as yavrum iyidir sen nassınMykonS yazdı:S.a arkadaşlar nasılsınız
<> Kurt Loncası <>
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: <> Kurt Loncası <>
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
Sariyerli yazdı:Selamın Aleyküm![]()
Bugün süperdiMurat abi , Ali , Derya , Ben , Feryat ve Yağız süper eğlenceli bol muhabbetli bi gün geçirdik
Feryat ve Ali azcık geciktiler ama neyse
![]()
Dostlarımızla olmak apayrı güzeldi. Temennimiz bu buluşmanın Compex bilişim fuarında daha kalabalık olarak tekrarlanmasından yana
Günün fotoğtafları Murat abinin makinasında oda yükler yakında
Hadi iyi akşamlar
![]()
En son kurtlarxferyat tarafından 06 Ağu 2010 22:28 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
Http://www.Kurtloncasi.com
- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
- kurtlarxrdrya
- Sahaf Yardımcısı
sa benim biricik ailem bugün içn herkese tesekkür ederim cok keyifli ve eglenceli vakit gecirdik.
özellikle fotograflar süperdi:D abim en kısa zamanda fotoları istiyorz forumda görmek bende iki foto var yürürken cepten ckmiştimde nasıl koycagımı bilmiyorum
ops:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..
www.kurtloncasi.com

www.kurtloncasi.com
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Aleyküm selam canım abim hiç göremiyoruz seni gel özletme kendini
ahfohe yazdı:s.a herkese hayırlı akşamlar

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Artık Reisin Ankaraya işi düşerse İbrahim ben bir güzel karşılarız kardeşimizi
kurtlarxrdrya yazdı:sa benim biricik ailem bugün içn herkese tesekkür ederim cok keyifli ve eglenceli vakit gecirdik.![]()
özellikle fotograflar süperdi:D abim en kısa zamanda fotoları istiyorz forumda görmek bende iki foto var yürürken cepten ckmiştimde nasıl koycagımı bilmiyorum
ops:
Sariyerli yazdı:Selamın Aleyküm![]()
Bugün süperdiMurat abi , Ali , Derya , Ben , Feryat ve Yağız süper eğlenceli bol muhabbetli bi gün geçirdik
Feryat ve Ali azcık geciktiler ama neyse
![]()
Dostlarımızla olmak apayrı güzeldi. Temennimiz bu buluşmanın Compex bilişim fuarında daha kalabalık olarak tekrarlanmasından yana
Günün fotoğtafları Murat abinin makinasında oda yükler yakında
Hadi iyi akşamlar
![]()

- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Vallaha artık sıktı şu ifliss görevi biliyorum herkes ya tatilde ya da pc başında olamıyor fakat görevi olan arkadaşlarda var ( bende dahil )
İbrahim sende müsait olursa 1-2 kişi daha bulalım gidelim yapalım 2 haftadır kasmıyorum charı olduğu gibi duruyor 2 haftada 2 char yapardım
İbrahim sende müsait olursa 1-2 kişi daha bulalım gidelim yapalım 2 haftadır kasmıyorum charı olduğu gibi duruyor 2 haftada 2 char yapardım

- kurtlarxferyat
- İri Fare Avcısı
Hayırlı sabahlar güzel ailem...

Kurtlarxferyat
Kurtlarxscream
Kurtlarxsamaraa
Blackbeard
Dergahxferyat
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Sa günaydın arkadaşlar
TILSIM - KURT LONCASI
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
S.a arkadaşlar dünkü kü buluşmamız güzeldi aramızdaki aile bağlarının en güzel örneğiydi sanırım sözlenmem konusunda ki iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim lonca sayfamızda gördüğüm bazı tatsız dialoglar beni üzdü Kurt Konseyi nin sözü benim sözümdür koyduğumuz kuralları ve cezaları uygularlar buna itiraz etmek böyle forum önmünde hoş olmayan dialoglara sebebiyet verilmesi çok yanlış umuyorum ki bir daha bu tür olaylarla karşılkaşmıycaz ki şu bilinmeli benim Konseyer aldığım herkesin sözü benim sözümdür biz ise asla bu ailede kimseye adaletsizlik yapmayız yeni cezai sistemde böyle bnir karar aldıksa bu loncada ki disiplinin dahada gelişebilmesi içindir yapılan yanlış için ödenen diet bizim kasamıza deilde lonca kasasına giricek sizlerin şunu kavramanız lazımdı Tılsımda hiç bir lonca yönetiminin yada liderinin yapmadığı bir yönetim sergiliyoruz biz Kurt Konseyi oalrak bizlerin şahsi aksası bile yok hiç kendimize servet yapma gereksinimi duymadık hiç bir zaman çünkü Kurt Ailesi en büyük servetimiz bizim ailemizde olanlarında bu düşüncelerle konuşması gerekir sizlere ceza kesmek bize haz vermiyor ama çok uzun süredir verdiğimiz emeğin lekelenmesine izin vereemyiz disiplin ön planda olucak
Buluşma gününün fotolarını sizlerle buradan paylaşıcam arkadaşlar bu gün geri dönüş yoluna çıkıyorum yarından itibaren yine hep birlikteyiz İnşallah kendinize iyi bakın Allah'a Emanetsiniz ...
Buluşma gününün fotolarını sizlerle buradan paylaşıcam arkadaşlar bu gün geri dönüş yoluna çıkıyorum yarından itibaren yine hep birlikteyiz İnşallah kendinize iyi bakın Allah'a Emanetsiniz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...