Bi bardak soğuk su iç.w4rf4r354 yazdı:turkcell hat ile e pin almak istedim 1 aylık hattımdaki tLyi aLdı ama e Pin bana gelmedi ? ne yapmam gerek?
Mobil Ödeme Kolaylığı!
Re: Mobil Ödeme Kolaylığı!
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- kaan6790
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
LÜTFEN BAKINNN ÇOK ÖNEMLİ MESAJ I GÖNDERDİM 12 TL GİTTİ AMA HALA Bİ MESAJ GELMEDİ YARDIM LÜTFEN
Extremexkaan
Kaanxburak
Teşkilat Zonguldak Ereğli
Kaanxburak
Teşkilat Zonguldak Ereğli
Vodafone İle e-pin almak istiyorum neden bu imkan yok
Turkcell ve avea varken neden Vodafone eklenmemiş
Turkcell ve avea varken neden Vodafone eklenmemiş
***Goldmyworld*** Goldmytimes***
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
yinemi sorun var of yaww
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihanı Hükümran
ya bırakın şu plusı falan oyunla ilgilenin biraz oyun çok kötü halde yönetimin gözünü resmen $$$ bürümüş
tel den e pin alıcam ama burayı okudum sorun mu var acaba suan :?
auril & DoubleLift
Allah rızası için bi yardın edin konu açtım onada cevap gelmedi KKTC turkcell ile alınmıyomu bu plus 2 saate yakındır deniyorum 7979 a gitmiyo sms hta dio çıldırıcam.....

Forumda bir Sıkça Sorulan Sorular bölümü var. Oraya bakmaya üşendiniz galiba.
Eğer hattınızdan Plus Paket karşılığı olan ücret kesilir ama E Pin'iniz size ulaşmazsa yada kazayla silerseniz www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek, bildirim tipini Üyelik olarak seçip formu doldurunuz ve ardından aşağıdaki bilgileri açıklama kısmına ekleyiniz ve İKV Destek Takımı'na başvurunuz. E Pin'niz çalışma saatleri arasında E pin almada kullanılan GSM numarasına tekrar gönderilecektir.
İşlem tarihi:
E pin satın alınırken kullanılan GSM numarası (başına sıfır girmeden ve boşluk bırakmadan yazılmalıdır):
Sunucu adı:
Üye adı:
Eğer hattınızdan Plus Paket karşılığı olan ücret kesilir ama E Pin'iniz size ulaşmazsa yada kazayla silerseniz www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek, bildirim tipini Üyelik olarak seçip formu doldurunuz ve ardından aşağıdaki bilgileri açıklama kısmına ekleyiniz ve İKV Destek Takımı'na başvurunuz. E Pin'niz çalışma saatleri arasında E pin almada kullanılan GSM numarasına tekrar gönderilecektir.
İşlem tarihi:
E pin satın alınırken kullanılan GSM numarası (başına sıfır girmeden ve boşluk bırakmadan yazılmalıdır):
Sunucu adı:
Üye adı:
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Ya şuan bir sorun varmı turkcell hattımla almayı düşünüyorum e-pin gelmez diye korkuyorum birde ney yazıp neye gönderecem.