Kholpashalisesil yazdı:Kholpashali kendine musluman bir loncadır yardım istersin terslerler , yanlarına gitmek istersin yok şimdi çıkıcam yaparlar çok soğukluk var arada denincede hiç yaklaşmıyorsunki derler biri adada milyonluk kp kasar zırnık koklatmaz , diğerini lonca içinde naylon yapar yanına gidersin kovar , benden bişey isteme der yani 3 4 arkadaş etrafında dönüyor lonca bunlarda birbirlerini reelden tanıyorlar İyi adam kullanıyorlar orası kesin ve bütün yaptıkları yardım bana 30 m yi geçmez 3 senede onuda fazlasıyla iade ettim yazıklar olsun.....
öncelikle onur hala şizofren tavırlarından kurtulamamışsın bi an önce bi doktora gitmeni tavsiye ederm. ikincisi lonca 4 kişiden oluşuyor diyosn nedense sen hariç bütün lonca huzur içinde oyununu oynuyor herkesn keyfi yernde sohbet gaye hoş sen bu tavırların yüzünden kaybetin ve görüyorumki hala bu tavırların devam ediyor buda demek oluyorki kaybetmeye devam ediceksin...
Ne yazdığımı iyi oku ömer sizofren sizsiniz burda bana yapılanları yazıyorum başkaları madur olmasın diye , oyuan giriyorsun 4 karizma alıp çıkıyorsun biri adada milyon kp kasıyor sesi çıkmıyor selama selam yok görev den göreve oda ufaklara gelirseniz geliyorsunuz, herkesin lonca dışı karakteri var hepsini biliyorum hepsinde şaheservar kaç dediniz be ulan onur al şunu da biriktirelim hep beraber üretelim sana şunu diye kaç defa yalvardım tek çarla olmuyor çar kasmaya da yardım eden yok , susuyorum suç oluyor konuşuyorum suç oluyor tedaviye bence sen git o kıt kafana baktır demedinmi aban orda naylon yaparken yok avcunu yalarsın diye loncadayken sanki düşmanınım senin o zaman yakışmıyor sana değilmi ömer , sefa adamalra bölgeden küfrediyor uyarı dahi yapmıyorsunuz nedir bu durum ömer açıkla ? , grill korayla çıkıyor sanki ben bilmiyorum safım ya ta ben ne zaman döndüm ozaman anladım , 4 kişi den oluşuyorsunuz demedim 4 kişi etrafında dönüyor dedim cahillik yapma asabımı bozma sabahın 4 lerine kadar hastanede nöbetçi kalıyorum 2 oyuna giriyorum yaratık kesiyorum kimseye kötü bir şey söylediğim yok özene bözene yazıyorum bütün yazılarımı yazsın burda sesl şunu dedi desin yada item satıcı haricinde sizin haricinizde kimseyle polemiğe girmedim bir tane varsa adam yazsın namerdim siz küfürler hakaretler ne arasan var... demedinizki la bu onur neden böyle susuyor diye hemen ulan onurun çarına birimi giriyor muhabbeti sanki sizin çarınız kimin girdiği belli oluyor yok onun kardeşi yok onun kuzeni ben arkdaşıyım kaç kere denk geldim ben anlatsam hep ben çardaydım kimseyede vermedim şifre sizin gibi ama çok çabuk yapıştırdınız damgayı giderken itemlerinizi ve paranızıda verdim gittim unutma ne dedim siz o arkdaş aranızda lonca dışı çarlara yaparsınız bir kaç tane daha şaheser katkım olur dedimmi demedimmi Adamsan doğrusunuz yazarsın
Kholpashalisesil yazdı:Ne yazdığımı iyi oku ömer sizofren sizsiniz burda bana yapılanları yazıyorum başkaları madur olmasın diye , oyuan giriyorsun 4 karizma alıp çıkıyorsun biri adada milyon kp kasıyor sesi çıkmıyor selama selam yok görev den göreve oda ufaklara gelirseniz geliyorsunuz, herkesin lonca dışı karakteri var hepsini biliyorum hepsinde şaheservar kaç dediniz be ulan onur al şunu da biriktirelim hep beraber üretelim sana şunu diye kaç defa yalvardım tek çarla olmuyor çar kasmaya da yardım eden yok , susuyorum suç oluyor konuşuyorum suç oluyor tedaviye bence sen git o kıt kafana baktır demedinmi aban orda naylon yaparken yok avcunu yalarsın diye loncadayken sanki düşmanınım senin o zaman yakışmıyor sana değilmi ömer , sefa adamalra bölgeden küfrediyor uyarı dahi yapmıyorsunuz nedir bu durum ömer açıkla ? , grill korayla çıkıyor sanki ben bilmiyorum safım ya ta ben ne zaman döndüm ozaman anladım , 4 kişi den oluşuyorsunuz demedim 4 kişi etrafında dönüyor dedim cahillik yapma asabımı bozma sabahın 4 lerine kadar hastanede nöbetçi kalıyorum 2 oyuna giriyorum yaratık kesiyorum kimseye kötü bir şey söylediğim yok özene bözene yazıyorum bütün yazılarımı yazsın burda sesl şunu dedi desin yada item satıcı haricinde sizin haricinizde kimseyle polemiğe girmedim bir tane varsa adam yazsın namerdim siz küfürler hakaretler ne arasan var... demedinizki la bu onur neden böyle susuyor diye hemen ulan onurun çarına birimi giriyor muhabbeti sanki sizin çarınız kimin girdiği belli oluyor yok onun kardeşi yok onun kuzeni ben arkdaşıyım kaç kere denk geldim ben anlatsam hep ben çardaydım kimseyede vermedim şifre sizin gibi ama çok çabuk yapıştırdınız damgayı giderken itemlerinizi ve paranızıda verdim gittim unutma ne dedim siz o arkdaş aranızda lonca dışı çarlara yaparsınız bir kaç tane daha şaheser katkım olur dedimmi demedimmi Adamsan doğrusunuz yazarsın
HakLı qaLißaa
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN- Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Beni bilen biliyor ne oluduğumu herkes görüyor sabahlara kadar cin mağrasında 5 milyon için kaldığımıda 39 ken 2 milyon için günlerimi gecelerime kattığımıda , 10 mlik itemleri sırf adam diye hakkıyla oynuyor diye 4m ye 3m ye sattığımıda kimseye muhtaç olmuyayım diye .. neyse siz oyunla sapıtmışsınız bazı kavramları unutmuşsunuz ben bırakarak çok şey kazandım sizce asıl kaybeden kim ? bunada ikv oyuncuları karar versin.....
Kholpashalisesil yazdı:Beni bilen biliyor ne oluduğumu herkes görüyor sabahlara kadar cin mağrasında 5 milyon için kaldığımıda 39 ken 2 milyon için günlerimi gecelerime kattığımıda , 10 mlik itemleri sırf adam diye hakkıyla oynuyor diye 4m ye 3m ye sattığımıda kimseye muhtaç olmuyayım diye .. neyse siz oyunla sapıtmışsınız bazı kavramları unutmuşsunuz ben bırakarak çok şey kazandım sizce asıl kaybeden kim ? bunada ikv oyuncuları karar versin.....
yardımı olan 3 5 milyon veren kiilerede teşekkür ederim ayrıca Ben metanetli ve onurl bir adamım bu yüzden yapılanlara alınıyorum patavatsız ve arsız bir adam olup hep göze batmaktansa susarım daha iyi sizede başarılar umarım bir takım şeyler düzelir
Bir dakika..Bu loncada gönülden yapılan işler dışında insanlar birbirine item,para gibi birşeyler vermek zorunda'da biz mi bilmiyoruz ? Birgüne birgün borç haricinde birinden bişey aldığımı hatırlamam aldığımıda vermişimdir ki sadece ben değil herkes öyle..Konuştukça batmışsın,saçmalamışsın..Madem buradaki insanlar bahsettiğin derecede ikili oynuyordu,selam almıyordu,yardım yapmıyordu da niye 1 seneden fazladır aramızdaydın ? Bu gruptaki bütün bireyler neyi başardıysa kendi çabalarıyla başarmıştır.Ufak tefek yardımlar dışında onlarıda almadım,görmedim diyemezsin.Selamım alınmıyor demişsin.Bence niye diye kendine bir sor.Ben selam vermeden özelime selam abi,kardeş yazar bu suçladığın insanlar.. Yazık sana bunca süre arasında bulunduğun bu insanları bu derece karaladığın için.
Onur yazdıklarını şaşkınlıkla okudum. Lonca içinde kimsenin birbirine exp kasma zorunluluğu yoktur, yardım eden arkadaşlarımızda içinden geldiği için yardım etmiştir. Gerçi sen çoğu zaman yardıma ihtiyacın var mı dememize bile fırsat vermedin. Büyücünün kasmakta ne kadar zorlandığını bilen bir oyuncu olarak elimden geldiğince destek olmaya çalıştım. Oyunda seninle aynı anda kalma sürelerimiz ne kadar denk geldi tartışılır tabii ki.
Ömer'in de dediği gibi bir kaç kişinin kopukluğu hariç biz hep bir arada olmayı başarırken ve aynı anda bunu hiç zorlanmadan keyif alarak yaparken, senin bizden uzak kalman, çoğunluğun değil tamamiyle seninle ilgili olduğu kanısındayım.
Ayrıca Kholpa ailesinde bulunma süren en fazla 1,5 yıldır, bu süreyi geçtiğini hiç sanmıyorum, oyuna ara verdiğin zamanı düşmüyorum bile. Arkadaşlarımız tarafından sana harcandığını bildiğim zamanı da asla 30 m ile kıyaslayamazsın.
Üzüldüm..
Ortada karışık olan birşey yok.Sesil nickname ile 1 yıldan fazladır aramızda olan arkadaşımız bir süre önce loncayı bıraktığını açıklamıştır.Bizlerde yolun açık olsun demişizdir.Olayın özeti bu.