Kable yazdı:Ben söylediğini görmedim Berkecan Ama şarkı söylediğini duydum hatta ciddi ciddi söyledin
Bak . Olcay'cım , Canım . Bu şarkı muhabbetini her yerde belli edersen skype dan daha müthiş şarkılarım olacak sana :twisted:
Güzel şarkılar öğrendim :twisted:
Maynaqsifaci yazdı:
PARD10 yazdı:Öhöm .
Oğlüm ben demiştim hiç biriniz inanmadı lan . !
Samet 6 şifacı düşünen + motor keser dedim.
Hepinize kapak :lol:
Berkecan Berkecan dur ben seni fotoğrafa boğacam daha bunlar başlangıç bugün 3 şifacı migrata gittik hazırlık çalışmalarını yaptık.En kısa zamanda Centrion pert
Samet'cim artık herşeye inanıyorum . 6 şifa Gaffar kestik de inancak durumdayım :lol:
Kable yazdı:Ben söylediğini görmedim Berkecan Ama şarkı söylediğini duydum hatta ciddi ciddi söyledin
Bak . Olcay'cım , Canım . Bu şarkı muhabbetini her yerde belli edersen skype dan daha müthiş şarkılarım olacak sana :twisted:
Güzel şarkılar öğrendim :twisted:
Maynaqsifaci yazdı:
PARD10 yazdı:Öhöm .
Oğlüm ben demiştim hiç biriniz inanmadı lan . !
Samet 6 şifacı düşünen + motor keser dedim.
Hepinize kapak :lol:
Berkecan Berkecan dur ben seni fotoğrafa boğacam daha bunlar başlangıç bugün 3 şifacı migrata gittik hazırlık çalışmalarını yaptık.En kısa zamanda Centrion pert
Samet'cim artık herşeye inanıyorum . 6 şifa Gaffar kestik de inancak durumdayım :lol:
Maynaqsifaci yazdı:Berkecim biz sadece can basmayız gerektiğinde can almasını da biliriz niye yazdım bunu bilmiyom ama :lol:
Yusufcum desteğe başvurdun mu naptın o konuyu
Ne başvuracağım yahu , giden forum hesabım olsun Desteğe başvursam bir şey değişmeyecek ki çok ilgileniyorlar sanki Destek dedikleri otomatik bir yazılım. Başvuruyorsun "Şikayetiniz incelenmiştir cezanızda bir yanlışlık yoktur filan diycek " uğraşamam yani.
Ek olarak düşündüğün için sağol beni Mujuk :mrgreen: