kardeşim merhablar mza yapıyormuşsun banada bı yardımcı olabılırmısın Chosens ismi yapıp böyle alevler çıksa içinde kolay olur diye düşünüyorumTOLGA yazdı:Merhabalar,
Yaklaşık 1 yıldır şu anki seviyeme yaklaşık çalışmalar yapıyorum son 5 aydır bu işi daha iyi yapmaya başladım. Bu hobiyi tercih etmemin sebebi yalnızca bilgisayarla ve programlarla uğraşmayı sevmemle başladı. Sonrasında grafik tasarlamaktan hoşlanmaya ve bu işten zevk almaya başladım. Gün geçtikçe daha da iyi olmak için çalıştım. Gerek video izleyerek gerek kurcalayarak programı ve grafik tasarımları yapmayı öğrendim. Kendimi geliştirdim ve şimdi yaptığım işi hem kazancım hem de arkadaş için yapıyorum.
Bu yaptığım işin sizlere de bir yararı dokunmasını istiyorum. Elimden geldikçe ve çevrim içi kaldıkça sizlere yardımcı olabilmek için ücretsiz imza kampanyası yapacağım. Bu yaptığım ve yapacağım tasarımların hiç biri internetten bulunmamıştır, kendi yapımım ve el işidir.
- İstediğiniz imzayı tarif edebilirsiniz, abartıya kaçmayacak şekilde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Beni de düşünerek lütfen işimi zorlaştıracak şeyler rica etmeyiniz.
İyi forumlar, iyi oyunlar.
İmzaya mı ihtiyacınız var?
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İmzaya mı ihtiyacınız var?
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Bu kadar zahmet edip forum kullanıcılarına imza hazırlıyorsun, iyi niyetine karşılık bir imza ikramım olsun sana 

OhaGWYNBLEIDD yazdı:Bu kadar zahmet edip forum kullanıcılarına imza hazırlıyorsun, iyi niyetine karşılık bir imza ikramım olsun sana
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Selam,
Çalışmalarınız harikulade başarılarınızın devamını dilerim.Hazır yazmışken bende ufak bir şey rica etmek istedim.
Şu resmi kullanarak ve bir ARON yazılı ve birde RıfatSIRAKAYA yazılı yaparsanız sevinirim..Çalışmayı sizin zevkinize göre bırakıyorum,umarım ortaya iyi çalışmalar çıkacaktır..
Çalışmalarınız harikulade başarılarınızın devamını dilerim.Hazır yazmışken bende ufak bir şey rica etmek istedim.

İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda;Esvedibihak(49) isimli Savaşçı ve Şifacı karakterlerim bulunmaktadır.Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Zaman insanları değil, daldaki armutları olgunlaştırır.
Kusura bakma isteğin dışında bir imza oldu ama hastayım pek vakit ayıramadım, ayıp olmasın diye yapmak istedim. Şimdilik idare edebilirsen çok memnun olurum.ilkerII yazdı:Yanlışlıkla İLKERII yazmışım ILKERII olacaktı.
İyi forumlar.
ILKERII

Umarım ki dilediğin gibi olmuştur. Güle güle kullan.xKABADAYI yazdı:kardeşim merhabalar imza yapıyormuşsun bana da bı yardımcı olabılırmısın Chosens ismi yapıp böyle alevler çıksa içinde kolay olur diye düşünüyorumtabi zamanın varsa banada bı kıyak yaparsan süper olur
Chosens

Sizin gibi iyi niyetli ve düşünceli insanlar oldukça dünya güzel.GWYNBLEIDD yazdı:Bu kadar zahmet edip forum kullanıcılarına imza hazırlıyorsun, iyi niyetine karşılık bir imza ikramım olsun sana
Arka fon siyah OoNİKOLAxTESLAoO yazısı yeşil yanıp sönmeli olursa güzel olur.
Özel mesajına attım linki zaten o türden bir şey olursa memnun olurum.
Özel mesajına attım linki zaten o türden bir şey olursa memnun olurum.
- xKABADAYI
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Adamsın super olmuşTOLGA yazdı:Umarım ki dilediğin gibi olmuştur. Güle güle kullan.xKABADAYI yazdı:kardeşim merhabalar imza yapıyormuşsun bana da bı yardımcı olabılırmısın Chosens ismi yapıp böyle alevler çıksa içinde kolay olur diye düşünüyorumtabi zamanın varsa banada bı kıyak yaparsan süper olur
Chosens