Sanıyorum Şaheser olduğu içindir. Sahra ve Mesmer setlerim vardı ve denedim. Zaten işe yarasaydı turnuvada kullanmayı düşünüyordum ancak nasip olmadı.YineLokal yazdı:Element hasarları yani ? İnat kıranın zehir hasarını yükseltmişti.Acaba sadece fiziksel hasarlarda mı yükseltme yapıo ?
Turnuvada şifacılar hakkında bkz.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Turnuvada şifacılar hakkında bkz.
PIRASASAPI
ozaerdenn yazdı:Sanıyorum Şaheser olduğu içindir. Sahra ve Mesmer setlerim vardı ve denedim. Zaten işe yarasaydı turnuvada kullanmayı düşünüyordum ancak nasip olmadı.YineLokal yazdı:Element hasarları yani ? İnat kıranın zehir hasarını yükseltmişti.Acaba sadece fiziksel hasarlarda mı yükseltme yapıo ?
Şifacı vs şifada max pek iş yapmıyo haklısın
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Yağız MeSeNe aç :lol: :lol: :lol:YineLokal yazdı:ozaerdenn yazdı:Sanıyorum Şaheser olduğu içindir. Sahra ve Mesmer setlerim vardı ve denedim. Zaten işe yarasaydı turnuvada kullanmayı düşünüyordum ancak nasip olmadı.YineLokal yazdı:Element hasarları yani ? İnat kıranın zehir hasarını yükseltmişti.Acaba sadece fiziksel hasarlarda mı yükseltme yapıo ?
Şifacı vs şifada max pek iş yapmıyo haklısın
Zehir hasarınıda arttırmıyor.Ashab-ı kehf +cent yüzük kolye zırh takıp gazap açtığımda yükselme olmadı.ozaerdenn yazdı:YineLokal yazdı:Element hasarları yani ? İnat kıranın zehir hasarını yükseltmişti.Acaba sadece fiziksel hasarlarda mı yükseltme yapıo ?