<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Yolun açık olsun REİS.
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

Kurtlarxkadriye yazdı:Reis İstanbul'dan geldiğinde acil toplantı yapmamız gerekli....

Hg suskun valla beni mutlu ettin seni görmek güzel...

Bu Gün Saat 4 de yola çıkıyorum Gökçen dönüşümde Konsey Toplantısı yapmamız iyi olucaktır döndüğümde herkesin müsait olucağı bir gün toplantı yapalım gündem geniş olucak her zaman ki gibi ek olarak sadece benim öne sürüceğim 4 konu var bunun yanı sıra sizlerinde istediğiniz bir çok konu var görüşülmesi gereken bu sebeple toplantı uzun sürücek ona göre bir hazırlık yapmamız en doğrusu olur ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

sa koly gelsin
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

izmirlixbela yazdı:sa koly gelsin

As Hüseyin hoş geldin ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

kurtlarxferyat yazdı:Yolun açık olsun REİS.

Saol Feryat ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Otobüsün kalkmasına 2 saat var canım sıkıldı internet kafede vakit geçiriyorum :)

Arkadaşlar Seyehattan dönüyorum artık bildiğiniz gibi geri döndüğümde yarım kalan faaliyetler organizasyonlar ve bazı çalışmalar başarıyla sonuçlanana kadar devam edicektir bunun yanı sıra Konsey genişletilicek savaş ve görev takımları tekrar derlenicek sistem geliştirme son aşamasına getirilicektir lonca içi faaliyetler klana yönelik faaliyetler ve sunucuya yönelik faaliyetler hızlanıcak Kurt Loncasının yapıcı imajı tekrar tekrar vurgulanıcak bunun yanı sıra loncamızın aleyhinde yapılan bazı girişimlere sert cevaplar verilicek zarar vermek amacı ile el altından bize karşı sürdürülen ve bizim çok iyi bildiğimiz bu faaliyetleri gün yüzüne çıkartıp bir çok oyunu bozmanın zamanıda geldi artık şimdiye kadar bu girişimleri izlemek ve gülümsemek yeteri kadar iyi niyetli bir davranıştı ama artık bu yaklaşımımızı deiştiricez bunun yanı sıra lonca içinde ki hiyerarşiye ( emir komuta zincirinde ) ara sıra oluşan çatlakların tekrarının olmaması için gerekli çalışmada yapılıcaktır sistem genişletme aşamasında yeni görevlendirmelerde olucaktır ama bunlarbaş vuru ile deil bizim seçtiğimiz kişiler ile olucaktır Konsey Kararlarını sürekli buradan takip edebilirsiniz gerekli duyuruları buradan sizlerle paylaşıcaz herkeste bu konuda üstüne düşeni yapacağına inanıyorum ...

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
izmirlixbela
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen izmirlixbela »

kurtreis yazdı:Otobüsün kalkmasına 2 saat var canım sıkıldı internet kafede vakit geçiriyorum :)

Arkadaşlar Seyehattan dönüyorum artık bildiğiniz gibi geri döndüğümde yarım kalan faaliyetler organizasyonlar ve bazı çalışmalar başarıyla sonuçlanana kadar devam edicektir bunun yanı sıra Konsey genişletilicek savaş ve görev takımları tekrar derlenicek sistem geliştirme son aşamasına getirilicektir lonca içi faaliyetler klana yönelik faaliyetler ve sunucuya yönelik faaliyetler hızlanıcak Kurt Loncasının yapıcı imajı tekrar tekrar vurgulanıcak bunun yanı sıra loncamızın aleyhinde yapılan bazı girişimlere sert cevaplar verilicek zarar vermek amacı ile el altından bize karşı sürdürülen ve bizim çok iyi bildiğimiz bu faaliyetleri gün yüzüne çıkartıp bir çok oyunu bozmanın zamanıda geldi artık şimdiye kadar bu girişimleri izlemek ve gülümsemek yeteri kadar iyi niyetli bir davranıştı ama artık bu yaklaşımımızı deiştiricez bunun yanı sıra lonca içinde ki hiyerarşiye ( emir komuta zincirinde ) ara sıra oluşan çatlakların tekrarının olmaması için gerekli çalışmada yapılıcaktır sistem genişletme aşamasında yeni görevlendirmelerde olucaktır ama bunlarbaş vuru ile deil bizim seçtiğimiz kişiler ile olucaktır Konsey Kararlarını sürekli buradan takip edebilirsiniz gerekli duyuruları buradan sizlerle paylaşıcaz herkeste bu konuda üstüne düşeni yapacağına inanıyorum ...
murat üstümüze düşeni yapmaya hazırız ama dünden beri moden bozulmus ablam ne yaptıysa oyuna giremiyom net yok ewde :D
KurtlarxFedakar
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Derya 10 dk oyunda olabilirmisin yasinin görevlerini yapalım
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kurtlarxferyat
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kurtlarxferyat »

Merhaba herkeze iyi aksamlar.

Benim yeni açmış olduğum Savaşcı carım Kurtlarxscream 36 lwl olmustur yetkillerden listeye eklenmesını taleb edıyorum.
Kurtlarxtayref Karakterımı silmiş bulunmakdayım onun yerıne Kurtlarxsamaraa carını benım adıma eklersenız memnun olurum. Kurtlarxsamaraa carının bende neden olusunun Murat ın haberi var ve onayı var Kurtlarxsamaraa artık benım carımdır ve Görev takımındadır. SAYGILAR

İyi forumlar - iyi oyunlar.
Resim

Kurtlarxferyat

Kurtlarxscream

Kurtlarxsamaraa

Blackbeard

Dergahxferyat

Http://www.Kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı