Önemli Duyuru!
Lonca Üyelerimiz En Kısa Sürede ;
1 - Oyuna Hangi Günlerde Ve O Gün İçin Hangi Saatlerde Girebildiklerini Bildiren Bir Mesaj Yollamaları Rica Olunur.
2 - Alınan Bu Bilgiler Doğrultusunda Etkinlik Takvimi Ve Katılıcak Kişileri Belirlememiz Açısından Önem Arz Etmektedir.Bu Sayede Adaletli Bir Dağılım Yapılmış Olucaktır. Bilgi Göndermeyen Arkadaşlar Ne Yazık ki Etkinliğe Katılamayacaklardır!
3- Bilgileri Bana Msn üzerinden ya da E-mail Olarak Gönderin.
Not:Oyuna Sadece Hafta Sonları Dahil Olabilen Arkadaşlar Örn:(Darknessxsecret, vb.) Sizlerde Hafta Sonu Hangi Saatlerde Oyunda Olacagınızı Belirtin Ki Haftasonu Etkinliklerinde Sizlere De Yer Verilecek.Buradaki Amaç Kimseyi Mağdur Etmeden Güzel Bir Etkinlik Takvimi Hazırlamaktır.
DARKNESS LONCASI
- Darknessxjarmen
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: DARKNESS LONCASI
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr

- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Ben 15 eylulde saat 03:30 da giricem etkinlik ayarlarmısn
:D

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- Darknessxjarmen
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Darkness Lonca Üyeleri için geçerli Lonca Dışı Alım Yok CanımDarknessxcaptain yazdı:Ben 15 eylulde saat 03:30 da giricem etkinlik ayarlarmısn:D
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı...Alphonse Karr

- Darknessxjarmen
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ayrıca dalga geçmende lüzumsuz bence ...Darknessxcaptain yazdı:Ben 15 eylulde saat 03:30 da giricem etkinlik ayarlarmısn:D

- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
Ben ciddiydim ama neyse.Darknessxjarmen yazdı:Ayrıca dalga geçmende lüzumsuz bence ...Darknessxcaptain yazdı:Ben 15 eylulde saat 03:30 da giricem etkinlik ayarlarmısn:D
Bana Loncamı yok la :mrgreen:

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
hayır günler iyi sabahlar gününüz aydın olsun ..
- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
Tüm Türk-islam Aleminin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun..

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Ramazan Bayramınız Mübarek olsun ..