<> Kurt Loncası <>
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <> Kurt Loncası <>
Yolun açık olsun REİS.

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
Kurtlarxkadriye yazdı:Reis İstanbul'dan geldiğinde acil toplantı yapmamız gerekli....
Hg suskun valla beni mutlu ettin seni görmek güzel...
Bu Gün Saat 4 de yola çıkıyorum Gökçen dönüşümde Konsey Toplantısı yapmamız iyi olucaktır döndüğümde herkesin müsait olucağı bir gün toplantı yapalım gündem geniş olucak her zaman ki gibi ek olarak sadece benim öne sürüceğim 4 konu var bunun yanı sıra sizlerinde istediğiniz bir çok konu var görüşülmesi gereken bu sebeple toplantı uzun sürücek ona göre bir hazırlık yapmamız en doğrusu olur ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
izmirlixbela yazdı:sa koly gelsin
As Hüseyin hoş geldin ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
kurtlarxferyat yazdı:Yolun açık olsun REİS.
Saol Feryat ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
Otobüsün kalkmasına 2 saat var canım sıkıldı internet kafede vakit geçiriyorum 
Arkadaşlar Seyehattan dönüyorum artık bildiğiniz gibi geri döndüğümde yarım kalan faaliyetler organizasyonlar ve bazı çalışmalar başarıyla sonuçlanana kadar devam edicektir bunun yanı sıra Konsey genişletilicek savaş ve görev takımları tekrar derlenicek sistem geliştirme son aşamasına getirilicektir lonca içi faaliyetler klana yönelik faaliyetler ve sunucuya yönelik faaliyetler hızlanıcak Kurt Loncasının yapıcı imajı tekrar tekrar vurgulanıcak bunun yanı sıra loncamızın aleyhinde yapılan bazı girişimlere sert cevaplar verilicek zarar vermek amacı ile el altından bize karşı sürdürülen ve bizim çok iyi bildiğimiz bu faaliyetleri gün yüzüne çıkartıp bir çok oyunu bozmanın zamanıda geldi artık şimdiye kadar bu girişimleri izlemek ve gülümsemek yeteri kadar iyi niyetli bir davranıştı ama artık bu yaklaşımımızı deiştiricez bunun yanı sıra lonca içinde ki hiyerarşiye ( emir komuta zincirinde ) ara sıra oluşan çatlakların tekrarının olmaması için gerekli çalışmada yapılıcaktır sistem genişletme aşamasında yeni görevlendirmelerde olucaktır ama bunlarbaş vuru ile deil bizim seçtiğimiz kişiler ile olucaktır Konsey Kararlarını sürekli buradan takip edebilirsiniz gerekli duyuruları buradan sizlerle paylaşıcaz herkeste bu konuda üstüne düşeni yapacağına inanıyorum ...
Arkadaşlar Seyehattan dönüyorum artık bildiğiniz gibi geri döndüğümde yarım kalan faaliyetler organizasyonlar ve bazı çalışmalar başarıyla sonuçlanana kadar devam edicektir bunun yanı sıra Konsey genişletilicek savaş ve görev takımları tekrar derlenicek sistem geliştirme son aşamasına getirilicektir lonca içi faaliyetler klana yönelik faaliyetler ve sunucuya yönelik faaliyetler hızlanıcak Kurt Loncasının yapıcı imajı tekrar tekrar vurgulanıcak bunun yanı sıra loncamızın aleyhinde yapılan bazı girişimlere sert cevaplar verilicek zarar vermek amacı ile el altından bize karşı sürdürülen ve bizim çok iyi bildiğimiz bu faaliyetleri gün yüzüne çıkartıp bir çok oyunu bozmanın zamanıda geldi artık şimdiye kadar bu girişimleri izlemek ve gülümsemek yeteri kadar iyi niyetli bir davranıştı ama artık bu yaklaşımımızı deiştiricez bunun yanı sıra lonca içinde ki hiyerarşiye ( emir komuta zincirinde ) ara sıra oluşan çatlakların tekrarının olmaması için gerekli çalışmada yapılıcaktır sistem genişletme aşamasında yeni görevlendirmelerde olucaktır ama bunlarbaş vuru ile deil bizim seçtiğimiz kişiler ile olucaktır Konsey Kararlarını sürekli buradan takip edebilirsiniz gerekli duyuruları buradan sizlerle paylaşıcaz herkeste bu konuda üstüne düşeni yapacağına inanıyorum ...
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- izmirlixbela
- FareAdam Düşmanı
murat üstümüze düşeni yapmaya hazırız ama dünden beri moden bozulmus ablam ne yaptıysa oyuna giremiyom net yok ewdekurtreis yazdı:Otobüsün kalkmasına 2 saat var canım sıkıldı internet kafede vakit geçiriyorum
KurtlarxFedakar
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
Merhaba herkeze iyi aksamlar.
Benim yeni açmış olduğum Savaşcı carım Kurtlarxscream 36 lwl olmustur yetkillerden listeye eklenmesını taleb edıyorum.
Kurtlarxtayref Karakterımı silmiş bulunmakdayım onun yerıne Kurtlarxsamaraa carını benım adıma eklersenız memnun olurum. Kurtlarxsamaraa carının bende neden olusunun Murat ın haberi var ve onayı var Kurtlarxsamaraa artık benım carımdır ve Görev takımındadır. SAYGILAR
İyi forumlar - iyi oyunlar.
Benim yeni açmış olduğum Savaşcı carım Kurtlarxscream 36 lwl olmustur yetkillerden listeye eklenmesını taleb edıyorum.
Kurtlarxtayref Karakterımı silmiş bulunmakdayım onun yerıne Kurtlarxsamaraa carını benım adıma eklersenız memnun olurum. Kurtlarxsamaraa carının bende neden olusunun Murat ın haberi var ve onayı var Kurtlarxsamaraa artık benım carımdır ve Görev takımındadır. SAYGILAR
İyi forumlar - iyi oyunlar.

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
kasaphasan06 yazdı:Derya 10 dk oyunda olabilirmisin yasinin görevlerini yapalım
10 dk sonra geliyorum suan yemk yemem lazım taskıncım=)
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com