velete bak farklı hesap diyo sadece 2 tane hesabım var harkonen-ForumunMessisi harkonende banlıCruicaL yazdı:Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:galba birisinin yarası var ?HaNdSoMe yazdı:Sizin gibilerede forumda boş post kasıp sürekli farklı hesap açıp başkalarına laf atan bir yerlere özenen onlar gibi oldugunu zanneden daha hala yaptıklarının çocukca oldugunu farkedemeyenler denir.ForumunMessisi yazdı:buna oyun yetenegi degil zenginlik denio 20m verip üretmişsiniz tanka suprayı kim bilir kaç kere bastı
Kesimi yapanlara helal olsun çok başarılı
başarılarınızın devamını dilerim.
KUKLACI LODOS 5 büyü 1 tank gaffar kesimi VİDEO karşınızda
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: KUKLACI LODOS 5 büyü 1 tank gaffar kesimi VİDEO karşınız
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
boşver :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:velete bak farklı hesap diyo sadece 2 tane hesabım var harkonen-ForumunMessisi harkonende banlıCruicaL yazdı:Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:galba birisinin yarası var ?HaNdSoMe yazdı:Sizin gibilerede forumda boş post kasıp sürekli farklı hesap açıp başkalarına laf atan bir yerlere özenen onlar gibi oldugunu zanneden daha hala yaptıklarının çocukca oldugunu farkedemeyenler denir.ForumunMessisi yazdı:buna oyun yetenegi degil zenginlik denio 20m verip üretmişsiniz tanka suprayı kim bilir kaç kere bastı
ForumunMessisi yazdı:velete bak farklı hesap diyo sadece 2 tane hesabım var harkonen-ForumunMessisi harkonende banlıCruicaL yazdı:Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:galba birisinin yarası var ?HaNdSoMe yazdı:Sizin gibilerede forumda boş post kasıp sürekli farklı hesap açıp başkalarına laf atan bir yerlere özenen onlar gibi oldugunu zanneden daha hala yaptıklarının çocukca oldugunu farkedemeyenler denir.ForumunMessisi yazdı:buna oyun yetenegi degil zenginlik denio 20m verip üretmişsiniz tanka suprayı kim bilir kaç kere bastı
Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
HaNdSoMe yazdı:
Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin
Asosyal olunca muhabbet ne demek anlaşılmıyo heralde.Ayrıca teşekkür belgen de süpermiş. :roll:
- Parlayanxyildiz
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
İlk öncelikle şunu belirtmeliyimki bu oyunu oynamayı bıraktım.Sadece arasıra takip ettiğim bu forumda 5 büyü ile gaffarın keslebilmesi evet bir başarıdır ama kime göre?Farkında olmadan savaşçı sınıfı hiç edildi resmen harcandı.
Çok söyledik zamannda sesimizi duyurmak istedik aldırış edilmedi ve bozulan oyun dengesinin tekrar sağlanması yönünde hiçç bir gayret göremedik.
Şimdi geriye şöyle bir baktığımda acıyorum ailemi erteledim Görev var diye.Arkadaşlarım çağırdı gitmedim erteledim onları Nedenmİ? menekşe çekmeliydim.Gece10dk dk 10dk daha bu sefer çıkacak diye diye sabahladım ganoda iridyumda şelitte.Satlerce uğraştım bi gruba girebilmek için nedenmi savaşçıydım ben,zaman kaybıydım.Nede olsa artık 5 büyü ile gaffarda keslebiliyo.Allah bilirce belkide yakında 6 büyü işe kurcaklar grupları şifa bile alınmayacak.Hiiiç şaşırmam. Keşkee ahh varya.. bazı şeyler hiç olmasaydı hiç tanışmasaydım bu illetle.Belkide hakaret ve argo içermeyen bu yazdıklarım silinecek.Ama boşa giden o kadar zamandan sonra lütfen anlamaya çalışın beni birazda olsa içimi dökmek istedim.İyi forumlar...
Çok söyledik zamannda sesimizi duyurmak istedik aldırış edilmedi ve bozulan oyun dengesinin tekrar sağlanması yönünde hiçç bir gayret göremedik.
Şimdi geriye şöyle bir baktığımda acıyorum ailemi erteledim Görev var diye.Arkadaşlarım çağırdı gitmedim erteledim onları Nedenmİ? menekşe çekmeliydim.Gece10dk dk 10dk daha bu sefer çıkacak diye diye sabahladım ganoda iridyumda şelitte.Satlerce uğraştım bi gruba girebilmek için nedenmi savaşçıydım ben,zaman kaybıydım.Nede olsa artık 5 büyü ile gaffarda keslebiliyo.Allah bilirce belkide yakında 6 büyü işe kurcaklar grupları şifa bile alınmayacak.Hiiiç şaşırmam. Keşkee ahh varya.. bazı şeyler hiç olmasaydı hiç tanışmasaydım bu illetle.Belkide hakaret ve argo içermeyen bu yazdıklarım silinecek.Ama boşa giden o kadar zamandan sonra lütfen anlamaya çalışın beni birazda olsa içimi dökmek istedim.İyi forumlar...
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
birader sen sanırım aşırı asosyalsin forumda sadece oyun konusmuoz ?
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
GEL GEZELİMNe demek daha bilmiyor adam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:birader sen sanırım aşırı asosyalsin forumda sadece oyun konusmuoz ?
- umutabi
- FareAdam Düşmanı
başarılarınızın devamını dilerim.[/color][/b][/quote]
galba birisinin yarası var ?[/quote]
Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen: [/quote]
Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin[/quote]
La sanane lonca adından baykuş adını duyunca bi yeirne bi şey mi giriyo dokunuyomu sana alahım ya baykuş denince piskolojin mi bozuluyo baykuş seni baya bi yıpratmış anlaşılan tabi baykuşada ayıp ogluna bole davranmaması gerekirdi
başarılarınızın devamını dilerim.[/color][/b][/quote]
galba birisinin yarası var ?[/quote]
Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin[/quote]
La sanane lonca adından baykuş adını duyunca bi yeirne bi şey mi giriyo dokunuyomu sana alahım ya baykuş denince piskolojin mi bozuluyo baykuş seni baya bi yıpratmış anlaşılan tabi baykuşada ayıp ogluna bole davranmaması gerekirdi
Üstü Kalsın... 

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
galba birisinin yarası var ?[/quote]umutabi yazdı:Kesimi yapanlara helal olsun çok başarılı
başarılarınızın devamını dilerim.[/color][/b]
La sanane lonca adından baykuş adını duyunca bi yeirne bi şey mi giriyo dokunuyomu sana alahım ya baykuş denince piskolojin mi bozuluyo baykuş seni baya bi yıpratmış anlaşılan tabi baykuşada ayıp ogluna bole davranmaması gerekirdi[/quote]
Her Biji Baykuş Reyizzzzzzzzz
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Teşekkürler arkadaşlar aslında çok basit video da herşey net 5 büyü girmemiz amacı zevk lmak içindi çok da eğlendik tavsiye ederim .