Yakamoz Loncası
Re: Yakamoz Loncası
Konuşuruz Abim Toplanıcaz Bi Ara ZatenRuby yazdı:Bir hafta şehir dışına çıktım eren ne olmuş oyunda böle abisi o ona bişey yapmış öteki çıkmışfalan allak bullak oldum konuları görüşebilirmiyiz müsait bi zamanında. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum. yollarını ayıran arkadaşlarımada allah yolunuzu açık eylesin diyorum. sürçü lisan ettiysem affola...
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Ben bu aralar yokum sami hafta sonu tekrar şehir dışına çıkacam kardeşim var genelde pc başında. malum fındık zamanıda geldi dedemin toplanması gereken fındıkları vardı onları hallettik.Şimdide amcam kalp kriziyle karışık bitkisel hayata geçiş yaptıydı çok şükür normale döndü hastane falan baya yoğun günlerim oldu nasipse 2 hafta sonra evdeyim ama bi sorun olursa kardeşime söleyin o bana ulaşır yada hamit memo eren 3 lüsünden biride ulaşabilirChatlaqs yazdı:Ruby Oyunda Mısın Cihan ?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Tmm eren sabriyle nurda geliomuş kesin toplanalımdabbela yazdı:Konuşuruz Abim Toplanıcaz Bi Ara ZatenRuby yazdı:Bir hafta şehir dışına çıktım eren ne olmuş oyunda böle abisi o ona bişey yapmış öteki çıkmışfalan allak bullak oldum konuları görüşebilirmiyiz müsait bi zamanında. Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum. yollarını ayıran arkadaşlarımada allah yolunuzu açık eylesin diyorum. sürçü lisan ettiysem affola...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Tşk ederim sami allah kimseye vermesin.Chatlaqs yazdı: tm qeçmiş oLSun Cihaan
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Cihan turnuvaya katılmıyo msun? Birde turnuva paralarını sen toplar msın?
öNcelikLe sLmLar;
Dün Gece yaPtığım Bi Hata üzerine LaStMoHiCaaN aDlı Karakterim çaLındı.Birisi çaKma Char aÇıp beNden Şifre iStedi Bende Leoxşifa yaNi Dayım Sandım Ve verdim Şifremi,haLbuki beNden Şifremi iSteyen Leoxşife iSimli karaKteR. NapaLım oLan oLdu Bi kere eĞer karakTeri aLamazSam aRanızDan aYrıLmak Zorunda kalacağım Bu Son 2 Haftada ilk oLarak yaKlaşık 200 m KadarOğuzist TarafıNdan iTemlerim ve Nakit Param gitti.DüzeLtirim teKrar yaparıM Dedim aMa 3 qüN Sonra Türkxartser Tarafındanda 1 Mawi Kayaya 3 ay Pulus Vercem Dedi aMa 1 ayLık Yüklemiş aDama Pm aTıyorum aDam oyundan ÇıkıyoR 20 m De oRdan Gitti.ve eN Son oLay GözümüN Nuru 4 yıLLDır eMek vErdiğim Karakterim LaStMoHiCaaNDünqü oLAyDa malesef qitti NapaLım Kaderimiz böyLeymiş... Herkes Hakkını heLaL eTsin beNim Herkese Hakkım Helal oLsun Hade eyw ...
LaStMoHiCaaN ilk Göz aĞrım Malesef aRtık Bu oyuNda yoK ... ve Hiç Bir zamanda vAR oLmayacak ...
Dün Gece yaPtığım Bi Hata üzerine LaStMoHiCaaN aDlı Karakterim çaLındı.Birisi çaKma Char aÇıp beNden Şifre iStedi Bende Leoxşifa yaNi Dayım Sandım Ve verdim Şifremi,haLbuki beNden Şifremi iSteyen Leoxşife iSimli karaKteR. NapaLım oLan oLdu Bi kere eĞer karakTeri aLamazSam aRanızDan aYrıLmak Zorunda kalacağım Bu Son 2 Haftada ilk oLarak yaKlaşık 200 m KadarOğuzist TarafıNdan iTemlerim ve Nakit Param gitti.DüzeLtirim teKrar yaparıM Dedim aMa 3 qüN Sonra Türkxartser Tarafındanda 1 Mawi Kayaya 3 ay Pulus Vercem Dedi aMa 1 ayLık Yüklemiş aDama Pm aTıyorum aDam oyundan ÇıkıyoR 20 m De oRdan Gitti.ve eN Son oLay GözümüN Nuru 4 yıLLDır eMek vErdiğim Karakterim LaStMoHiCaaNDünqü oLAyDa malesef qitti NapaLım Kaderimiz böyLeymiş... Herkes Hakkını heLaL eTsin beNim Herkese Hakkım Helal oLsun Hade eyw ...
LaStMoHiCaaN ilk Göz aĞrım Malesef aRtık Bu oyuNda yoK ... ve Hiç Bir zamanda vAR oLmayacak ...
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İsmail çok üzüldüm qeçmiş olsun rıhtımm Kim?
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
ismaiL kardeş önce geçmiş oLsun. nasıL kandın böyLe birşeye tartışıLır. Fakat oyunu bırakmana gerek yok. Yani bide aynı Loncadayız. BöyLe zamanLarda birbirimize destek cıkmıycaz ne zaman cıkıcaz ?.
Bu araLar pek oyuna girmiyorum. Ama Sen kendi düzenini kurabiLeceğin Bir karakter oLuştur. Sadece bir mesajına bakar. Maddi manevi her türLü
Hafta sonu akşam saatLerinde oyunda oLurum. Oyunda oLursan bi çıtLat görüşeLim.
~~
GünCeL !..
Bu araLar pek oyuna girmiyorum. Ama Sen kendi düzenini kurabiLeceğin Bir karakter oLuştur. Sadece bir mesajına bakar. Maddi manevi her türLü
Hafta sonu akşam saatLerinde oyunda oLurum. Oyunda oLursan bi çıtLat görüşeLim.
~~
GünCeL !..