***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
Alp kardeşim ben burdayım ve takrar loncamın başındayım inşallah şu sorunları bi an nce düzeltiriz.. İyi Dileklerin için teşekkürler kardeşim iyi ki varsın
öncelikle merhaba;
gündelik hayatta ki bir kaç sorundan dolayı bu hafta online olamadım...
şimdi bile adliyedeki baro odasından kaçak göçek bağlandım
son mesajımı yazdıktan sonra çarımı silmemiştim..silmek o an için içimden gelmemişti..
hayırlı isabet olmuş...
lonca içinde kimseyle herhangi bir olayda herhangi bir sorun yaşamadığım için ve hatta loncayı çok sevip benimsediğim için "dönmek değil; gitmemiş olmak"
; benim de sorun olmaz. çünkü nihayetinde börteçine loncası sevdiğim saydığım insanlara sahip içinde yar almak için can atacağım bir ailevi ortamdır..
bazı hususlarda daha önce özelden sonra süreçte istemeden genelden paylaştığım çekincelere dikkat çekmekle yetinerek lonca içinde sizlerin de onayınızla zaten sevdiğim yerimde kalmak zaten sevineceğim bir şeydir...
sevgi ve saygılarla
uzatamıyorum sürem kısıtlı;
ama gene de başta İbrahim Bey(çünkü çıkışımı çok yanlış anlayıp kişisel de algılayabilirdi ama bunu yapmayacak olgunluğu ve gösterdiği anlayışı gerçekten özellikle teşekkürü gerektiriyor), Mertkan Bey(dönme kararını alması takdir edilesi bir olgunluktur), loncamızın ağabeyi Arif bey ve AlpAykan bey'e ilgilerinden dolayı; sabırlarından dolayı ve daha önemlisi bende var olan iyi niyetin aynı oranında onların da sahip olmalarından dolayı teşekkür ederim..
sürç-ü lisan olmuşsa affola dediğim gibi zorunluluklardan dolayı doğaçlama ve gözden geçirmeden haldır huldur yazdım...
sevgiler saygılar
Not: yazdıklarımı gözden geçirmedim herhangi bir yanlış anlamaya ahal veren maksadını aşan bir ifadem olursa akşam pm ile açıklamasını isteyiniz..ben de izah ederim...şimdi kaçayım..sabah başka bir stajyeri fena haşladılar.."sıradaki kurban" olmak istemem
gündelik hayatta ki bir kaç sorundan dolayı bu hafta online olamadım...
şimdi bile adliyedeki baro odasından kaçak göçek bağlandım
son mesajımı yazdıktan sonra çarımı silmemiştim..silmek o an için içimden gelmemişti..
hayırlı isabet olmuş...
lonca içinde kimseyle herhangi bir olayda herhangi bir sorun yaşamadığım için ve hatta loncayı çok sevip benimsediğim için "dönmek değil; gitmemiş olmak"
bazı hususlarda daha önce özelden sonra süreçte istemeden genelden paylaştığım çekincelere dikkat çekmekle yetinerek lonca içinde sizlerin de onayınızla zaten sevdiğim yerimde kalmak zaten sevineceğim bir şeydir...
sevgi ve saygılarla
uzatamıyorum sürem kısıtlı;
ama gene de başta İbrahim Bey(çünkü çıkışımı çok yanlış anlayıp kişisel de algılayabilirdi ama bunu yapmayacak olgunluğu ve gösterdiği anlayışı gerçekten özellikle teşekkürü gerektiriyor), Mertkan Bey(dönme kararını alması takdir edilesi bir olgunluktur), loncamızın ağabeyi Arif bey ve AlpAykan bey'e ilgilerinden dolayı; sabırlarından dolayı ve daha önemlisi bende var olan iyi niyetin aynı oranında onların da sahip olmalarından dolayı teşekkür ederim..
sürç-ü lisan olmuşsa affola dediğim gibi zorunluluklardan dolayı doğaçlama ve gözden geçirmeden haldır huldur yazdım...
sevgiler saygılar
Not: yazdıklarımı gözden geçirmedim herhangi bir yanlış anlamaya ahal veren maksadını aşan bir ifadem olursa akşam pm ile açıklamasını isteyiniz..ben de izah ederim...şimdi kaçayım..sabah başka bir stajyeri fena haşladılar.."sıradaki kurban" olmak istemem
Yapım halinde...
under construction..
under construction..
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
s.a kolay glsn loncam

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
Öncelikle şunu çok merak ediyorum ismini neden gizledinbymosess yazdı:

ben o küfür yemedim ben bu zamana kdar ne küfür ettim ne de küfür etiricek bişe yaptım mertkan beni iyi tanırTheRiamax yazdı:Öncelikle şunu çok merak ediyorum ismini neden gizledinbymosess yazdı:o küfür durduk yeremi yedin
![]()
xALPx
AtISaLDıMÇaYıRa
AtISaLDıMÇaYıRa
Selamın Aleyküm
Arkadaşlar yarın yanlız adam da 2:30 3:00 gibi toplantı yapıcam herkezin katılması önemle rica olur...
Herkeze iyi forumlar
Arkadaşlar yarın yanlız adam da 2:30 3:00 gibi toplantı yapıcam herkezin katılması önemle rica olur...
Herkeze iyi forumlar
**********Börteçinexömer**********Börteçinexbüyü**********Loserr**********
- Azrailll
- FareAdam Düşmanı
o küfürü durduk yere etmedim ben sarıölümxbüyücüyle ws atıcaktık geldi bana vurdu dur ws atıcaz dedik vurmaya devam etti bende küfür ettimbymosess yazdı:
GündüzümXgECEM / xECEMxKENANx / ECEMxKENAN / EcemKenan

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.

Sen Unutursun Unutulmak Zor
Unutulan Oldum Buda Bana Pis Kor
Her Gece İsyan Artık Bir Dur
O Salak Ciğerime Nikotin Doldur.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sevgili ayça kardeşim; Gitmediğin için hoş geldin demiyorum. Amma müsadenle ağabeyin olarak son iki mesajın için tebessüm edip gülmek istiyorum. Neden mi ? Bu günü milad koyarsan Bunda sonra hayatının talimat almak ve talimat vermekle geçeceğini göreceksin yani benim hiyerarşik tabir ile emir komuta dediğim düzeni yaşayacaksın, çünki hayatın anlamı bu, Taa yaradılıştan ölüme kadar. İçtimai hayatta var olmak için.
Gitmediğine gerçekten çok sevindim. Çünki seninle daha çok mülakatlar yapacağız, anlaşılan ikimizde idefiks insanız ve benim yaşayarak öğrendiklerim ile senin tedrisattan öğrendiklerin sentez olacak ve zaten doğru olan tavrımız etrafımızdakiler içinde faydalı olacak. Stajı tamamla bekliyoruz.
Saygılarımla
Gitmediğine gerçekten çok sevindim. Çünki seninle daha çok mülakatlar yapacağız, anlaşılan ikimizde idefiks insanız ve benim yaşayarak öğrendiklerim ile senin tedrisattan öğrendiklerin sentez olacak ve zaten doğru olan tavrımız etrafımızdakiler içinde faydalı olacak. Stajı tamamla bekliyoruz.
Saygılarımla

[right]Arif YAMAN[/right]
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Ömerim toplantının amacını ve konusunuda yazarsan arkadaşların takım komutanının çabasına daha çok ortak olabilirler.Loserr yazdı:Selamın Aleyküm
Herkeze iyi forumlar

[right]Arif YAMAN[/right]