hocan yiyormu seni :|Aslanbambam yazdı:bende kimyager adayıyımVBMaSTeR yazdı:Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdırBen kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı
Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın
okulu uzattık bir hoca yüzüne mersine geçtim 1 yıllığına :? :?
Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
Re: Üniversite adayları hayırlı ugurlu olsun
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Selamlar,
Sene boyunca sınav stresiyle boğuşup,emeğinin sınandığı o 2 saat 40 dakikalık süreçte ter döken ve çalışmalarının meyvesini bugün alan bütün öğrencileri kutlarım.Dilerim gönlünüzden geçen üniversiteyi kazanmışsınızdır.Ben dahil bugün birçok kişinin F5 tuşuna basmaktan parmağı ağrımıştır eminim.
Dolu dolu bir öğrenim hayatı görmenizi temenni ederim.Hayırlı,uğurlu olsun.
> Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
Sene boyunca sınav stresiyle boğuşup,emeğinin sınandığı o 2 saat 40 dakikalık süreçte ter döken ve çalışmalarının meyvesini bugün alan bütün öğrencileri kutlarım.Dilerim gönlünüzden geçen üniversiteyi kazanmışsınızdır.Ben dahil bugün birçok kişinin F5 tuşuna basmaktan parmağı ağrımıştır eminim.
> Çanakkale 18 Mart Üniversitesi
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
altınoluk gelen ikvci var mı beyler yalnız kalmayayım gurbet ellerde 
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
yiyebilir, herzaman korkacaksın bi kimyacıdanVforVendetta1 yazdı:hocan yiyormu seni :|Aslanbambam yazdı:bende kimyager adayıyımVBMaSTeR yazdı:Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdırBen kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı
Bunları insanlar yanlış düşüncelere kapılıp genç kardeşlerimizin heveslerini kırmasın diye yazdım kimse yanlış anlamasın
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
kardeş arkadaş sallama uzmanı daha geçen sene askere gidiyordu bu şimdi ise üniversiteye cidden ilginç hatta 1 ay öncede ölmüştü :?IReSTIBLE yazdı:krdşm sen 92 li dielmisin 20 yaşınasın yani seneye 21 nsl daha yeni üniversiteye geçmş oluyorsundeeLidumruL yazdı:Karaman - Bilgisayar Programcılığını kazandım. Diğer kazanan arkadaşlarada başarılar dilerim.
.....
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Hangi bölüm ?CHARDONNAY yazdı:Selamlar,
Sene boyunca sınav stresiyle boğuşup,emeğinin sınandığı o 2 saat 40 dakikalık süreçte ter döken ve çalışmalarının meyvesini bugün alan bütün öğrencileri kutlarım.Dilerim gönlünüzden geçen üniversiteyi kazanmışsınızdır.Ben dahil bugün birçok kişinin F5 tuşuna basmaktan parmağı ağrımıştır eminim.![]()
> Çanakkale 18 Mart Üniversitesi![]()
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Comader ve CHARDONNAY bende ÇANAKKALE-Geliboludayım gelin takılalım.
Başka Çanakkaleye gelcek varsa özele mesaj atsın.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
VforVendetta1 yazdı:hocan yiyormu seni :|Aslanbambam yazdı:bende kimyager adayıyımVBMaSTeR yazdı:Bilmiyorsan susacaksın adam bilgisayar programcılığını kazanmış. Ayrıca mühendisliği olsa ne farkeder çalışsa emin olfarklı olurdu. Üniversite seçme sınavı hiç bi zaman gözümde değerli olmamıştır. İnsanları yeteneklerine göre değil saçma bir sisteme göre ayırıyorlar. Ve insanları kazandıkları ve okudukları bölüme göre yargılamayın çünkü bu sınav bir zeka ölçüm değil çalışkanlık sınavıdırBen kimyagerim tüm bilim alanlarında bilgim vardır, ayrıca daha birçok alandada kendimi geliştirdim. Şimdi girdiğim öss sınavından önümde olan ders çalışmış 88 bin insanın benden bir üstünlüğü var mı
şunu sölim 2. sınıftan beri bırakıo
en son hayırdır dedik odasında özel olarak
Yusuf
Hepinize hayırlı olsun gençler..
Fiziğe gidenlere ayrıca geçmiş olsun.. (:
Fiziğe gidenlere ayrıca geçmiş olsun.. (:
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM
ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..
aylak adam
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
İstediği bölümü kazanan bütün herkesi tebrik ediyorum.Ben bu sene gireceğim İstanbul Üniversitesi-Hukuk Fakültesi istiyorum, hayırlısı diyelim.
Ottomanxölümsüz anısına