Merhaba Sevgili Dostlarım.Şu An Askerde Olduğum İçin Oyuna Dahil Olamıyorum.Vakit Buldukça Takip Etmeye ÇAlışsamda Bu yeterince kolay olmuyor.İzlenimlerime göre yeni Efsun ve Görevler Dahil olmuş.Ee Tabii Gm ler İş Başında Sanırsam Yeniler Pek tanımasada uzun zmandır oynayanlar tanırlar beni.Fotoğraflarda askere gitmeden son halim.SAğlıcakla kalın.Selametle. Saygılarımla Faruk AYDEMİR.
BLooDAnDRose
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler
Gülüşün hep deniz kenarı bana
Sen bir adım attığında göreceksin
Elinde balonlarla bekleyen o adam benim
Aldığım en derin nefessin sen
Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde
Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni
'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede
üşüyorsun'
ben bu bloodandrose u bi yerden tanıyom ama hade bakam :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
BLooDAnDRose yazdı:Merhaba Sevgili Dostlarım.Şu An Askerde Olduğum İçin Oyuna Dahil Olamıyorum.Vakit Buldukça Takip Etmeye ÇAlışsamda Bu yeterince kolay olmuyor.İzlenimlerime göre yeni Efsun ve Görevler Dahil olmuş.Ee Tabii Gm ler İş Başında Sanırsam Yeniler Pek tanımasada uzun zmandır oynayanlar tanırlar beni.Fotoğraflarda askere gitmeden son halim.SAğlıcakla kalın.Selametle. Saygılarımla Faruk AYDEMİR.
BLooDAnDRose
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda değil mevsimler
Gülüşün hep deniz kenarı bana
Sen bir adım attığında göreceksin
Elinde balonlarla bekleyen o adam benim
Aldığım en derin nefessin sen
Dudaklarının dudaklarımdaki işgali hala yüreğimde
Nefes alıyorum ama hala bulamadım seni
'ben sana yanarken şimdi...sen kim bilir nerede
üşüyorsun'
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT