Değişmeli,Değiştirilmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CAMELBLACK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Değişmeli,Değiştirilmeli

Mesaj gönderen CAMELBLACK »

Bunun itemle alakası yok :) Her sınıfa eşit olarak can dağılımı yapılırsa örneğin +15 bin can gibi dağıtılırsa itemler ön plana çıkar ve bu itemlere sahip olmayanların oyunda yere sahip olmayacağı anlamına gelir , farklı sorunlar çıkar . Sorun İKV ' de itemlerde değil :)
saRcasm
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen umutdeniz »

Cloutier yazdı:Sınıflar arasında değişmesi gereken tek şey şifacıların iyileştirme büyüsündeki dengesizlik. Geri kalanında bir sıkıntı yok.

Bu tür hayıflanmalarda bulunan arkadaşlar oyunu sadece grup bölgesinden ibaret görüp sadece orda oynamayı öğrenenler. Grup bölgesiyle klan savaşı veya vs arasında çok fark var. Hedef saptırma ile vurmaya benzemez. İçinde pişip öğrenirsin bazı şeyleri.
Büyücünün canı zaten fazla birşey değil. Full fevzi dizili bir büyücü de full kıyamet dizili bir büyücüyü el çabukluğu ile yere serebilir. Ancak Full bıçaklı bir savaşçı full yücelenli bir savaşçıya kesilebiliyorsa silsin oyunu hiç oynamasın daha iyi. Büyücüde bb ile hasardan kurtulabilirsin ancak savaşçıda öyle bir şansın yok %70 Üstündekiler kazanır %30 kullanmana bağlıdır.

Sen ve senin gibi düşünen arkadaşların tek ihtiyacı biraz deneyim. Özellikle büyücü kullanmak öyle herkesin harcı değildir. Seni küçümsediğimi falan düşünme sakın. Ben de büyücü sınıfında hiç iddialı olmadım olamadım. Büyücüde %70 kullanmana %30 üstündekilere bağlıdır.
Gel kuklacıya silmesine büyü ws si atalım şimdi sorduklarıma cevap vermessen adam değilsin
2 tane büyücüyü sen nnasıl keseceksin?
Oncelikle fizik 35 vuruyor buz da 20 diyelm
Bunlar da 2 büyücü senin bozma 15 kons 10 zihin 15 tam buyu ws lik
Şimdi sen bunlardanbirine fizik attın bozdu onlardan biri sana fizik attı bozdun sonra diğeri fizik attı bozamadın
sonra buz vurdular bozamadım bu arada canın 55 fln diğer buyunu 40 fln
Sana zihin attı.
Sonra konsa kalktı kutubladın sonra diğeri konsa kaltı onu zihinledin sonra 55 canlı buyucuyu kestin senn de canın 20 fln fizik atı bozdun buz attın canı 80 o sana buz attı canın 5 tekrar fizik attın bozdu buz attın canı 70 o buz attı oldun ?
Eğer nasıl kescegini soylersen ustun zekalı arkadaşım çarımı sana veriyorm
umutdeniz
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

umutdeniz yazdı:
Cloutier yazdı:Sınıflar arasında değişmesi gereken tek şey şifacıların iyileştirme büyüsündeki dengesizlik. Geri kalanında bir sıkıntı yok.

Bu tür hayıflanmalarda bulunan arkadaşlar oyunu sadece grup bölgesinden ibaret görüp sadece orda oynamayı öğrenenler. Grup bölgesiyle klan savaşı veya vs arasında çok fark var. Hedef saptırma ile vurmaya benzemez. İçinde pişip öğrenirsin bazı şeyleri.
Büyücünün canı zaten fazla birşey değil. Full fevzi dizili bir büyücü de full kıyamet dizili bir büyücüyü el çabukluğu ile yere serebilir. Ancak Full bıçaklı bir savaşçı full yücelenli bir savaşçıya kesilebiliyorsa silsin oyunu hiç oynamasın daha iyi. Büyücüde bb ile hasardan kurtulabilirsin ancak savaşçıda öyle bir şansın yok %70 Üstündekiler kazanır %30 kullanmana bağlıdır.

Sen ve senin gibi düşünen arkadaşların tek ihtiyacı biraz deneyim. Özellikle büyücü kullanmak öyle herkesin harcı değildir. Seni küçümsediğimi falan düşünme sakın. Ben de büyücü sınıfında hiç iddialı olmadım olamadım. Büyücüde %70 kullanmana %30 üstündekilere bağlıdır.
Gel kuklacıya silmesine büyü ws si atalım şimdi sorduklarıma cevap vermessen adam değilsin
2 tane büyücüyü sen nnasıl keseceksin?
Oncelikle fizik 35 vuruyor buz da 20 diyelm
Bunlar da 2 büyücü senin bozma 15 kons 10 zihin 15 tam buyu ws lik
Şimdi sen bunlardanbirine fizik attın bozdu onlardan biri sana fizik attı bozdun sonra diğeri fizik attı bozamadın
sonra buz vurdular bozamadım bu arada canın 55 fln diğer buyunu 40 fln
Sana zihin attı.
Sonra konsa kalktı kutubladın sonra diğeri konsa kaltı onu zihinledin sonra 55 canlı buyucuyu kestin senn de canın 20 fln fizik atı bozdun buz attın canı 80 o sana buz attı canın 5 tekrar fizik attın bozdu buz attın canı 70 o buz attı oldun ?
Eğer nasıl kescegini soylersen ustun zekalı arkadaşım çarımı sana veriyorm
Ben sana 2 büyücüyü kesebilirsin demedimki bu aşağılık kompleksi neden? Öncelikle gözlerini veya nerenle okuyorsan oranı iyi aç ve tekrar oku yazdıklarımı. Özellikle altı çizili bölümleri tekrar tekrar oku ki anla. Brezilya dizilerini aratmayacak senaryo çıkarmışsın bide. 2 büyücü zihini de varsa birazda kullanmayı biliyorsa seni herhalukarda keser kurtuluşun yok.
Seninki kadar olmasa da şöyle bir senaryo yazayım senin için. Karşındakilerinde bb si 15 ise hiç vuramazsın her attığını bozarlar üstüne sana vururlar zihin atarsın birine diğeri de sana zihin atar sonra bb lere devam ve 2sinin de canı 100 senin ruhuna rahmet artık. Biraz daha mantık çerçevesinde yazman dileğiyle. Dediğim gibi büyü kullanmak herkesin harcı değildir bende iyi kullanamam.
Bir oyun için bu kadar gerilme ve seviyeni düşürme güzel kardeşim git dışarı gez toz biraz kafa dağıt kendine gel.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön