Yeni! Sancak Savaşları
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni! Sancak Savaşları
4 isim kodu gelmesine rağmen 1 tane fazladan alacaktım ama bu yaptığınızdan sonra 2 isim kodu gelmesine rağmen almayacağım..

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

Bu adamlar bütün ikv oyuncularıyla dalga geçiyor:) Adamların [içerik düzenlendi] bile değil:D
Uygunsuz içerik düzenlendi. Forum hesabınız uyarı mahiyetinde 1 gün uzaklaştırıldı.
DoNotDisturb
Uygunsuz içerik düzenlendi. Forum hesabınız uyarı mahiyetinde 1 gün uzaklaştırıldı.
DoNotDisturb
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Süpersiniz eşit diyosun adamlar 4 grup çıktı diyonuz bi bakıyoz adamlar bizim 2 katımız helal olsun adeletinize...
YA BIRAKIN İKV Yİ ÖNEMSEMİYORLAR I CAN FOTBAL MI NE ÖLE BİOYUNLARI VARYA İİ PARA KAZANIYORLAR ONDAN YADA AZ PARA KAZANIYORLAR HEP ONA YÜKLENİYOR LAR O YÜZDEN YÖNETİCİLERİN DERDİ [PARA] O KADAR İSİM VERSELER KİMSE İSİM DEĞİŞTİRME E- PİNİ ALMAZ VE [PARA] KAZANAMAZLAR OYUNCULARI OYUNDA TUTMAK İCİN 2 İSİM DEĞİŞTİRME ÇOK GELDİ HERHALDE
#DirenİKV
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Notlar:
- Bir karakter, Karakter İsim Değiştirme Hakkını en fazla 1 defa kazanabilir.
Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir.
Etkinliğin gerçekleştirilebilmesi için yeterli katılım sağlanmaması durumunda etkinlik iptal edilebilir yada düzenlenebilir.
"Etkinlik ödüllerinde değişikliğe gidilebilir." Bu not ilk başta yoktu sonradan eklendi.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
Siz dua edin de o 1 kodu da versinler
Kod sadece etkinliğe katılımı arttırmak içindi
Bir bahane üretir onu da vermezler 
Şimdi bir hesap yapalım bir günde kaç kişi kod kazanıyor?36.Kaç gün etkinlik olacak?15.Kaç sunucu var?Ankayı saymazsak 7 zaten Ankada topu topu 20 oyuncu var ya da yok
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçası
Beyler siz o 1 koddan da ümidi kesin amaç etkinliğe katılımı arttırmak 
Şimdi bir hesap yapalım bir günde kaç kişi kod kazanıyor?36.Kaç gün etkinlik olacak?15.Kaç sunucu var?Ankayı saymazsak 7 zaten Ankada topu topu 20 oyuncu var ya da yok
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçası
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
yonetım sız nasıl iş edıyonuz hem basta yazıyonuz 1 karakter en fazla 2 kod alır sonra etkınlın ordasında 1 kod a ındıryonuz pekı bızım 1 karakterde aldımız 2 kod 1 kod mu olcak sımdı hanca 1 kod vercektınız basta desenız don deısır gıbı kural deısıyonuz zaten sızın edecenız ıste bu kadar olur bı bı kerde dedınız lafın arkasında durun karı gıbı lafınız da durmuyonuz yuh sıze
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
Yok ya o kadar da yapmazlar.1 kodda işimi görür.O yüzden sabırla teslim edileceği günü bekliyorum.xFirelifex yazdı:Siz dua edin de o 1 kodu da versinlerKod sadece etkinliğe katılımı arttırmak içindi
Bir bahane üretir onu da vermezler
36x15x7=3780
Hadi diyelim ki düşenler falan oldu 3500.Bu kadar kodu nerden getirecekler çok merak ediyorum açıkçasıBeyler siz o 1 koddan da ümidi kesin amaç etkinliğe katılımı arttırmak
EXCELLENCE
- Strongxfighter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
xFirelifax Bir şeyi unuttunher zaman farklı farklı adamlar girmiyor, bazen hatta çoğu zaman aynı adamlar giriyor.Buda isim kodu verilecek adam sayısını nerdeyse yarıya düşürüyor.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bu yaptığınız gerçekten bizimle dalga geçmek.Biz bu oyuna değer verip oynuyoruz siz bir öyle bir böyle sürekli birşeyler değiştiriyorsunuz.Madem böle olacaktı baştan söleseydinizde 2. gelecek epin yerine başka charla girseydim :evil: