Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Re: Plafect'in Günlüğü [EMİNÖNÜ]

Mesaj gönderen Plafect00 »

knees2faces yazdı: 15 Ara 2020 21:43 dikkatli olmanı öneririm bu ticaret işi riskli, umarım ban sorunuyla karşılaşmazsın.
Neredeyse her yaptığım ticareti forumda resmen paylaşmama ve yasa dışı hiçbir durum olmamasına rağmen ben de ban yersem çok komik olur
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Baya bi zarar ettim, mutsuz değilim.

m1 karşılığı aldığım barutları sattım, geriye 10 tane kaldı. Bir şeyler üretirim diye kenara koydum.
Resim

10 hidrojene karşılık aldığım 12 saf platini 12 hydrar ile takasladım. 10t ile 12t kazanacakken hydrarları 1.3t gibi bir fiyattan satarak fazlasını kazanacağım.
Resim

40t'ye 50 hydrar daha buldum.
Resim

1tden aldığım çiplerin 4 tanesini 6t'ye
Resim

10 tanesini 13t'ye sattım.
Resim

Geçenlerde 7 osmiyumla 7 parfüm takaslamıştım. Bu parfümlerden 4'üyle de 4 pençe takasladım. Osmiyum piyasasına 50 bono desek, bu işlemden 4t kazandım. Pençeyi 1.5t'ye satmak çok kolay. Bu yüzden elimdeki tüm materyalleri pençeyle takaslamaya çalışıyorum zaten.
Resim

Birisi 5 bonodan saf krom satıyordu, ben 50 bonodan satıyorum. Çok ucuz sattığını söyledim. Bildiğini ama acil para gerektiğini söyledi. Malum Saf Krom'un fazla alıcısı yok. Elimde bulunsun dedim, 110 bonoya 22 tane aldım. Hepsini 50 bonodan satsam 1100 bono edecek. Yüzde bin kâr.
Resim

Erglerimden de kurtuluyorum yavaş yavaş.
Resim

10t'den 11 hidrojen daha aldım.
Resim

Zararlarım:

Bir takım yanlış anlama sonucu piyasası 10t olan arındırıcı ceket reçetesini 19 erge aldım.
Resim

Nerull Mute takı setinin piyasası 100t diye biliyordum. Aslında çok büyük kâr ettiğimi düşünmüştüm. Şayet 30 hidrojen 30 hydrar ve 5 erge (ki hydrarları çok ucuza mal ettiğim için bu materyallerle aslında 60t gibi bir para vermiş oluyorum) aldım.
Resim
Resim

Bunları 100t'ye satıp 40t kâr etmeyi düşünüyordum. Tanesini 20t'den satan birini görene kadar... Evet, sanırım zarar etmiş oldum. Aslında büyük bir zarar değil, ben tanesini 30t'ye mal ettiğim için toplamda 20t gibi bir zararım var. Ben yine de 50t'den tanesini satmaya çalışacağım. Alan olmazsa da ileride kullanırım. Zaten ciddi ciddi ateşçi olmayı düşünmeye başladım. Arındırıcı ceket reçetemi zarar ederek aldım, Arındırıcı Zırh Reçetesi de geçen bir kesimde düşmüştü. Takılar da hazır, üstelik elimde dk3 de var. Ayakkabı, eldiven ve pantolonu düşürür, ceket, zırh ve asayı basar bir de ateş 13 alırsam eksiksiz bir ateşçi olurum. Çok zor da görünmüyor.

Planım ay sonuna kadar maden çekmeye devam etmek, sonrasında boss kesimlerine katılıp üretimlerim konusunda bir rota çizmek. Belki elekçi belki ateşçi olurum. Bu sırada tılsımı ve takıları satmaya çalışacağım. İyiyiz yine iyi.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Öncelikle zarar etmene üzüldüm dostum, sağlık olsun... :( İyi tarafından bakarsak Ateş seti tamamladığın zaman takı sıkıntısı çekmezsin. Birde ateş 1 3 'ü temin edebilirsen önünde kimse duramaz :')
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Geçmiş olsun kazıklayan bendim
kedi
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Ateş setiylr nabıcan moruk
Resim
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Sonunda dk3'ü sattım. Başta 110t'ye sattığımı sanmıştım ama akik ve sevginin piyasası o kadar yokmuş. Hesaplamadım ama 100t gibi bir şeye satmış oldum. 70t'ye aldığım bb3'le takaslamıştım. 30t kâr.
Resim

40 akik, 40 ytt, 15 ipek, 15 sevgi karşılığı gitmiş oldu. Elveda.
Elimdeki madenleri biraz daha ucuza bırakarak biraz nakit yapmak istedim. Şu an iki karakterimde toplamda 80t para var. kendime mümkün olduğu kadar ucuza bir m1 alıp kesimlere devam etmeyi ve bir yandan da elimdeki madenleri satmayı düşünüyorum. Ferro zırh dışında şu an üretmeyi düşündüğüm bir şey yok. 7 gün sonra artırıcım bitiyor. Artık maden çekmeyeceğim. Köşk'e geçip bizimkilerle takılcaz. Böyle şimdilik valla.

Son olarak:
Resim

Elinizdekileri pençeyle takaslamayı unutmayın.
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Ferromanyetik zırhın şimdiden hayırlı olsun dostum ;) İnşallah Köşkte de şansın yaver gider :relaxed:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Güzel günlük.
kedi
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Plafect00 yazdı: 16 Ara 2020 04:26
knees2faces yazdı: 15 Ara 2020 21:43 dikkatli olmanı öneririm bu ticaret işi riskli, umarım ban sorunuyla karşılaşmazsın.
Neredeyse her yaptığım ticareti forumda resmen paylaşmama ve yasa dışı hiçbir durum olmamasına rağmen ben de ban yersem çok komik olur
sana ban atmazlar .
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Cankurtarann yazdı: 23 Ara 2020 14:21
Plafect00 yazdı: 16 Ara 2020 04:26
sana ban atmazlar .
Umarım. :)
Sonne yazdı: 21 Ara 2020 21:54 Ferromanyetik zırhın şimdiden hayırlı olsun dostum ;) İnşallah Köşkte de şansın yaver gider :relaxed:
İnşallah, teşekkürler :)
BayTerapi yazdı: 21 Ara 2020 22:32 Güzel günlük.
Güzel yorum.
ERG

Fazıl SARRAFOĞLU

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön