Zırh düşüren tüm arkadaşlara; Hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Düşüremeyenlerde (kendi şahsım olarak) elimden geldiği kadar yardım etmeye hazırımdır.
Yeni gelecek olan Klanlar arası savaşta RoA yönetimi tarafından 3 adet özel grupların yapılması gerekiyor. Mesela Birinci grup; Esse - Tuall - Sercan - Nefx vb gibi liste hazırlanarak; Etkinlik saatinde her üyemiz kendi grubunu tanısın. Hem böylelikle taktik yapmak daha kolay olur.
Ayrıca Takio gelmiş, ben oyunu bırakıyorum (h. gelmiş)
Emrahım Bidenem Nolur Geri Dön Seni Çok Özledim Emrahhhhhhhhhhhhhh Ellerim Kırılaydıda Vurmasaydım Nolur Yuvana Geri Dön Emrahhhhhhhhh Leyla Hoşgelmiş Hoşgelmiş Beyler Kavgayı Okudum Çok Güldüm Valla 1 Cara Muhtaç Olmak Böyle Birşeymiş Demekki Dilara Ablamada Hayırlı Olsun Darısı Benim Başıma Banada Hayırlı Olsun Darısı Dilara Ablamın Başına İletirsin Buğracım Emrah Biz Barçaya 5 Değil 10 Atarız Harbi Konu Futboldan Açılınca Bi Ara Halısaha Maçı Yapak
Sunucunun İlk Açıldığı Günden Beri Oynayan (!),Onlar Eskiler Yeniler Çöm Diye Düşünen (!),RoA Tılsım Liderliğini Almak için Orasını Burasını Yırtan ,Alamayınca Düşmanı Olan Her Defasında Yöneticilere Saldırıp Toplu Buluşmalarda Yalakalık Yapan ve Sonrada Yöneticilik İçin Başvuranlar Her Defasında Bize Saldırmaktan BIKMADINIZ MI?Biz Sizinle Dalga Geçmekten Bıktık! Karnelerimizide Aldık Hatta Sevinçliyiz Hepimiz Yaşasın Okulumuz ! Ama Şunu Unutmayın Biz RoA'yız.Burdaki Herkes KArdeş Ve işte Bu kardeşlik varken değil siz Sizden 10 tane olsa bizi yıkamaz!