Buyrun size Sonx loncasının ws anlayışı ... Fotoğraf herseyi kanıtlamaya yeterlidir. Bende o göz varmı tüm sonx loncasının önünde mechanize nin önünde tek basıma ws atmaya geleyim... Ayrıca özgür suan dükkandan bağlanıyorum en geç 1,5 saate oyunda olurum 1 i geçmez ws atmamız . Kimin en iyi olduğunu tekrar kanıtlarım merana benim için hava hoş !
Buyrun size Sonx loncasının ws anlayışı ... Fotoğraf herseyi kanıtlamaya yeterlidir. Bende o göz varmı tüm sonx loncasının önünde mechanize nin önünde tek basıma ws atmaya geleyim... Ayrıca özgür suan dükkandan bağlanıyorum en geç 1,5 saate oyunda olurum 1 i geçmez ws atmamız . Kimin en iyi olduğunu tekrar kanıtlarım merana benim için hava hoş !
sen hal autanadan konuşabiliyomusun ? sen bütün sonx lerle değil sadece özgür ile atacaktın sana her türlü imkanıu tanıdık hatta item bile vermeyi teklif ettik istediğin yerde istediğin şekilde at dedik ama korktun vebahaneler bularak kaçtın bütün meran buna tanıktır bence rezilliğini örtmek için susmayı tercih et
özgür ben senle uğraşmıyorum başkanını snn sırtından loncasını büyük göstermemesi gerekdiğini söylemek istedim ama anlamadın ne diyebilirim ayrıca erdem boşver vs atılcak tipler değil bunlar
Herkes bunu bilmelidir ki burası tartışmak için açılmış bir konu değildir bu 1. Yılışık yılışık davranıp çocukca hareketlerle konunun seviyesini düşüren yorumlar yaparak zeka düzeyinizi ortaya cıkarmayınız bu 2. Sayın MeGaxMc acizliğinizin ne kadar yüksek oranda olduğuna arz klanı olarak şahit olduk. Madem biz seni kestik tamam neyse, neden kestiğimiz çarın adı MeGaxMc değil..? Biz ws ye MeGaxMc'yi davet etmiştik diye hatırlıyoruz... Alanı kontrol etmekmiş.. Güldürmeyin bizi lütfen. Sen birine ws teklif ederek sonra ws den kaçan, kendini beğenmiş, Meran sunucusunun en iyi savaşcısı olduğunu iddaa eden bir acizsin bu bir gercek. Unutmaki herşey kazanmakla bitmiyor. En iyi olsan dahi ki bu tartışılır. En dürüst olabılırmısın bılmıyoruz. Ws ye çağırdıktan sona gelmiyerek nasıl bir taçsız kral olduğun suyun üstüne cıktı. Artık herşey daha açık. bu da 3..!
Bay ukala.. resme bi baksana Allah aşkına...! Kholpashalixmech dıyor ki : ''Megaxmc ws alanında olursa alanı terk edıcem'' aramızdakı cocuklar anlamaz anlatayım... Yanı Megaxmc gelsin biz alandan cıkıcaz ve sonra ''Tabi gelebilirse'' yani diyor ki ... Bunun geldiğini göreym cıkacagız gıdecegız ama gelecek.. Gelmesse neden gıdeym zaten gelemez ama... dıyor. Sonuc olarak Megaxesper diye bir car gelıyor . Neymiş alanı kontrol etcekmiş de cart curt... Zaten ona orda vurmaya başlayanda murat (ŞeRRuhhh) arkadaşımdır. Sonrasında ise utanmıyor ve dıyor ki ''Fotoyuda aldım foruma ataym bari'' :lol: Acizlik bu kadar mı olur ya. Daha önce arkadaşımdır diye kulak asmamısdım. Ws den kaçıyor dıyorlardı. Gerçekten de öyleymiş. Buna bi isim takmak gerekır bence... MeGaxaCiZ nasıl mesela.. Gayet güzel.. İyi forumlar.
bu tarz konuları loncaların tanıtım konusuna taşınması çok yanlış. Sonx loncası gerçekten hoşuma giden bir loncadır başarılarının devamını dilerim ve İTle dalaşacağına çalıyı dolaş lafına biraz dikkat etmelerini ve gereksiz yere tartışma ortamına girmemelerini tavsiye ederim..
1 AY ÖNCESİNE KADAR ABİ DİYEN ÜNAL ZIRH DÜŞÜRÜNCE 180 DERECE DÖNÜŞTE Bu konuda burağa sonsuz hak veriyorum sonx fazla değiştirmiş bu cocuğu . Ws ye gelince ; Saat aksam 8 sularında ws ye davet ettim loncandaki her üyeyi . SOnx loncası ws atmaz sonx loncası senin seviyene düşmez falan filan dediniz . Saat gece 12 oldu tüm sonx loncası bir olmus yanına sevmediğim ne kadar eleman varsa toplamıs beni ws ye davet ediyor bak sen şu işe Gerek itemim , gerek tecrübem olsun her alanda sizden üstünüm sunu artık kabullenin . Ben En iyi savascıyım diye İddia etmiyorum ! En iyi savascıyım ! Abi dediğiniz kim varsa yıkıldı karsımda... Özgür ile ertesi gün ws atmak için anlastık 2 saate yakın süre onu bekledim Lazz oyuna gelemiyormus lazz ın elektirği kesilmiş o olmadan ws atamam falandı filandı bos bahaneler Neyse fazla uzatmaya hacet yok Meranın acıldığı ilk günden beri burda olup kimseye boyun eğmediğim gibi yoldan gecen herkesi loncaya alan , bizim değimimizle yol gecen hanı olan 3 5 adet insan bırakın düşürmek sarsamaz bile beni... Ben hep burdayım MeGaxMc parasına , itemine , charına ws ye acığım her zaman iyi forumlar
Deathxlonely yazdı:bu tarz konuları loncaların tanıtım konusuna taşınması çok yanlış. Sonx loncası gerçekten hoşuma giden bir loncadır başarılarının devamını dilerim ve İTle dalaşacağına çalıyı dolaş lafına biraz dikkat etmelerini ve gereksiz yere tartışma ortamına girmemelerini tavsiye ederim..
Teşekkürler. En doğru yol aslında senin düşüncelerin bu nedenle hiç bir SoNx'in bu tartışmaya cevap vermesi yasaktır. İyi forumlar.