TeveccühünüzRetaliation yazdı:Yanıyorsun Fuat Ağabey!!!![]()
![]()
![]()
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Selamlar , dün acele şekilde bilgisayarı bıraktığım için yazamadım buralara.Şimdi yazmak icap etti , yazayım dedim.
:arrow: Güne geçenlerde düşürdüğüm Peptit Klorotoksin'i satarak başladım.

:arrow: Sonrasında Hol'de devam ettim.Güzel bir reçete düştü.Aslında gereksiz ama Tüm Set için gerek duyulan bir reçete.Dursun bir kenarda lazım olur

:arrow: Lonca arkadaşımızın Migrat görevi varmış.Ben de zırh düşer umuduyla katıldım.Düşmedi :lol:

:arrow: Bizim delikanlıyla biraz KP takıldım

:arrow: Can sıkıntısı çok geçmeden başladı tabi.Horoz Gagası Örs Kütleli El Arbaleti için düştük Antrepo yollarına...Ruh Döven set ile Gazap moduna girince , elimde olan tek item Örs Kütleli Yaylı El Arbaleti ile Cin kesmek çok keyifli.Tavsiye ederim

Kırmızı Örümcekler'de devam ettim arayışa.Ayak üstü Menekşe Elmas düştü çantama

Furkan'ın görevini yaparken düşürdüğüm Akik madenini satışını yaptım sıcak sıcak.Diğer savaşçımda da vardı 1 tane.Onu da sattım hazır alıcı bulmuşken.

Şöyle bir ruhumuzu dinlendirelim...
Dün böyle geldi geçti.Bakalım bugün nasıl geçecek :?:
Görüşmek üzre...
:arrow: Güne geçenlerde düşürdüğüm Peptit Klorotoksin'i satarak başladım.

:arrow: Sonrasında Hol'de devam ettim.Güzel bir reçete düştü.Aslında gereksiz ama Tüm Set için gerek duyulan bir reçete.Dursun bir kenarda lazım olur

:arrow: Lonca arkadaşımızın Migrat görevi varmış.Ben de zırh düşer umuduyla katıldım.Düşmedi :lol:

:arrow: Bizim delikanlıyla biraz KP takıldım

:arrow: Can sıkıntısı çok geçmeden başladı tabi.Horoz Gagası Örs Kütleli El Arbaleti için düştük Antrepo yollarına...Ruh Döven set ile Gazap moduna girince , elimde olan tek item Örs Kütleli Yaylı El Arbaleti ile Cin kesmek çok keyifli.Tavsiye ederim

Kırmızı Örümcekler'de devam ettim arayışa.Ayak üstü Menekşe Elmas düştü çantama

Furkan'ın görevini yaparken düşürdüğüm Akik madenini satışını yaptım sıcak sıcak.Diğer savaşçımda da vardı 1 tane.Onu da sattım hazır alıcı bulmuşken.

Şöyle bir ruhumuzu dinlendirelim...
Dün böyle geldi geçti.Bakalım bugün nasıl geçecek :?:
Görüşmek üzre...
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün iyiydi.Sakin geçti.
Migrat'tan düşen zırh için gruplara giriyorum.Migrat zırhları yakışıklı duruyor

Devamında aso delikanlıyla malum arbalet için arayışa geçtim Eminönü'de.Ayak üstü madenleri de es geçmiyorum.Sibiryalı düşürdüm çantama

Bir arkadaşın Labirent görevlerine yardım ederken düşürdüğüm bir item ,

Tekrar Eminönü ve güzel bir item ,

Ve gün sonunda kısa bir Meteor turu yaparak noktayı koyduk...
Warcraft filmini izleyenler bilirler.Orada dünyalar arası bir geçiş için geçit var.Onu hatırlattı bana bu görüntü.Bakalım ne gelecek karşıdan :?:

Güzel insan....
İyi akşamlar...
Migrat'tan düşen zırh için gruplara giriyorum.Migrat zırhları yakışıklı duruyor

Devamında aso delikanlıyla malum arbalet için arayışa geçtim Eminönü'de.Ayak üstü madenleri de es geçmiyorum.Sibiryalı düşürdüm çantama

Bir arkadaşın Labirent görevlerine yardım ederken düşürdüğüm bir item ,

Tekrar Eminönü ve güzel bir item ,

Ve gün sonunda kısa bir Meteor turu yaparak noktayı koyduk...
Warcraft filmini izleyenler bilirler.Orada dünyalar arası bir geçiş için geçit var.Onu hatırlattı bana bu görüntü.Bakalım ne gelecek karşıdan :?:

Güzel insan....
İyi akşamlar...
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

Yakşamlar , öncelikle milletimizin Zafer Bayramını kutlarım.Ebedi Şef Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ve binlercesi şehit olan yüce Türk milletimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum.Ruhları şad olsun !
Şimdi gelelim oyuna.Genellikle holde vakit geçirdim.Kazançlı bir gün oldu benim için.Uzatmadan görsellere geçelim.
3 tane torba düştü ayaklarımın altına ve 3'ü de tılsım çıkınca hayli sinirlendim ama o sırada saf bir maden sinirimi aldı birazcık ,

Geçen gün de düşürdüğüm maden ile beraber satışını gerçekleştirdim hemencecik ,

Hol'den ayrılırken çantama düşen çok güzel bir item ile karşılaştım [satılıktır] ,

Meteor'a geçtim bir süre , KP takıldım o süre zarfında .

