Sanıyorum ki bir "Veda" ve bir "Yıkılış"
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Sanıyorum ki bir "Veda" ve bir "Yıkılış"
gökhan itemlerimi alalı çok oldu
eskisinden bile fazlasıyla yükseldim hatta 
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
IV damı geldi mk
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Hatlar karıştı qnq 
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Güldürdünüz lan 
- JogaBonito17
- İri Fare Avcısı
Yönetim dikkat bu yalancı hiç olmamış itemlerini geri isteyebilir.TRoyxpunisher yazdı:Öncelikle Merhabalar ,
Yaklaşık 1 ay önce benim tatilde olduğum bilinmekteydi.Ve bu zamanlarda benim karakterlerim soyulmuş nadide ve şaheserler atılmıştır.Büyük ihtimalle bir çoğunuzun haberi olmuştur.Zaten eksikliğimi bir süredir farkedenler de olmuştur elbet.Söylemek isterim ki karakterlerimi soyan kişiyi tahminlerimizce ve bir kaç ipucu ile neredeyse bulduğumuz doğrudur.Hatta ve hatta şu an bu kişinin adını soyadını dahi yazabilecekken bu oran neredeyse %99'dur fakat %1'lik durumu göz önünde bulundurarak bu kişinin arkadaş çevresini ve saygınlığını belki de boşa bitirmiş oluruz.Yaklaşık 1 aydır Nadide ve Şaheser'lerimin iadesi için destek ekibiyle cebelleşmekteyim.Fakat destek ekibinin ortamdaki pürüzleri gidermek yerine daha da pürüzler yaratması üzerine sanırım söz konusu şaheser ve nadideler yalan olacağa benziyor.Ve eğer ben söz konusu şaheser ve nadideleri eşya iadesi ile geri alamazsam oyunu bırakacağımı da söylemiştim.Ve bazı arkadaşların da bildiği üzere bu aslında benim statümü kıskanan birisi tarafından gerçekleştirilmiş olup sadece itemleri çalmakla kalmayıp aktarılamayan nadide ve şaheserleri de atmıştır.Arkadaşlarıma beni bu gibi olaylarla yıkamayacakları konusunda söz vermiştim.Verdiğim sözü tutabildiğimi sanmıyorum arkadaşlar hepinizden özür diliyorum.Yıkılmam bu kadar da kolaymış işte...
NOT: Eşya İadesiyle uğraştığım bütün zaman boyunca en açıklayıcı ve en verimli yardımı yapan SavAsk isimli yetkiliye teşekkür ederim.Eğer olur da bunu okuyacak olursan Eşya İadesi için görevli destek ekibine bana sürekli pürüz çıkarttıkları için teşekkür ettiğimi söylersen çok sevinirim.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle senin kim olduğunu bile bilmiyorum.Ayrıca soyan kişinin attığı itemlerin iadesi gerçekleşeli çok oldu bunu bil.Kimse asılsızca gelip de benim kişiliğime laf edemez. Benim kim olduğum nasıl bir insan olduğum kuklacı camiasında yeterince bilinmektedir. Sana cevabımı senin istediğin şekilde sırf sen eğleniceksin diye olay çıkartarak değil de kişiliğimi bozmadan acizliğini izleyerek vereceğim .JogaBonito17 yazdı: Yönetim dikkat bu yalancı hiç olmamış itemlerini geri isteyebilir.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
o degilde punisherIV ne la zenginmisinTRoyxpunisher yazdı:Öncelikle senin kim olduğunu bile bilmiyorum.Ayrıca soyan kişinin attığı itemlerin iadesi gerçekleşeli çok oldu bunu bil.Kimse asılsızca gelip de benim kişiliğime laf edemez. Benim kim olduğum nasıl bir insan olduğum kuklacı camiasında yeterince bilinmektedir. Sana cevabımı senin istediğin şekilde sırf sen eğleniceksin diye olay çıkartarak değil de kişiliğimi bozmadan acizliğini izleyerek vereceğim .JogaBonito17 yazdı: Yönetim dikkat bu yalancı hiç olmamış itemlerini geri isteyebilir.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Üyeliğimde eskiden beri bulunan Psychoxşifa karakterini isim değiştirmede indirim varken puniSheRIV yapmıştım geçenlerdeeharkonen yazdı:o degilde punisherIV ne la zenginmisinTRoyxpunisher yazdı:Öncelikle senin kim olduğunu bile bilmiyorum.Ayrıca soyan kişinin attığı itemlerin iadesi gerçekleşeli çok oldu bunu bil.Kimse asılsızca gelip de benim kişiliğime laf edemez. Benim kim olduğum nasıl bir insan olduğum kuklacı camiasında yeterince bilinmektedir. Sana cevabımı senin istediğin şekilde sırf sen eğleniceksin diye olay çıkartarak değil de kişiliğimi bozmadan acizliğini izleyerek vereceğim .JogaBonito17 yazdı: Yönetim dikkat bu yalancı hiç olmamış itemlerini geri isteyebilir.

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
o diilde dün evo yüzük bugun bıcak zırh düştü lan kıyamet yaklaşıyo 
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
adam zengin lan bu akşam da 2500satıyorduharkonen yazdı:o degilde punisherIV ne la zenginmisinTRoyxpunisher yazdı:Öncelikle senin kim olduğunu bile bilmiyorum.Ayrıca soyan kişinin attığı itemlerin iadesi gerçekleşeli çok oldu bunu bil.Kimse asılsızca gelip de benim kişiliğime laf edemez. Benim kim olduğum nasıl bir insan olduğum kuklacı camiasında yeterince bilinmektedir. Sana cevabımı senin istediğin şekilde sırf sen eğleniceksin diye olay çıkartarak değil de kişiliğimi bozmadan acizliğini izleyerek vereceğim .JogaBonito17 yazdı: Yönetim dikkat bu yalancı hiç olmamış itemlerini geri isteyebilir.
Üstü Kalsın...