arrow: Geçen gün düşürdüğüm itemi ucuz yoldan satıp , nakit akışı sağladım kendime.Aradığım itemler için nakit gerekli :twisted:

:arrow: Bir iksir için gerekli olan malzemeleri de ucuz yoldan bulunca aldım.Hangi iksir olduğunu aşağıda göreceksiniz zaten.

:arrow: Arbalet....Arbalet....Arbalet.... Düşmeyecek galiba :oops: :?:

:arrow: Furkan ile düşman olduk...Bu günleri de görmek varmış meğersem

:arrow: Ve üstte bahsettiğim iksir.Bunu içiyorum ve asit direncim 1000'e tamamlanıyor.Masrafsız , güzel bir iksir.Kasamda bulunması gerekliydi ve 100 adet ürettim.

:arrow: Güzel bir gündü , değişik bir gün dediğime bakmayın
Şöyle bir gözlem yaptım.Arz klan kanalı , lonca kanalları gibi.Lodos klan kanalıyla uzaktan yakından benzerliği yok.Klanda çoğunluk birbirini tanıyor ve muhabbet klan kanalı üzerinden dönüyor.Güzel bir ortam.Umarım bozulmaz.
:arrow: Şuan için loncam yok.Ben ve dostlarımla gelebileceğim(en az 3 kişi) güzel bir lonca olursa davet için , kabul edebilirim.
Güne, Hüseyin Nihal ATSIZ eseri "Ay Yüzlü Güzel Konçuy" şiirinin bestelenmiş hali ile nokta koyalım.Görüşmek üzre...
[/center]
GM Hydros kadime geldikten sonra vurmak bana yakışmazdı vurmaya kıyamadım. 2 gözükmek için önüne dikildim.VoiceOfVoiceless yazdı:Sonrasında oyunda birisiyle karşılaştık. [GM]HyDROSortalıkta fişek hızıyla dolanıyordu.Biraz giriştik ama kılı kımıldamadı
[/center]
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Exile
Sizlerde kabul ederseniz . Loncamda sizin gibi değerli neferlere yer vermek isterim .
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teklifiniz için çok teşekkürler.Reta ile bu konu hakkında konuşuyoruz şuan.Duruma göre bilgilendirme yaparızYankeeGoHome yazdı:Sizlerde kabul ederseniz . Loncamda sizin gibi değerli neferlere yer vermek isterim .
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Az önce bir yarım saat kadar oyunda bulundum benim dandik bilgisayar ile.Değişik bir item düştü ve eklemeyi düşündüm günlüğe.

İyi geceler !

İyi geceler !
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Selamlar , güzel bir günü bıraktık ardımızda.Aradığım iteme yaklaştım ama ulaşamadım.Bakalım o büyük gün hangi gün :?:
Günün hemen hemen hepsini Antrepo'da geçirdim malum item için.Şöyle bir yazıya rastladım.Şaşırdım :|

Günün en değerli itemini düşürdüm o sırada ,

Arz klanına geçeli henüz kısa bir süre oldu ama şu tablo çok güzel.Yazdığın yazı gitmiyor bir yere.Mesela Lodos iken birisi pm atınca anında dönüş yapmazsan mesaj üstlere gidip kayboluyor.

Antrepo'dan çıkıp örümcek kesmeye gittim.Ordan da birşey düşmedi diyip Meteor'a sıvışırken güzel bir ayakkabı düştü ,

:arrow: Şimdi bunlar gündüz idi.Son 1 saattir falan oyundaydım.Antrepo'daydım bilgisayarın kötü olmasından ötürü.
Bakınız şöyle bir item seti dizdim
Örs Kütleli Civatalı Gürz
Örs Kütleli Budaksız Değnek
Örs Kütleli Koç Derisi Ceket
Örs Kütleli Yılan Derisi Ayakkabı
Örs Kütleli Yüzük
Ve iksir
Örs Kütleli İksir Reçetesi
Aradığım malum itemi bulana kadar pantul , eldiven ve kolyesini düşürürüm tek item olaraktan.Öyle tahmin ediyorum.Ayrıca Örs Kütleli Tüfek alabilirim bulursam ucuz yoldan.Madem set diziliyor tam olsun
Ve ayrıca şöyle bir item de düştü.

Çok güzel bir şarkı ile bitişe adım atalım.
Görüşmek üzre...İyi akşamlar...
Günün hemen hemen hepsini Antrepo'da geçirdim malum item için.Şöyle bir yazıya rastladım.Şaşırdım :|

Günün en değerli itemini düşürdüm o sırada ,

Arz klanına geçeli henüz kısa bir süre oldu ama şu tablo çok güzel.Yazdığın yazı gitmiyor bir yere.Mesela Lodos iken birisi pm atınca anında dönüş yapmazsan mesaj üstlere gidip kayboluyor.

Antrepo'dan çıkıp örümcek kesmeye gittim.Ordan da birşey düşmedi diyip Meteor'a sıvışırken güzel bir ayakkabı düştü ,

:arrow: Şimdi bunlar gündüz idi.Son 1 saattir falan oyundaydım.Antrepo'daydım bilgisayarın kötü olmasından ötürü.
Bakınız şöyle bir item seti dizdim
Örs Kütleli Yüzük
Ve iksir
Aradığım malum itemi bulana kadar pantul , eldiven ve kolyesini düşürürüm tek item olaraktan.Öyle tahmin ediyorum.Ayrıca Örs Kütleli Tüfek alabilirim bulursam ucuz yoldan.Madem set diziliyor tam olsun
Ve ayrıca şöyle bir item de düştü.

Çok güzel bir şarkı ile bitişe adım atalım.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Selamlar , bugün oyunda fazla vakit geçiremedim.Son 1 saattir her zamanki gibi Antrepo'da idim.yine yaklaştım ama yine tutturamadım reçeteyi...
Güne rütbe atlayarak başladım

Bakınız işte en çok yaklaştığım an.Ne olurdu "arbalet" olsaydın ha ne olurdu ??

Devamında bir takım item reçeteleri düştü.Kıyafet reçetelerini atıyorum.Silah kategorisindeki çift itemleri topluyorum*

Ve gelen fiyatlar doğrultusunda en ucuzundan bir "TÜFEK" satın aldım.Bu oyunda bizden işsizi var mıdır acaba
Örs Kütleli Yüzük
Ve
Örs Kütleli Tüfek
şeklinde eksik parçalı setimiz oldu.Umarım eksikler tamamlanır da kasamda baş köşeyi alırlar :roll:
Nurlar içinde yatsın...
Güne rütbe atlayarak başladım

Bakınız işte en çok yaklaştığım an.Ne olurdu "arbalet" olsaydın ha ne olurdu ??

Devamında bir takım item reçeteleri düştü.Kıyafet reçetelerini atıyorum.Silah kategorisindeki çift itemleri topluyorum*

Ve gelen fiyatlar doğrultusunda en ucuzundan bir "TÜFEK" satın aldım.Bu oyunda bizden işsizi var mıdır acaba
Örs Kütleli Yüzük
Ve
Örs Kütleli Tüfek
şeklinde eksik parçalı setimiz oldu.Umarım eksikler tamamlanır da kasamda baş köşeyi alırlar :roll:
Nurlar içinde yatsın...