Sonrasında Ahmet kardeşimiz şifacısıyla bana katıldı.Kısa bir süre tozunu attık ortalığın.Aslında atamadık çünkü sürekli zihin saldırısı yiyorum.Arkadaşlar birşey mi ima etmeye çalışıyorlar acaba :?:

Bunlar ortalama 4-5 saat evvel ki görüntüler.Gelelim şimdiye.[spoiler]Şuan ki bilgisayar çok eski olduğu için oyunu olabildiğince düşük ayarlarda oyunuyorum.Resimler kalitesiz bu yüzden.FPS ortalama 4-15 arasında.Düşünün artık
1 saat kadar oyundaydım az önce.Kazançlı geçti bu 1 saat.
Hatırlarsanız bundan hemen hemen 1 ay önce bir gürz düşürmüştüm.Onun satışını gerçekleştirdim.

Şöyle kısa bir maden turu yapayım dedim ve bir saf düşürdüm.Devamın hemen satışını yaptım.

Oyun ayarları en düşükte olduğu için oyunda herkes tek kişi , birbirinin kopyası benim ekranımda :mrgreen:

Şöyle bir iteme denk geldim.Setim için tamamiyle zevk amaçlı aldım

Ve devamında oyundan çıktım.
Şuraya bir sitem de ekleyelim.Yerine ulaşır belki.
Bakınız şöyle bir gözleme sahip oldum bugün.Klan kanalında benim aradığım "hobi itemleri" satışları vardı.Merak ettim fiyatlarını sordum ve sormaz olaydım.Çok çok ütopik.Yani Se-Le-Na Selena Selena dersek Selana gelir , o itemler alınmaz.O derece
Gelelim konuya.Benim sahip olduğum Deniz Kabuklu Çekiç Başlı Yüzük 'ün bir kıyafet reçetesine **m dedi arkadaş.O zaman benim bu yüzük 50m diyeyim siz o itemlerin fiyatlarını düşünün.
Benim açımdan manevi değerleri yüksektir ancak realite dersek çok çok çok yüksek fiyatları vardı.Yani ne bileyim ya hiç satma yada düzgün fiyat ver.Koleksiyon yapan kişiler faydalansınlar.Çok kızdım o arkadaşlara.Bununla ilgili çok güzel bir atasözümüz var ancak argo olduğu için kuralları es geçmemek adına eklemek istemiyorum.Bakınız eminim ben o itemi almadım , gitmiştir akşam çöpe atmıştır.Yazık vallahi...
İşte böyle geçti günümüz.Güzel güne , süper bir şarkı ile nokta koyalım isterseniz.
Görüşmek üzre...[/b]
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Takipteyiz efenim güzel günlük. 

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teşekkür ederiz efenimEnder4216 yazdı:Takipteyiz efenim güzel günlük.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün güzel bir gün.Sebebi ise klan değiştiriyorum.
Arkadaşımız Emre'nin klan değiştirmesi bir nevi fitili ateşledi diyebiliriz.Bizim aklımızda vardı zaten uygun zamanı bekliyorduk.Bir de benim bugün Lodosların umursamazlıklarına her zaman ki gibi şahit oldum.Çok sinirliydim o konuda , dayanamadım gittim ürünü aldım ve yarın Arz klanının neferi olacağım.Bakalım nasıl olacak.Merakla bekliyorum

Gelelim gün içine.Furkan kardeşime güzel bir item üretik.Hayırlı olsun...

Sonrasında Hol'e geçtim bir şeyler için.1 tane torba düştü o da TILSIM ! Ama devamında ise ;

Baktım Hol kalabalık.Attım kendimi Yeraltı'na.2 tane Klorotoksin düştü çantama.

Gün sonunda ise yaramazları keserek - kesilerek zaman harcadım.

Belki akşam girebilirim oyuna.Girersem önemli gelişmeleri de eklerim.Hadiyin görüşürüz....
Arkadaşımız Emre'nin klan değiştirmesi bir nevi fitili ateşledi diyebiliriz.Bizim aklımızda vardı zaten uygun zamanı bekliyorduk.Bir de benim bugün Lodosların umursamazlıklarına her zaman ki gibi şahit oldum.Çok sinirliydim o konuda , dayanamadım gittim ürünü aldım ve yarın Arz klanının neferi olacağım.Bakalım nasıl olacak.Merakla bekliyorum

Gelelim gün içine.Furkan kardeşime güzel bir item üretik.Hayırlı olsun...

Sonrasında Hol'e geçtim bir şeyler için.1 tane torba düştü o da TILSIM ! Ama devamında ise ;

Baktım Hol kalabalık.Attım kendimi Yeraltı'na.2 tane Klorotoksin düştü çantama.

Gün sonunda ise yaramazları keserek - kesilerek zaman harcadım.

Belki akşam girebilirim oyuna.Girersem önemli gelişmeleri de eklerim.Hadiyin görüşürüz....
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Exile
Bir lodosu daha klanımıza kattık . Daha fazla lodoş daha fazla
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Bizim için büyük , Arz klanı için küçük bir adım diyelim.Hayırlı olsun iki tarafadaYankeeGoHome yazdı:Bir lodosu daha klanımıza kattık . Daha fazla lodoş daha fazla![]()
Sözleşmenin ucu açık.Kondisyonumuz tam , maçlarda göreceğiz anyayı konyayı
- nisanyagmurum
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Ülkü
Bir Lodos neferinin Arz Klanına geçişini büyük sevinçle karşılıyorum.
Hele ki asitçi olması. :twisted:
Hele ki asitçi olması. :twisted: