RuTkaYx yazdı:Kendinize iyi bakın. Oyunu bırakın. İşlerinizle ilgilenin. Burada zaman harcamayın. Bakın şu an Ağustos ayındayız. Yaz mevsiminin bence en tatlı ayı. Çıkın dışarı. Parka gidin. Kırlarda dolaşın. Varsa kız arkadaşınız ona bir kahve ikram edin. Hayat yaşayınca güzel.
İyi forumlar.
Ağustos ayı çok sıcak oluyor ya gezilmeye değmez bu arada kız arkadaşım var
Peki o halde. İftardan sonra rahatlamak için serin serin bir gezinti ve üzerine muhteşem bir köpüğe sahip mangalda pişmiş Türk kahvesi.. Immm. Sanırım bu akşam kız arkadaşımı biraz yürüyüşe davet etmeliyim.
Not: Türk kahvesi olmaya da bilir. Ben aşırınında dozunu kaçırarak seviyorum da Türk kahvesini . Taze sıkılmış meyve suyu, ılık sütlü çay veya buz gibi bir limonata.
RuTkaYx yazdı:
Peki o halde. İftardan sonra rahatlamak için serin serin bir gezinti ve üzerine muhteşem bir köpüğe sahip mangalda pişmiş Türk kahvesi.. Immm. Sanırım bu akşam kız arkadaşımı biraz yürüyüşe davet etmeliyim.
Not: Türk kahvesi olmaya da bilir. Ben aşırınında dozunu kaçırarak seviyorum da Türk kahvesini . Taze sıkılmış meyve suyu, ılık sütlü çay veya buz gibi bir limonata.
Emrecim, Yarım saat düşündüm bu replikler nereden? nereden? diye sonunda aklıma geldi. Kahve reklamı gibi olmuş. Magnum reklamını kahveye uyarlamışsın resmen. Kız arkadaş dediğin umarım magnum kızları değildir. Köftehor.
Mangalda ben et yaparım olmadı köfte yaparım biber, domates az da soğan atarım. Kahve Fincanını koymak aklıma gelmedi. Bir daha denerim.
SkyBlue yazdı:Evet klasik konuşmalar na Emrecim, Yarım saat düşündüm bu replikler nereden? nereden? diye sonunda aklıma geldi. Kahve reklamı gibi olmuş. Magnum reklamını kahveye uyarlamışsın resmen. Kız arkadaş dediğin umarım magnum kızları değildir. Köftehor.
Mangalda ben et yaparım olmadı köfte yaparım biber, domates az da soğan atarım. Kahve Fincanını koymak aklıma gelmedi. Bir daha denerim.
SkyBlue yazdı:Evet klasik konuşmalar na Emrecim, Yarım saat düşündüm bu replikler nereden? nereden? diye sonunda aklıma geldi. Kahve reklamı gibi olmuş. Magnum reklamını kahveye uyarlamışsın resmen. Kız arkadaş dediğin umarım magnum kızları değildir. Köftehor.
Tamamen doğal benim konuşmalarım ciğerim.
Ciğerim dedin de aklıma Edirne'de yediğim tava ciğer geldi. Bir ara gel ısmarlayayım.
XxXChelseaFanXxX yazdı:Öncelikle oyundaki görsel hataların düzelmesi lazım ayrıca oyuncuların sıkılmaması için sunucu birleşimi şart geçici bir süre için.Oyunda yenilik eklemek yerine eskiler düzeltilmeli.Ama; desteğe mesaj yazınca dinlerlermi diye düşünüyor insan.
Mantıklı olan bütün fikirler uygulama için bir havuzda toplanıyor. Sonra o toplanan fikirler hakkında bir toplantı düzenleniyor. Bu fikirler üstüne fikir katılarak birleştiriliyor ve bize yenilik/hata düzenlemesi olarak sunuluyor. Burada ki sunucu birleşimi bence pekte mantık işi değil. Tek bir server demek istediğinizi düşünerek bende düşüncemi söyleyeyim kullanıcı sayısı çok fazla olan bir oyun için tek server üzerinden iletişim sağlamak çok büyük bir kapasite ve sorumluluk ister. Kısa bir süre önce yaşanan LAG sorunu yüzünden girilen sıkıntıyı anlatamayız bile. Tek server üzerinden verilen iletişim düşünün ne kadar LAG sorunu yaşatacak. Bence böyle olması gerekiyor
VforVendetta1 yazdı:Seviyeli bir tartışmaya davet ediyorum .
Bence online süreleri çok düşük ne zaman mail atsam 3 gün sonra falan cevap geliyor. Bulunduğum konumdan yorum yapmak kolay diyorsun şuan bir iki forumun desteğini idare ediyorum .Ve son olarak, Part time iş çalışacak kişileri almasın ozaman İstanbul Kıyamet Vakti yönetimi. Sonuçta her an desteğe önemli bir hatayı bildirebilirsiniz desteğe Mesala örnek veriyim ;
Bazen olan hatalardan biri gerçekleşmişdi Hiç kimse arz klanın bir üyesine saldıramıyodu ama o bize vuruyordu çıkıp desteğe mesaj olarak dile getirdim. O gün o kişi yapacağını yaptı karizmalarımızı aldı gitti cevap 3 gün sonra geldi hay allahım ya Sürekli online olmaları gerekir Desteğin :!: :!: :!: :!: :!:
Kendinize iyi bakın. Oyunu bırakın. İşlerinizle ilgilenin. Burada zaman harcamayın. Bakın şu an Ağustos ayındayız. Yaz mevsiminin bence en tatlı ayı. Çıkın dışarı. Parka gidin. Kırlarda dolaşın. Varsa kız arkadaşınız ona bir kahve ikram edin. Hayat yaşayınca güzel.
İyi forumlar.
Oyuncu sayısı azaldı bi merana girin anlarsınız Oyuncu sayısı az olan sunucuları birleştirmeliyiz meran gibi.