Yeni! Sancak Savaşları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni! Sancak Savaşları

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

4 isim kodu gelmesine rağmen 1 tane fazladan alacaktım ama bu yaptığınızdan sonra 2 isim kodu gelmesine rağmen almayacağım..
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Bu adamlar bütün ikv oyuncularıyla dalga geçiyor:) Adamların [içerik düzenlendi] bile değil:D

Uygunsuz içerik düzenlendi. Forum hesabınız uyarı mahiyetinde 1 gün uzaklaştırıldı.

DoNotDisturb
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Süpersiniz eşit diyosun adamlar 4 grup çıktı diyonuz bi bakıyoz adamlar bizim 2 katımız helal olsun adeletinize...
Kullanıcı avatarı
nuriali68
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen nuriali68 »

YA BIRAKIN İKV Yİ ÖNEMSEMİYORLAR I CAN FOTBAL MI NE ÖLE BİOYUNLARI VARYA İİ PARA KAZANIYORLAR ONDAN YADA AZ PARA KAZANIYORLAR HEP ONA YÜKLENİYOR LAR O YÜZDEN YÖNETİCİLERİN DERDİ [PARA] O KADAR İSİM VERSELER KİMSE İSİM DEĞİŞTİRME E- PİNİ ALMAZ VE [PARA] KAZANAMAZLAR OYUNCULARI OYUNDA TUTMAK İCİN 2 İSİM DEĞİŞTİRME ÇOK GELDİ HERHALDE
#DirenİKV
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Notlar:
  • Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
    Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
    Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.

"Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir." Bu not ilk başta yoktu sonradan eklendi.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Siz dua edin de o 1 kodu da versinler :D Kod sadece etkinliğe katılımı arttırmak içindi :D Bir bahane üretir onu da vermezler :D
Şimdi bir hesap yapalım bir günde kaç kişi kod kazanıyor?36.Kaç gün etkinlik olacak?15.Kaç sunucu var?Ankayı saymazsak 7 zaten Ankada topu topu 20 oyuncu var ya da yok :D
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçası :D Beyler siz o 1 koddan da ümidi kesin amaç etkinliğe katılımı arttırmak :D
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sercan61 »

yonetım sız nasıl iş edıyonuz hem basta yazıyonuz 1 karakter en fazla 2 kod alır sonra etkınlın ordasında 1 kod a ındıryonuz pekı bızım 1 karakterde aldımız 2 kod 1 kod mu olcak sımdı hanca 1 kod vercektınız basta desenız don deısır gıbı kural deısıyonuz zaten sızın edecenız ıste bu kadar olur bı bı kerde dedınız lafın arkasında durun karı gıbı lafınız da durmuyonuz yuh sıze
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

xFirelifex yazdı:Siz dua edin de o 1 kodu da versinler :D Kod sadece etkinliğe katılımı arttırmak içindi :D Bir bahane üretir onu da vermezler :D
Şimdi bir hesap yapalım bir günde kaç kişi kod kazanıyor?36.Kaç gün etkinlik olacak?15.Kaç sunucu var?Ankayı saymazsak 7 zaten Ankada topu topu 20 oyuncu var ya da yok :D
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçası :D Beyler siz o 1 koddan da ümidi kesin amaç etkinliğe katılımı arttırmak :D
Yok ya o kadar da yapmazlar.1 kodda işimi görür.O yüzden sabırla teslim edileceği günü bekliyorum.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Strongxfighter »

xFirelifax Bir şeyi unuttunher zaman farklı farklı adamlar girmiyor, bazen hatta çoğu zaman aynı adamlar giriyor.Buda isim kodu verilecek adam sayısını nerdeyse yarıya düşürüyor.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Bu yaptığınız gerçekten bizimle dalga geçmek.Biz bu oyuna değer verip oynuyoruz siz bir öyle bir böyle sürekli birşeyler değiştiriyorsunuz.Madem böle olacaktı baştan söleseydinizde 2. gelecek epin yerine başka charla girseydim :evil:
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön