Bu oyunda 1 dk duranın aklına şaşarım
[23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Re: [23 Haziran 2011] İksir güncellemesi
Herzamanki gibi para hırsına yenik düşen İKV yönetimine teşekkür ederim . Arkadaş kafanımız güzel
En son FiaNNa tarafından 23 Haz 2011 12:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yönetim bu fiyata herkesin karşı çıkacağını bilmiyormuydu? Bu kadar mı akılsızlardı da boş yere oyuncuları oyundan
soğutuyorlar
soğutuyorlar
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Arkadaşlar bu iksir gelimi çok saçma ama iyi yanı %50 etkisi arttı bu iyi bir yan ama olumsuz yanı
parayı sokaktanmı buluyoruz??? oyuna ilk başladığımda tek paralı şey plus paketti sonralar dükkan geldi bize
oyunun tanıdı /nah çıkarttılar oyunun tadı çıkmadı artık herkes alıyo ışık zırhları amplifikatörleri yağma almak şart oldu
şimdi satışlarda azalıcak ayrıca fakir insanlar bu oyunu oynayamicak çünkü sanırım bikaç aya oyuna girmekte parayla olur
o 60 kuruşla 1 ekmek alınır ve o 1 ekmekle 1 aile günlük ekmek ihtiyacını karşılar(aile 2-3 kişilikse)
baksanıza herşey para adım atmak para olucak artık oyuna bağlanmakda iksiri satmakta artık para istiyecekler(biliyorum çok abarttım
) ama bu işin gülünücek yanı yok he bide şu yönden bakalım orantı
1 iksir önceden %100 dü
1 iksir şimdi %150 dir
şimdi 2 iksir 3 iksir gibi etki ediyo yani biraz karışık oldu 1 iksir 30 kuruş oldu %50 gelince
olsun çemberlitaşta 1 ejderha iksir ne demek su demek su 1 kaşık su sadece çemberlide su gibi gerekli kudret hemde 1 kaşık su değil 1 sürahi gerekir çünkü kolay canavarlar değil uzun sürüyor kesmek oyun sapıttı arkadaşlar
o 1 kere çemberlinin TÜMÜNÜ bitirmek(gaffar dahil) düşünün kaç tane iksir ister sadece 1 büyücü için
kaç? 50mi 70 mi belkide daha fazla grup 6 kişi 2 si savaşçı olsa 4 kişi 1 şifacı olsa oda aynı büyücü gibi oda su gibi iksir içer can basmak için şimdi bakın 1 tanesi 50 iksir içiyorsa 4 tanesi 200 iksir
şimdi 200/5 = 40
40 kere akçeyle iksir satın almak
40x3 tl
120 tl bakın oyuna harcanan para
hemde 1 grup için en fazla miktar o 120 tl ile ne yapılmazki???
1 aile günlük yemek ihtiyacını karşılar
okula gidemeyen bi öğrenci okula gitme imkanı bulur
120 tl ile evsizlere yemek dağıtılır
ama İKV napıyo bu parayı? cepe atıyo
İKV ye soruyorum hiç evsizlere yemek dağıttınızmı?
hiç fakir parası olmayan bir ailenin kızını/oğlunu okuttunuzmu?
hiç bir kuruma bağış yaptınızmı?
hiçbirini yapmadılar çünkü tüm parayı kendilerine aldılar
çemberlitaş dolayısıyla meşgulüz çemberlitaş geldiği için itirazlar arttı şöyle oldu böyle oldu
bana mazeret sunmayın şimdi bir yönetici bana gelip diyecekki lütfen soru ve şikayetlerinizi desteke bildirin diye
her öneri cebimizden çıkan bir para o kadar önerdik iksir satılsın vb. diye iksir satılıyor gerçek parayla oyun
oyunluktan çıtı
İNSANLAR OYUNU OYNAMAK İÇİN EĞLENMEK İÇİN OYNUYO PARASINI HIRSIZLARA KAPTIRMAK İÇİN DEĞİL
parayı sokaktanmı buluyoruz??? oyuna ilk başladığımda tek paralı şey plus paketti sonralar dükkan geldi bize
oyunun tanıdı /nah çıkarttılar oyunun tadı çıkmadı artık herkes alıyo ışık zırhları amplifikatörleri yağma almak şart oldu
şimdi satışlarda azalıcak ayrıca fakir insanlar bu oyunu oynayamicak çünkü sanırım bikaç aya oyuna girmekte parayla olur
o 60 kuruşla 1 ekmek alınır ve o 1 ekmekle 1 aile günlük ekmek ihtiyacını karşılar(aile 2-3 kişilikse)
baksanıza herşey para adım atmak para olucak artık oyuna bağlanmakda iksiri satmakta artık para istiyecekler(biliyorum çok abarttım
1 iksir önceden %100 dü
1 iksir şimdi %150 dir
şimdi 2 iksir 3 iksir gibi etki ediyo yani biraz karışık oldu 1 iksir 30 kuruş oldu %50 gelince
olsun çemberlitaşta 1 ejderha iksir ne demek su demek su 1 kaşık su sadece çemberlide su gibi gerekli kudret hemde 1 kaşık su değil 1 sürahi gerekir çünkü kolay canavarlar değil uzun sürüyor kesmek oyun sapıttı arkadaşlar
o 1 kere çemberlinin TÜMÜNÜ bitirmek(gaffar dahil) düşünün kaç tane iksir ister sadece 1 büyücü için
kaç? 50mi 70 mi belkide daha fazla grup 6 kişi 2 si savaşçı olsa 4 kişi 1 şifacı olsa oda aynı büyücü gibi oda su gibi iksir içer can basmak için şimdi bakın 1 tanesi 50 iksir içiyorsa 4 tanesi 200 iksir
şimdi 200/5 = 40
40 kere akçeyle iksir satın almak
40x3 tl
120 tl bakın oyuna harcanan para
hemde 1 grup için en fazla miktar o 120 tl ile ne yapılmazki???
1 aile günlük yemek ihtiyacını karşılar
okula gidemeyen bi öğrenci okula gitme imkanı bulur
120 tl ile evsizlere yemek dağıtılır
ama İKV napıyo bu parayı? cepe atıyo
İKV ye soruyorum hiç evsizlere yemek dağıttınızmı?
hiç fakir parası olmayan bir ailenin kızını/oğlunu okuttunuzmu?
hiç bir kuruma bağış yaptınızmı?
hiçbirini yapmadılar çünkü tüm parayı kendilerine aldılar
çemberlitaş dolayısıyla meşgulüz çemberlitaş geldiği için itirazlar arttı şöyle oldu böyle oldu
bana mazeret sunmayın şimdi bir yönetici bana gelip diyecekki lütfen soru ve şikayetlerinizi desteke bildirin diye
her öneri cebimizden çıkan bir para o kadar önerdik iksir satılsın vb. diye iksir satılıyor gerçek parayla oyun
oyunluktan çıtı
İNSANLAR OYUNU OYNAMAK İÇİN EĞLENMEK İÇİN OYNUYO PARASINI HIRSIZLARA KAPTIRMAK İÇİN DEĞİL
AMANSİZ/EMİNÖNÜ
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
SİNİRTANİMAZ/EMİNÖNÜ
AMANSİZBÜYÜ/EMİNÖNÜ
Xxxahmetxxx/Eminönü
Deveyi yardan uçuran bir tutam ottur. Bir hizmet 2 şekilde yapılır. 1. para kazanmak. Amacı para kazanmak olan bir hizmet gerekli verimi veremezse çabaları boşa gider. 2. si ise ortaya gerçekten iyi birşey koymak. Gerekli talepleri karşılamak. Müşteriyi düşünmek. Bunlar olunca otomatik olarak para da geliyor zaten. Yani ortaya 5 iksiri 300 akçeyle satıp gelen tepkilere yine herkes iksirleri üretilebilecek gibi sözlerle avutmaya çalışıyorsunuz. Neyse boşa konuşuyorum zaten. Ben en iyiysi bir akçe fiyatına 1 ekmek alıp kahvaltı yapayım.
Bir çarım bilem yok
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Lucagox yazdı:
İKV yönetimi , yapmış olduğu güncellemeyle niyetini belli etti . Bu kadar oyuncunuz var hepsi akçe alıyor plus paket alıyor. Peki siz oyuncuların desteğiyle ayakta dururken nasıl oluyorda hala bizi sömürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Amacınızı gerçekten anlayamadım. Ya düzenli ve yüksek bir gelir istiyorsunuz ya da bu oyundan herkesi soğutturup kapatmak.
Bilmiyorum fakat biz oyuncular eğer yönetime karşı bir olursak ve hiçbir şekilde yönetime para kazandırmazsak sanırım bu sorun çözülür başka bir çaresi yok.
Çözümü bende bu şekilde görüyorum..

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Briqandx yazdı:Lucagox yazdı:
İKV yönetimi , yapmış olduğu güncellemeyle niyetini belli etti . Bu kadar oyuncunuz var hepsi akçe alıyor plus paket alıyor. Peki siz oyuncuların desteğiyle ayakta dururken nasıl oluyorda hala bizi sömürmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Amacınızı gerçekten anlayamadım. Ya düzenli ve yüksek bir gelir istiyorsunuz ya da bu oyundan herkesi soğutturup kapatmak.
Bilmiyorum fakat biz oyuncular eğer yönetime karşı bir olursak ve hiçbir şekilde yönetime para kazandırmazsak sanırım bu sorun çözülür başka bir çaresi yok.
Çözümü bende bu şekilde görüyorum..
Kaç kişi ile örgütleye biliceksinki bence her birey bunlara tepki olarak oyunu bırakmalı .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
Çemberlitaş'mış Çemberlitaş'a Girenmi var ?
Biz Denetleme amacı giriyoruz her girişimizde Çemberli 1 Deyiz.
Oyunu mahvettiniz Helal Olsun Tebrik Ederim.
Biz Denetleme amacı giriyoruz her girişimizde Çemberli 1 Deyiz.
Oyunu mahvettiniz Helal Olsun Tebrik Ederim.
Dzeko
Yönetim,ya yapma ya da arkasında dur.geri adım atıp fiyatlarda değişiklik yapmayın.bunu yapmazdan önce düşünecektiniz.eger geri adım atarsanız ikv benim için temelli biter
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?
İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Nerde Arif ? Nerde Özgür ? Nerde Onur ? Nerde Tuna ? Nerde Alper ? Nerde Kızılbey ? Nerde İlyas ? Nerde Serhat ? Nerde TwiTy ? Nerde Valherü ? Nerde Müfreze ? Nerde HeRoTuRK ? Nerdeler Nerdeler ?????????
Dzeko
jadde yazdı:Yönetim,ya yapma ya da arkasında dur.geri adım atıp fiyatlarda değişiklik yapmayın.bunu yapmazdan önce düşünecektiniz.eger geri adım atarsanız ikv benim için temelli biter
**Yaşamtarzı**Marazburak**