Sobee Studios'da neler oluyor?
Re: Sobee Studios'da neler oluyor?
kurtlarxfearx dedigin guzel hayal. sunu soylermisin bana sen bir oyun yapacaksın. bununla kalmayıp destek ekibi kuracaksın. ki bu dedigin 1 -2 kişi degil. serverlara dunyalar kadar para yatıracaksın. yazılımına gorselligine para harcayacaksın ve hiç para beklemeyeceksin. ya plusu olmayan aglıyor giremiyorum diye. nick e pin i alamayan aglıyor alamıyor diye. be insaf soylesene bana durustce bu adamlar nasıl ekmek yiyecek. nasıl para kazanacaklar. kim ne dere desin isteyen yolunmak hosuna gidiyor desin ben bu oyuna para harcarken zoruma gitmiyor. tek taraflı dusunmuyorum. yenilikler için bu kadar caba harcıyorlarsa karsılıgınıda mertce biz vermeliyiz. sen vermiyorsan kapıyı cıkarken kapat sorun degil senin hakkını ben veririm onlara. bu oyuna para harcamak istemiyorsanız paşa gonlunuz bilir. onunuze secenek koyuluyor zorlama degil bu. ilk cumleleri iyi oku ve durustce kendine cevap ver kurtlarxfearx
blueyes yazdı:kurtlarxfearx dedigin guzel hayal. sunu soylermisin bana sen bir oyun yapacaksın. bununla kalmayıp destek ekibi kuracaksın. ki bu dedigin 1 -2 kişi degil. serverlara dunyalar kadar para yatıracaksın. yazılımına gorselligine para harcayacaksın ve hiç para beklemeyeceksin. ya plusu olmayan aglıyor giremiyorum diye. nick e pin i alamayan aglıyor alamıyor diye. be insaf soylesene bana durustce bu adamlar nasıl ekmek yiyecek. nasıl para kazanacaklar. kim ne dere desin isteyen yolunmak hosuna gidiyor desin ben bu oyuna para harcarken zoruma gitmiyor. tek taraflı dusunmuyorum. yenilikler için bu kadar caba harcıyorlarsa karsılıgınıda mertce biz vermeliyiz. sen vermiyorsan kapıyı cıkarken kapat sorun degil senin hakkını ben veririm onlara. bu oyuna para harcamak istemiyorsanız paşa gonlunuz bilir. onunuze secenek koyuluyor zorlama degil bu. ilk cumleleri iyi oku ve durustce kendine cevap ver kurtlarxfearx
Adam Haklı beyler Dağılın .. :arrow: :arrow: :arrow:
ben sadece gercekleri gormeye calısıyorum. bu bir sirket bunyesinde calısan departman. aynı sekilde icf de bir departman. icf deki store kimsenin zoruna gitmiyor buda gitmemeli.. kafasına bişiy takılan varsa destekle yazısır basını dizlerinin arasına sokar dusunur. ister devam eder ister ceker gider. yıllarca knigt online da oynadım. forumlarda knight bitme asamasında denilirdi her yenilikte. aynı durum bundada soz konusu. hiç bir seyin bitme noktasına geldigi yok. hatta daha yolun basındayız. yetkililer ve oyuncular elele ilerleyelim.. herkese iyi forumlar.grhn6 yazdı:blueyes yazdı:kurtlarxfearx dedigin guzel hayal. sunu soylermisin bana sen bir oyun yapacaksın. bununla kalmayıp destek ekibi kuracaksın. ki bu dedigin 1 -2 kişi degil. serverlara dunyalar kadar para yatıracaksın. yazılımına gorselligine para harcayacaksın ve hiç para beklemeyeceksin. ya plusu olmayan aglıyor giremiyorum diye. nick e pin i alamayan aglıyor alamıyor diye. be insaf soylesene bana durustce bu adamlar nasıl ekmek yiyecek. nasıl para kazanacaklar. kim ne dere desin isteyen yolunmak hosuna gidiyor desin ben bu oyuna para harcarken zoruma gitmiyor. tek taraflı dusunmuyorum. yenilikler için bu kadar caba harcıyorlarsa karsılıgınıda mertce biz vermeliyiz. sen vermiyorsan kapıyı cıkarken kapat sorun degil senin hakkını ben veririm onlara. bu oyuna para harcamak istemiyorsanız paşa gonlunuz bilir. onunuze secenek koyuluyor zorlama degil bu. ilk cumleleri iyi oku ve durustce kendine cevap ver kurtlarxfearx
Adam Haklı beyler Dağılın .. :arrow: :arrow: :arrow:
O kadar yorum var biz birbirimizi yiyoruz bırakın zamanla herşey yoluna giricek.Bir zamanlar elemetn-- max sorunu vardı.şimdi unutuldu yada sorun çözüldü. GB ni güzel değil oyunu bozdu dediler şimdi grup bölgesi ile pek şikayet kalmadı.Bu akçe sistemide zamanla oturacak.Ama 29 levelle 49 level arasında dağlar kadar fark. 29 levelde oyuncuya önem veriliyordu.Şimdi paraya önem veriliyor. Napolyon ne demiş Para Para Para.
Birde onlarca yorum var neden Gm ve DEV ler bişi yazmıyor :?:
Birde onlarca yorum var neden Gm ve DEV ler bişi yazmıyor :?:
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeşim sen burda 10liranın lafını yapmıyormusun.Daha ne.Ayrıca sana ek şanslar verilsin diyorum kuru kuruya olmasın diyorum.Diyosunki destek ekibi fln.Adamlar 700.000karaktermi kullanıcımı ne var diyor.Bu karakter olsa ve herkeste 10tane olsa 70.000 oyuncu yapar.Bunların yarısı kutu alsa 20tlye 700.000 yapar yanlış hesaplamadıysam.700.000 bu oyunu 3ay döndüremiyorsa oyun 4-5senedir var herhalde o zaman nasıl ayakta kaldı ya.Ayrıca ben şunun peşindeyim kardeşim adamların emekleri için diyonuz şu için diyonuz bu için diyonuz.Eee bizim emeklerimizi dünki adam 2günde satınmı alsın ya.Kardeşim ben sonuna kadar desteklemiyorum bu olayı.Fazla söze gerek yok arkadaşlar olay bu kadar basit.Hiçbirşey yapamıyolarsa panolarına kendi paketlerinin reklamlarını yapacaklarına başka firmaların reklamlarını assınlar.Sonuçta 700.000 yetmiyo ya onlara 3aylığına.
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Eğer akçe oyun parasıyla satılacaksa tamam güzel olur iyi olur.Ama gerçek parayla satılacaksa diğer oyunlardan farkı kalmaz buranında...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Bence uzun zamn önce gelmesi gereken bir yenilik. Herkes diyor ki eski oyuncu ile yeni oyuncunun farkı olmalı... Bu olay herkesin alması gerekiyormuş gibi algılanmamalı. Yönetim size imkan sunuyor. İstersen bunları oyun içinde çabalayarak elde edebilirsin. İstersende ( oyunda fazla zamn geçiremiyorsun madem ) buradan satın alabilirsin diyor. Satın almak istemiyormusun git oyunda kas. Kısa yoldan herşeyim olsun istiyorsanda parana kıyman gerekiyor diyor. Bunun nesi adil değil anlamıyorum. Herkes (bende dahil) maden fiyatlarından yakındık. Oyun içinde maden elde etmenin iki yolu vardır. Biri dolanır maden çekersin, diğeri dolanmak işine gelmez sabırsız bir yapın vardır gider birinden satın alırsın. Buda aynı olaydır. Her ne kadar oyun parası char satımı yasak denilse de bunun gerçekleştiğini tüm oyuncular ve yönetim biliyor. İnsanlar neden char satın alır kısa sürede üzeri ful bir char yapmak için. Yönetim bunu legal yoldan çözmüş olacak bu şekilde. Yani parayı versem acaba adam charı verirmi gibi bir sıkıntısı olmayacak. Basacak parasını garanti yoldan üzeri itemleri düzgün bir char sahibi olacak. Boşa yakınmayın derim bu güzel bir uygulama yeterki hataları olmasın. Yani buradan da hatalar sayesinde rant sağlayanlar çıkmasın. Para harcamak istemeyenlerin itirazını anlayabilirim. Ama müsade edinde sizlerin oyun için harcadığınız zamanı işe giderek geçiren kalan 1-2 saatinde düzgün bir char ile oynamak isteyenler de amacına ulaşmış olsun. Aslında denklem çok basit. İtemler = Oyun içi emek + Şans yeni uygulamada itemler = işinde çalışarak emek = para kısaca sen oyunda zamnını item için harcarsın. Dükkanı kullanacak olan zamanını para kazanmak için harcar. İki tarafta bir emek verir aynı şeye sahip olur. Fazla söze gerek yok bırakırım diyenleri güncellemeden sonra oyunda göreceğimden eminim. Her güncellemede bırakırım tehtitleri vardır. Bu yolla 3 kişi bırakır 5 kişi bağlanır oyuna. Şunu unutmayın derim şans eseri kazanılan hiçbirşeyin değerini bilmez insanoğlu. Ama parayla aldımı herhangibir objeyi onun değerini iyi bilir.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Bu özellik Plus pakete yüklenirse daha iyi olur..

Karakter tipleride böyle olur işte :?
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım şimdi kendinle çelişmiyormusun.Hem eski oyuncuyla yeni oyuncunun farkı olsun diyorsun hemde vakti olmayan parasına kıyıp alsın diyorsun.Böyle olursa eski oyuncuyla yeni oyuncunun nasıl bir farkı olucak.Herşeyi geçtim şöylede olabilir.Çemberlitaşla beraber gelir bu eklenti ve yaratık kestinmi atıyorum 10akçe verir sana.Ve derki 10000akçede ecel 15000akçede ejder.Bence böyle olursa daha mantıklı olur.Böylece insanların emeklerine saygı gösterilmiş olur ve oyun dahada bağlayıcı olur.Yönetimin bu olumsuz yorumları dikkate alıcağını sanmıyorum ama ben söyliyeceğimi söyledim.Fikirler çoğaltılabilir.Ayrıca yönetimden KISA SÜRE İÇERİSİNDE BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUM.Gerçek parayla alınacaksa söyleyin oyunu silelim...
Ayrıca baklava olayına çok güldüm

Ayrıca baklava olayına çok güldüm