KUKLACI LODOS 5 büyü 1 tank gaffar kesimi VİDEO karşınızda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: KUKLACI LODOS 5 büyü 1 tank gaffar kesimi VİDEO karşınız

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
HaNdSoMe yazdı:
ForumunMessisi yazdı:buna oyun yetenegi degil zenginlik denio 20m verip üretmişsiniz tanka suprayı kim bilir kaç kere bastı
Sizin gibilerede forumda boş post kasıp sürekli farklı hesap açıp başkalarına laf atan bir yerlere özenen onlar gibi oldugunu zanneden daha hala yaptıklarının çocukca oldugunu farkedemeyenler denir.

Kesimi yapanlara helal olsun çok başarılı
başarılarınızın devamını dilerim.
galba birisinin yarası var ?
Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen:
velete bak farklı hesap diyo sadece 2 tane hesabım var harkonen-ForumunMessisi harkonende banlı
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:
CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
HaNdSoMe yazdı:
ForumunMessisi yazdı:buna oyun yetenegi degil zenginlik denio 20m verip üretmişsiniz tanka suprayı kim bilir kaç kere bastı
Sizin gibilerede forumda boş post kasıp sürekli farklı hesap açıp başkalarına laf atan bir yerlere özenen onlar gibi oldugunu zanneden daha hala yaptıklarının çocukca oldugunu farkedemeyenler denir.

velete bak farklı hesap diyo sadece 2 tane hesabım var harkonen-ForumunMessisi harkonende banlı
boşver :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

ForumunMessisi yazdı:
CruicaL yazdı:
ForumunMessisi yazdı:
HaNdSoMe yazdı:

Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
YineLokal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen YineLokal »

HaNdSoMe yazdı:

Orda lafım sadece sana değil sizin gibiler demişim sizin forum üzerinde kurduğunuz lonca adına tamamen boş bir amaca hizmet ve diğer kullanıcılarin konuları hakkında gereksiz yorumlar laubali tavırlar gülücüklerle post kasmalar lafım hepinize arkadaşlar şifasiz gaffar kesmiş saygı gösterilecek bir durum siz gelmişsiniz iksirle diye biraz saygıyı ve eğlencenin ne zaman yapılacağını öğrenin kendinize çeki düzen verin

Asosyal olunca muhabbet ne demek anlaşılmıyo heralde.Ayrıca teşekkür belgen de süpermiş.
:roll:
Kullanıcı avatarı
Parlayanxyildiz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Parlayanxyildiz »

İlk öncelikle şunu belirtmeliyimki bu oyunu oynamayı bıraktım.Sadece arasıra takip ettiğim bu forumda 5 büyü ile gaffarın keslebilmesi evet bir başarıdır ama kime göre?Farkında olmadan savaşçı sınıfı hiç edildi resmen harcandı.
Çok söyledik zamannda sesimizi duyurmak istedik aldırış edilmedi ve bozulan oyun dengesinin tekrar sağlanması yönünde hiçç bir gayret göremedik.
Şimdi geriye şöyle bir baktığımda acıyorum ailemi erteledim Görev var diye.Arkadaşlarım çağırdı gitmedim erteledim onları Nedenmİ? menekşe çekmeliydim.Gece10dk dk 10dk daha bu sefer çıkacak diye diye sabahladım ganoda iridyumda şelitte.Satlerce uğraştım bi gruba girebilmek için nedenmi savaşçıydım ben,zaman kaybıydım.Nede olsa artık 5 büyü ile gaffarda keslebiliyo.Allah bilirce belkide yakında 6 büyü işe kurcaklar grupları şifa bile alınmayacak.Hiiiç şaşırmam. Keşkee ahh varya.. bazı şeyler hiç olmasaydı hiç tanışmasaydım bu illetle.Belkide hakaret ve argo içermeyen bu yazdıklarım silinecek.Ama boşa giden o kadar zamandan sonra lütfen anlamaya çalışın beni birazda olsa içimi dökmek istedim.İyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
ForumunMessisi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen ForumunMessisi »

birader sen sanırım aşırı asosyalsin forumda sadece oyun konusmuoz ?
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz

FenerBahçe

LastTimeLord
BlackWell

Resim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen CruicaL »

ForumunMessisi yazdı:birader sen sanırım aşırı asosyalsin forumda sadece oyun konusmuoz ?
GEL GEZELİMNe demek daha bilmiyor adam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

başarılarınızın devamını dilerim.[/color][/b][/quote]

galba birisinin yarası var ?[/quote]
Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen: [/quote]

[/quote]
La sanane lonca adından baykuş adını duyunca bi yeirne bi şey mi giriyo dokunuyomu sana alahım ya baykuş denince piskolojin mi bozuluyo baykuş seni baya bi yıpratmış anlaşılan tabi baykuşada ayıp ogluna bole davranmaması gerekirdi
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen CruicaL »

umutabi yazdı:Kesimi yapanlara helal olsun çok başarılı
başarılarınızın devamını dilerim.[/color][/b]
galba birisinin yarası var ?[/quote]
Kuyruğuna basmışın zanza :mrgreen: :mrgreen: [/quote]

[/quote]
La sanane lonca adından baykuş adını duyunca bi yeirne bi şey mi giriyo dokunuyomu sana alahım ya baykuş denince piskolojin mi bozuluyo baykuş seni baya bi yıpratmış anlaşılan tabi baykuşada ayıp ogluna bole davranmaması gerekirdi[/quote]
Her Biji Baykuş Reyizzzzzzzzz
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Teşekkürler arkadaşlar aslında çok basit video da herşey net 5 büyü girmemiz amacı zevk lmak içindi çok da eğlendik tavsiye ederim .
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/

“Genel Etkileşim” sayfasına dön