Marhabalar;
Öncelikle kazanan arkadaşlarımı tebrik ederim.
Savaşcıların en iyileri büyücülerin en iyileri belli oldu sanırım.
Son olarak; Herkez kendi sunucusuna.
İyi Forumlar...
OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: OsmanLı Loncası KuruLuş YıLdönümü EtkınLikLeri
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
ISTANBULFATIHI yazdı: [Ek olarak] ;
CIRCUS 'a ise katılımı için teşekkür edip kendisine ; 10 adet Dinazor iyileştiren Ejderha kudretlendiren iksir , 1 m'lik Teşkilat Bonosu ve 1 adet Şelit verilecektir.
Ödüllerimiz en kısa zamanda arkadaşlarımıza ulaştırılacaktir.
Bizi izlemeye devam edin...
The Lodos Of Ottomans
ISTANBULFATIHI
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Loncanız beni zerre ilgilendirmiyor hatta şahcihanın etkinlik sorumlusu olupta yan çarını etkinliğe sokturmasıda ilgilendirmiyor
Ama bazı şeyler vardır söylenmesi gerekir tılsımda oynuyorum fakat aynı zamanda kuklacıda da oynuyorum
Yaşlıkurt sanırım özel mesajları dökeyim buraya ? nasıl bir kişiliğim oldugunu veyada senin nasıl bir karaktere sahip oldugunu gösterelim ?
Hayır bir yorum bu kadar mı içten yaraladı sizi yoksa bu yorumlar gerçeğin üstüne kalem çekmek için mi ? İkv evreni içerisinde istediğim her alana istediğim şekilde yorum yapma hakkında üye olurken sahip oldum şimdi fazla bıdı bıdı yapmayın !
naş
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ace Of Spades
Forum kurallarını ihlal edemezsiniz ve tartışma yaratmayınız.kFygFb yazdı:Loncanız beni zerre ilgilendirmiyor hatta şahcihanın etkinlik sorumlusu olupta yan çarını etkinliğe sokturmasıda ilgilendirmiyorAma bazı şeyler vardır söylenmesi gerekir tılsımda oynuyorum fakat aynı zamanda kuklacıda da oynuyorum
Yaşlıkurt sanırım özel mesajları dökeyim buraya ? nasıl bir kişiliğim oldugunu veyada senin nasıl bir karaktere sahip oldugunu gösterelim ?
Hayır bir yorum bu kadar mı içten yaraladı sizi yoksa bu yorumlar gerçeğin üstüne kalem çekmek için mi ? İkv evreni içerisinde istediğim her alana istediğim şekilde yorum yapma hakkında üye olurken sahip oldum şimdi fazla bıdı bıdı yapmayın !
naş
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
kFygFb yazdı:Loncanız beni zerre ilgilendirmiyor hatta şahcihanın etkinlik sorumlusu olupta yan çarını etkinliğe sokturmasıda ilgilendirmiyorAma bazı şeyler vardır söylenmesi gerekir tılsımda oynuyorum fakat aynı zamanda kuklacıda da oynuyorum
naş
Arkadaşlar sinek mi vızıldıyor
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
merhabaLar ;
DüzenLemiş oLdugumuz Turnuvada Büyücü sınıfı GaLibi Kinqoffdarkness arkadaşımızın ödüLünü aLması için oyun içinde bana uLaşmasını Rica ediyorum . Tekrardan Tebrik ediyorum. ÖdüLünü Tekrar HatırLatayım İsim Değiştirme E-pin i
DüzenLemiş oLdugumuz Turnuvada Büyücü sınıfı GaLibi Kinqoffdarkness arkadaşımızın ödüLünü aLması için oyun içinde bana uLaşmasını Rica ediyorum . Tekrardan Tebrik ediyorum. ÖdüLünü Tekrar HatırLatayım İsim Değiştirme E-pin i
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
kFygFb yazdı:Loncanız beni zerre ilgilendirmiyor hatta şahcihanın etkinlik sorumlusu olupta yan çarını etkinliğe sokturmasıda ilgilendirmiyorAma bazı şeyler vardır söylenmesi gerekir tılsımda oynuyorum fakat aynı zamanda kuklacıda da oynuyorum
naş
Sana Yorum Yapma Diyen Oldumu Onu Bilemiyorum Ama Sana Bu Üst Üste Gelen Yorumlar Kötü Bi Etki Bırakmış Ki Bu Seferde Loncadaşlarıma Laf Atıyorsun Senin Loncanın Yapamadığını Bizim Loncamız Yaptı Bizim Loncamız Seni İlgilendirmiyormuş Sen Kimsinde Seninle İlgilenicek Bu Lonca.Yaptığın Saçma Sapan Yorumlarda Senin Karakter Yapını Belli Ediyor! Fazla Söze Gerek Yok Daha Bu Konuya Cevap Vermicem.
İyi Forumlar.
TooNYuKuK

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Life And Death
Erolllllllllllllllllllllllllllllllll Erollllllllllllllllllllllll boğazını keseceğim senin
YasinKocamanca yazdı:Erolllllllllllllllllllllllllllllllll Erollllllllllllllllllllllll boğazını keseceğim senin
Hayırdır, sorun ne ?
Gizlenmiş İçerikGöster