Küçük bir duyuru yapmak istiyorum
Rdm loncasına ilgi çok büyük, bu çok güzel bir durum elbette. Yalnız gerek forum üstünden, gerekse oyundan çok fazla soru ve sorun ile karşılaşıyorum.
Loncaya gelmek isteyenler ya da loncayı şikayet edenler, sorun anlatanlar, sevgi iletenler Hepinize çok teşşekkür ederim ancak ben şahsım adına artık Rdm değilim. Rdm loncasına ve Rdm olan herkese aynı sevgi ve bağı beslemekteyim, bu hiç bir zaman değişmeyecektir. Yalnız lonca ile ilgili soru ve sorunlarınızı bana iletmemenizi rica ediyorum. Bunu oyun içinde anlatmak istediğim kişiler durumu bambaşka noktalara çekmek istediler, kesinlikle yineliyorum ki; lonca içinde hiç bir durum yoktur. Rdm aynı şekilde kadrosuyla devam etmektedir.
Ayrıca Loncaya kişi alımı zaten çoktan kapalıydı ama yine de sorusu olan arkadaşlarım Sinan' a yani Rdmxdabulyu' ya ulaşırlarsa çok sevinirim.
Sevgilerimle...
Ruhh'um Her Zaman Kararlarına , Düşüncelerine Saygı Duydum Bundan Sonrada Böyle Olacak...Sen Gittin Aslında Çok Değişti Ama Suskunluk Her Zaman İyidir Derlerya Biraz Daha Susalım Bakalım Yolun Sonu Nereye Çıkacak...
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..! İyİ FoRuMLaR... Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN