Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Atabey Loncası Bilgilendirme Kanalı
Loncamızdaki arkdaşlarımız imzamda bulunan Atabey resmini lütfen kendi imzanızada koymanız rica olunur.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı
Umarım hilali kırmazsın hilalı kırarsan kafanı kırarım...Ucube yazdı:Bu sözLer yeterLi sanırım. Beni yakından tanıyan biri ne kadar iyi bir kişiLiğe sahip oLduğumu biLir. Zaten geri kaLanLarda umrumda biLe değiLatabeyxphylicia yazdı:biliyorsun seni aramızda görmek benim çok istediğim bir şeyUcube yazdı:Uğur kardeşim (adaşım)Kararımı bizzat sana özeL mesaj atacağım hiç şüphen oLmasın. İLgi we aLakanıza teşekkür ederim. Sanırım atabeyxmajeste we prenss Loncanızdan değiL onLar dışında anLaşamadığımız bir üyeniz yok zaten neyse dedğim gibi sana özeL mesaj atıcam hadi iyi oyunLar herkese
umarım benim bu isteğimi yerine getirirsin..eleştirileri biz kulak ardı ediyoruz sende takma cnm..biz atabey loncası olarak zaten hep yanındayız..
HiLaL çok teşekkür ederim desteğin için. Umarım herşey isdediğin gibi oLucak
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Byefsane yazdı:Gökhan deil onun adı turan eskiler tanır Titxturan![]()
Amacınız kafa karıştırmaksa rahat ol hiç karışmıyo dediklerinede kulak asmıyorum zorlama fazla.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

hatırla uqur majeste sana hırsız dedim 50 defa ama dinlemedn ve hırsız çıktı bunuda diyorum sana kalmış ister ciddiye al ister alma..

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, tazı tazıyı dakkada bulurmuşatabeyloncasi yazdı:Byefsane yazdı:Gökhan deil onun adı turan eskiler tanır Titxturan![]()
Amacınız kafa karıştırmaksa rahat ol hiç karışmıyo dediklerinede kulak asmıyorum zorlama fazla.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !

- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
Titxdelikurt yazdı:Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, tazı tazıyı dakkada bulurmuşatabeyloncasi yazdı:Byefsane yazdı:Gökhan deil onun adı turan eskiler tanır Titxturan![]()
Amacınız kafa karıştırmaksa rahat ol hiç karışmıyo dediklerinede kulak asmıyorum zorlama fazla.Hah bide Yancy katılmış 3 ü bir arada tuanasgirlbrger, joker ve yancy
birbirini bulmuşlar atabeylere kapak olmuşlar...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt

- atabeyxphylicia
- Acemi Savaşçı
Bekliyorum kararını.Ucube yazdı:Bu sözLer yeterLi sanırım. Beni yakından tanıyan biri ne kadar iyi bir kişiLiğe sahip oLduğumu biLir. Zaten geri kaLanLarda umrumda biLe değiLatabeyxphylicia yazdı:biliyorsun seni aramızda görmek benim çok istediğim bir şeyUcube yazdı:Uğur kardeşim (adaşım)Kararımı bizzat sana özeL mesaj atacağım hiç şüphen oLmasın. İLgi we aLakanıza teşekkür ederim. Sanırım atabeyxmajeste we prenss Loncanızdan değiL onLar dışında anLaşamadığımız bir üyeniz yok zaten neyse dedğim gibi sana özeL mesaj atıcam hadi iyi oyunLar herkese
umarım benim bu isteğimi yerine getirirsin..eleştirileri biz kulak ardı ediyoruz sende takma cnm..biz atabey loncası olarak zaten hep yanındayız..
HiLaL çok teşekkür ederim desteğin için. Umarım herşey isdediğin gibi oLucak
Atabeyxphylicia & Atabeyxsheker

- atabeyxphylicia
- Acemi Savaşçı
Boşver uğur.Asıl onlar bulmuslar.Titxdelikurt yazdı:Titxdelikurt yazdı:Hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede, tazı tazıyı dakkada bulurmuşatabeyloncasi yazdı:Byefsane yazdı:Gökhan deil onun adı turan eskiler tanır Titxturan![]()
Amacınız kafa karıştırmaksa rahat ol hiç karışmıyo dediklerinede kulak asmıyorum zorlama fazla.Hah bide Yancy katılmış 3 ü bir arada tuanasgirlbrger, joker ve yancy
birbirini bulmuşlar atabeylere kapak olmuşlar...
Atabeyxphylicia & Atabeyxsheker

Çekemeyene anten çok Ama deLikurt senin bu ezikLİğine çare yok.!
ELaLemin derdi Joker oLmuş demekki zamanında fena neyse...
Şu dk dan sonra hiLaLin tekLifini kabuL ediyor we Atabey oLduğumu iLan ediyorum. 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя