<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

SelamınAleyküm Herkese

Yaşadığım olaydan sonra Söylüyorum bu sözleri Kesinlikle dikkate alınacak en küçük yanlışlık istemiyorum

GÖREV ESNASINDA LAFIMIN ÜSTÜNE LAF SÖYLEYEN,
BENİM UYARILARIM DIŞINDA HAREKET EDEN
BAŞINA BUYRUK DAVRANAN
SÖZLERİMİ DİNLEMEYEN

Olursa gözünün yaşına bakmam Açıkça söylüyorum İster tehdit ister uyarı nasıl isterseniz öyle algılayın O andan itibaren o kişiyi gruptan atarım ne hali varsa görsün derim

Bundan sonrada asla görevlerde ben ve ekibimden zırnık koklatmam haberiniz olsun...

Bu İLK VE SON UYARIMDIR

İster Dikkate alın ister almayın o sizin bileceğiniz iş Benim Asabımı bozmayın !

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

kasaphasan06 yazdı:SelamınAleyküm Herkese

Yaşadığım olaydan sonra Söylüyorum bu sözleri Kesinlikle dikkate alınacak en küçük yanlışlık istemiyorum

BAŞINA BUYRUK DAVRANAN
SÖZLERİMİ DİNLEMEYEN

Olursa gözünün yaşına bakmam Açıkça söylüyorum İster tehdit ister uyarı nasıl isterseniz öyle algılayın O andan itibaren o kişiyi gruptan atarım ne hali varsa görsün derim

Bundan sonrada asla görevlerde ben ve ekibimden zırnık koklatmam haberiniz olsun...

Bu İLK VE SON UYARIMDIR

İster Dikkate alın ister almayın o sizin bileceğiniz iş Benim Asabımı bozmayın !

Hayırdır taşkın başından geçen olayları bilmiyorum ama kullanılmaması gerekn lafları kullanmıssın. Bilgin olsun.
Hele heleki Loncanın sayfasından genelleme konusman yanlış olmuş kim hata yaptıysa o kişi ile görüşsen daha iyi olur her görevde oldugu gibi senın görevlerınde de hatalar ola bilir örnek Kurtreiis Kadım görevınde mılletın hataları yuzunden görevi tamamlayamıor bu şekilde kelimeler kullanmıyor. Bu laflardan sonra Ben sahsen gelip görev takımından yardım talebim olmaz.

Herkeze iyi forumlar
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

kurtlarxferyat yazdı:

BAŞINA BUYRUK DAVRANAN
SÖZLERİMİ DİNLEMEYEN

Bu İLK VE SON UYARIMDIR

Hayırdır taşkın başından geçen olayları bilmiyorum ama kullanılmaması gerekn lafları kullanmıssın. Bilgin olsun.
Hele heleki Loncanın sayfasından genelleme konusman yanlış olmuş kim hata yaptıysa o kişi ile görüşsen daha iyi olur her görevde oldugu gibi senın görevlerınde de hatalar ola bilir örnek Kurtreiis Kadım görevınde mılletın hataları yuzunden görevi tamamlayamıor bu şekilde kelimeler kullanmıyor. Bu laflardan sonra Ben sahsen gelip görev takımından yardım talebim olmaz.

Herkeze iyi forumlar

feryatcım yanlıs anlasılmasın bugün cok zorluklar yasadık görewleri yaparken lodosların bazıları izin vermedi görev yapmamıza hem grubu yönetip hem lodoslarla ugrasmak gerckten cok zor bunun siniryle yazılmıstır taskın görewlerimiz her znm yapılcktır ve elimden gelenide yaparım oyunda oldugum sürece o kadar önemli ve uzatılck bi konu değil. yanlıs anlasılmasın biz bi aileyiz =)) :lol:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tartışılmaz biz bir aileyiz :)
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

kurtlarxferyat yazdı:Tartışılmaz biz bir aileyiz :)

aynen öyle:D bn fotoları atcam buraya yardım ltfn:DD
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Resimleri Upload sitelerıne uplad etmeyı bılıormusun ? upload ettınden sonra eklemesı kolay [img]adres[/img] sekLınde....
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:?
kurtlarxferyat yazdı:Resimleri Upload sitelerıne uplad etmeyı bılıormusun ? upload ettınden sonra eklemesı kolay [img]adres[/img] sekLınde....

o ne demek:D yahu ben anlamam üle sey msn adresiden haletsn işn yoksa tek tek analta koyayım resimleri :?
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kurtlarxrdrya yazdı::?
kurtlarxferyat yazdı:Resimleri Upload sitelerıne uplad etmeyı bılıormusun ? upload ettınden sonra eklemesı kolay [img]adres[/img] sekLınde....

o ne demek:D yahu ben anlamam üle sey msn adresiden haletsn işn yoksa tek tek analta koyayım resimleri :?

msn adresımı öm olarak gönderdım eklersen yapayım :D
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Feryat Vakıf olmadığın konular hakkında yorum yapma !

Sözlerim açıktır.Kendi görev takımım zaten böyle şeyler yapmaz fakat her görev başındada bu lafları söyleyeceğim...

Görev takımı amaçlarını okursan göreceksin 4 kişi yapabileceğimiz görev için bekliyorum 10 dk gelsin görevi olsun insanların diye adam sorun çıkarıyor... Bu bizim üyelerimizdende oluyor...

Laflarım 1 kişiye değil Herkesedir '' Genellemedir '' !

İstiyorsan Murat'a da sorabilirsin aynı zorlukları o da çekiyor Fakat lonca üyeleri öyle hataları reise karşı yapamaz. Benimde söylediğim göreve gittiğim kişilerden aynı saygıyı bekliyorum Biz burada iskele babası değiliz

1.5 Yılı aşkın bu loncadayım Neyin doğru neyin yanlış olacağını çok iyi bilirim Murat ve yakın arkadaşlarım dışında kimseden akıl alacak halim yok! .. Sözlerimin arkasındayım tekrar ediyorum ister uyarı ister tehdit nasıl algılanırsa algılansın...

Seninde içinde bulunduğun görev takımı üyeleri zaten loncanın yönetim konseyinde görev yapan üst düzey görev almış Benim gibi uzun süre lonca içinde faaliyet göstermiş kişilerdir onlardan yana bir sıkıntım zaten yok canım kurban o dostlarıma fakat :

Sende Görev takımı faaliyetlerine katılmak istemiyorsan geç söyle Reise ayrıl !

Bilmeyen duymayan kalmasın sözlerim açıktır...

kurtlarxferyat yazdı:

BAŞINA BUYRUK DAVRANAN
SÖZLERİMİ DİNLEMEYEN

Bu İLK VE SON UYARIMDIR

Herkeze iyi forumlar
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı