Foto 2 de 2 ikv acık bunun nasıl olduğunu acaba özel değilse öğrenebilirmiyim
Parasına Ws atılır.. ;)
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Parasına Ws atılır.. ;)
Yazdıgını yeni gördüm ve sadece gülüyorum sende 500 m oldugunun garantisi bile yoktu böyle bişeyi kabul etmemin sebebide buydu he gelelim ws konusuna turnuvada ilk turda bi arkadaşının çarında sen varken seni kesmiştim ve sonunda şampiyon da oldum ve kendimi kanıtladım sende dışarda millete ws dersin anca neyseki sunucumuzdan gittin ve kurtulduk.KEMALIZMX yazdı:@Selamün Aleyküm
Bak sen bak sen Emre (KROSPOWER) meydan okuyormuş millete :lol: Ben sunucunuzdayken ws diye yazdığımda çıkıp birşey demiyen adam şimdi millete meydan okur olmuş Emre'cim.
Skypede bir görüşmemizde , ben sunucudan çarları aktardıktan sonra yenebileceğini ve kendinin iyi olduğunu idda ediyordun. Peki sen iyisin biz en iyileriyiz buranın bunu aklına sok![]()
Son vsmizde başka karaktere girip senin ile vs atmıştım ve bana skypeden paranın olmadığını bana bir mebla borç para verebilirmisin diye bir ricada bulunmuştun tabiki ruhun bile duymuyordu benim ile vs attığını. KEMALİZM karakteri ile vs attığımız zaman karşıma çıkacak cesareti boy gösteremiyordun , fake hesaplara girip seninle çok vsler attım ve tabikide kazandımda. Merak etme bu gövde gösterisini jestini boşa çıkarmıyacağım ve karşına illahaki bir karakter ile çıkacağım sunucuda görüşmek dileğiyle esen kal![]()
Sana gelince Hüseyin ; Tebrikler bir turnuvada adını şampiyon olarak gösterdin dediğin gibi dışarıdaki vs yerine içerideki vsyi tercih ediyorsun tamam karardır saygı duyarım. En son sunucudan gitmeden önce turnuva ödülü olan 500m sine vs teklif etmiştim sana burada mebla farketmez diyorsun fakat 500m gibi bir rakam sana söylediğimde dudağın uçukladı ve yanaşmadın pek bunu metoorda olan bir çoğu insan görmüştürler. Şayet dersen ki ben seninle atarım vs ben oraya karakterimi geri aktarırım lütfen meydanı boş bulup atıp tutmayın .
NOT : FDE'deki arkadaşlar amacım tartışma çıkarma , aşağılama , hakaret vs. tarzda söylemler içermiyor gördüğünüz gibi arkadaşlar gövde gösterisi yapıyor halilen bizede karşılık vermek düşüyor bunda kural yok.
İyi Forumlar![]()
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
turkishqe yazdı:Yazdıgını yeni gördüm ve sadece gülüyorum sende 500 m oldugunun garantisi bile yoktu böyle bişeyi kabul etmemin sebebide buydu he gelelim ws konusuna turnuvada ilk turda bi arkadaşının çarında sen varken seni kesmiştim ve sonunda şampiyon da oldum ve kendimi kanıtladım sende dışarda millete ws dersin anca neyseki sunucumuzdan gittin ve kurtulduk.KEMALIZMX yazdı:@Selamün Aleyküm
Bak sen bak sen Emre (KROSPOWER) meydan okuyormuş millete :lol: Ben sunucunuzdayken ws diye yazdığımda çıkıp birşey demiyen adam şimdi millete meydan okur olmuş Emre'cim.
Skypede bir görüşmemizde , ben sunucudan çarları aktardıktan sonra yenebileceğini ve kendinin iyi olduğunu idda ediyordun. Peki sen iyisin biz en iyileriyiz buranın bunu aklına sok![]()
Son vsmizde başka karaktere girip senin ile vs atmıştım ve bana skypeden paranın olmadığını bana bir mebla borç para verebilirmisin diye bir ricada bulunmuştun tabiki ruhun bile duymuyordu benim ile vs attığını. KEMALİZM karakteri ile vs attığımız zaman karşıma çıkacak cesareti boy gösteremiyordun , fake hesaplara girip seninle çok vsler attım ve tabikide kazandımda. Merak etme bu gövde gösterisini jestini boşa çıkarmıyacağım ve karşına illahaki bir karakter ile çıkacağım sunucuda görüşmek dileğiyle esen kal![]()
Sana gelince Hüseyin ; Tebrikler bir turnuvada adını şampiyon olarak gösterdin dediğin gibi dışarıdaki vs yerine içerideki vsyi tercih ediyorsun tamam karardır saygı duyarım. En son sunucudan gitmeden önce turnuva ödülü olan 500m sine vs teklif etmiştim sana burada mebla farketmez diyorsun fakat 500m gibi bir rakam sana söylediğimde dudağın uçukladı ve yanaşmadın pek bunu metoorda olan bir çoğu insan görmüştürler. Şayet dersen ki ben seninle atarım vs ben oraya karakterimi geri aktarırım lütfen meydanı boş bulup atıp tutmayın .
NOT : FDE'deki arkadaşlar amacım tartışma çıkarma , aşağılama , hakaret vs. tarzda söylemler içermiyor gördüğünüz gibi arkadaşlar gövde gösterisi yapıyor halilen bizede karşılık vermek düşüyor bunda kural yok.
Arkadaş haklı sen daha çeyrek finalde elendin o şampiyon oldu şimdi sus
İyi Forumlar![]()
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
Kardeşm konusma bence turkishqenceye katılıyorum sen çeyrek finalde elendin adam şampiyon oldu daha neyin kafasındasınturkishqe yazdı:Yazdıgını yeni gördüm ve sadece gülüyorum sende 500 m oldugunun garantisi bile yoktu böyle bişeyi kabul etmemin sebebide buydu he gelelim ws konusuna turnuvada ilk turda bi arkadaşının çarında sen varken seni kesmiştim ve sonunda şampiyon da oldum ve kendimi kanıtladım sende dışarda millete ws dersin anca neyseki sunucumuzdan gittin ve kurtulduk.KEMALIZMX yazdı:@Selamün Aleyküm
Arkadaş haklı sen daha çeyrek finalde elendin o şampiyon oldu şimdi sus
İyi Forumlar![]()
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
Meran sunucusundan yenı geldım ve bir çok kişiyle ws attım açık söylemek gerekirse en çok zorlandığım kişi krospower oldu. 2 3 kere şansına yenmişsinizdir fotosunu alıp buraya koymanız hata ayyrıca verderveremen ben senı yendım fotonu almadım yaptığın yakışık deil neyse ıyı oyunlar .

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
Hacı ben attığım wslerin fotosunu alırım prensip meselesi o ayrıca bu ne biçim şans oluyor 3-4 defa mı oluyor buraya bu sunucuda benimle başa çıkacak adam yok mu diye konu açtığı için attım. Ayrıca ben onun gibi yenilmezim demiyorum herkesi kesen birileri vardır mutlaka:)xSpoRTeR yazdı:Meran sunucusundan yenı geldım ve bir çok kişiyle ws attım açık söylemek gerekirse en çok zorlandığım kişi krospower oldu. 2 3 kere şansına yenmişsinizdir fotosunu alıp buraya koymanız hata ayyrıca verderveremen ben senı yendım fotonu almadım yaptığın yakışık deil neyse ıyı oyunlar .
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Evet vardır ama foto almaya gerek yok diye düşünuyorum hadı aldın dıyelım böyle yerlere atıp rezıl etmek isteme .

****************************************************************************************************************************************
SpoRTeRx***TekEfendiTÜRK***ShaCeLL***HepinizeMUCK***xGLaSSeR***KaptanBİLEK***qLasseRII***xSpoRTeR
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
benden yaşca büyüksün abi demicemde ne diyicem saygımızdan diyoruz hoş .. bunu ele alarak beni küçük düşürmeye çalışma burda ben değil sen küçük düşmüş oluyosun zaten herneyse.. ayrıca burda benm lafım sana değil sana olmuş olsa alıntı yapar öyle cevap verirdim.. kavgaya gerek yok sanada iyi oyunlar..illegall yazdı:emre bana abi çektiğin günleri ve bir gano için havada takla attığın günleri çabuk unutmuşsun sıkıntı değil hatırlatırız elbet. yok nylon kpci demişsin ortaya hırsız diye bi laf atmışsın sen gerçekten karakteri zayıf birisin. foto almış sanki parasını vermeyecez demişsin geçmişse dönelim adada seni iki defa kestim para vermedin bi defasında yok emrah abim benden para almaz diyip geçiştirdin bir defa sonra verecem dedin ben verme gerek yok dedim bir defa da parayı hemen getiriyorum abi diyip 3 gün sonra getirdin çabuk unutmuşsunç geçmişini unutursan geleceğin karanlık olur. Sadece biraz şahsiyetli ol başka bişey demiyorum sana dünya küçük biliyorsun. iyi oyunlar
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
mert seninde ne olduğunu anlamış oldum 2 saat önce senden beklemezdim ama yapcak bişi yok neyse yaptığın şeyi söyliyerek seni rencide etmek istemiyorum .. hırsızlık olayına gelince emraha da( abi diyince bi taraflar tavan yapıyo ) söylediğim gibi sözüm ona değildi he illa üstüne alınıyosa bilemem .. naylon kpci ismini oyundan söylemiştim burda söylemeye gerek yok .. aynı zamanda hayırlı olsun tebrik ederim maraşel rütbe için .. ws konusuna gelince her türlü beklerim mert miktar farketmez .. iyi oyunlar..KEMALIZMX yazdı:
Sunucunuzda en fazla 1 ay sanırım bulundum. Bu 1 ay içerisinde ne olup ne olmadığını kanıtladığımın kanısındayım yeri geldi 2 kelam ettik hoş muhabbetlerimiz geçti , yeri geldi kalp kırdık , yeri geldi güzel vakitler geçirdik . Uzun lafın kısası Emre burada bir genelleme yapmış isen bu genelleme içerisinde herkezin söz sahibi olması gerekiyor.
İlk olarak VerderVeremem (EmrahAbi)'ninde ele alınan konuya değinelim. Hırsızlık olayı
:arrow: Bu konu içerisinde kendi kendine saçmalıyorsun bariz bir şekilde ordan oraya kıvırıp duruyorsun. Bu bir vs de boy gösterisi yapmak amaçlı açılan bir konu ve boy gösterisine karşılık veriyoruz yok zamanında benim şukadar param vardı yok bukadar param vardı yok naylon kpciler çıktı , ben zamanında şunları yaptım , ben zamanında bunları yaptım konusu değil .
İcraatini pistte bekliyor olacağım tılsım sunucusunda bana seslenmen yeterlidir karakterim bulunuyor Eminönü sunucusunda istediğin mebla , karakter vs . farketmeksizin vsmizi atabiliriz tabi yerse![]()
------------------------------------------------------
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Forum kuralları gereği konun kilitlenmesi gerekiyor ? Tartışmaya dönüşüyor yavaştan bence bir el atılmalı![]()
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
burda anlatmak istediğim şu aslında yani klan ve bölge kanalında yazdığımda kimse pm atmıyodu başka bi çara girip yine aynı şekilde ( parasına ws atan savaşçı ) yazdığımda 3 4 pm geliyodu .. sonrasında ws atıcağımız yeri söyleyip çarıma geçiyodum ve geldiğinde benim işim vardı gibisinden kıvırmalar yapıp oyundan çıkıyolardı.. şans faktörüne gelince orda baya sinirlenmiştim o yüzden öle bi patlama oldu .Refresh yazdı:Benim daha çok bu cümle dikkatimi çekti.Sanki sunucunun en iyisiymişsin seni kimse yenemiyormuş gibi bir cümle kurmuşsun.Ardından da bir göz kırpmayı unutmamışsınabuzeddin yazdı:benimle başa çıkıcak savaşçı yok mu şu sunucuda ? )Sonra yazdıkların ise konunun açılma nedeniyle alakası yok gibi.En sonunda da teke tek vs de şans faktörü etkilidr falan filan teketek e bakmayacaksın istatistik e bakacaksın demişsin.Bu yazdığın ilk yazdığın cümleyle çelişkili olmamış mı :?: