:roll: :roll: :roll: duydunuz panpayıerbayyy yazdı:ben gelirim benide 49 yapınn
Kadim
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Kadim

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
KaPTaNYaGiZ yazdı:analtın aspdasfosadfasdferbayyy yazdı:wow cidden mükemmel kardeş nasıl kestiniz taktiğiniz nedir kaç tank gittiniz kaç büyü vardı biz kesemedik daha lütfen analtın
Aaaaa analtmak benim lafııııımmmmm :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- GizliKahraman
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
kank bugünden itibaren kasmaya başlıyım 13 lw olunca gel yardıma :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kuklacıya gelinde bi fethedelim burayıumut-ben yetemioz yagız 49 olcek şifamız tamam sen 49 olcen 2.büyü tamam yiğit 49 olcek ofans tamam 1 büyücü daha lazım ekibe
cCc BaYKuŞ KraL FoRuM LoncaSı cCc
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
GizliKahraman yazdı:kank bugünden itibaren kasmaya başlıyım 13 lw olunca gel yardıma :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kuklacıya gelinde bi fethedelim burayıumut-ben yetemioz yagız 49 olcek şifamız tamam sen 49 olcen 2.büyü tamam yiğit 49 olcek ofans tamam 1 büyücü daha lazım ekibe
Yiğit sen misin la ? :mrgreen:
- GizliKahraman
- İskele Babası
hea bu yazı rengini bi tek ben kullanırım :mrgreen:YineLokal yazdı:GizliKahraman yazdı:kank bugünden itibaren kasmaya başlıyım 13 lw olunca gel yardıma :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kuklacıya gelinde bi fethedelim burayıumut-ben yetemioz yagız 49 olcek şifamız tamam sen 49 olcen 2.büyü tamam yiğit 49 olcek ofans tamam 1 büyücü daha lazım ekibe
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
GizliKahraman yazdı:hea bu yazı rengini bi tek ben kullanırım :mrgreen:YineLokal yazdı:GizliKahraman yazdı:kank bugünden itibaren kasmaya başlıyım 13 lw olunca gel yardıma :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kuklacıya gelinde bi fethedelim burayıumut-ben yetemioz yagız 49 olcek şifamız tamam sen 49 olcen 2.büyü tamam yiğit 49 olcek ofans tamam 1 büyücü daha lazım ekibe
Ondan anladım
- GizliKahraman
- İskele Babası
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:tabi ya :mrgreen:YineLokal yazdı:GizliKahraman yazdı:hea bu yazı rengini bi tek ben kullanırım :mrgreen:YineLokal yazdı:GizliKahraman yazdı:kank bugünden itibaren kasmaya başlıyım 13 lw olunca gel yardıma :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kuklacıya gelinde bi fethedelim burayıumut-ben yetemioz yagız 49 olcek şifamız tamam sen 49 olcen 2.büyü tamam yiğit 49 olcek ofans tamam 1 büyücü daha lazım ekibe
Ondan anladım
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
He ayrıca ForumunNeymarı
ByCruical
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
kasmaya tam gaz devam beyler 49 olunda bi 2965 maxa - 1145 iyileştirme
kp kasarsınız
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
:mrgreen: :mrgreen: ben şimdi görevleri yapım 30 oluruum :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kasmaya tam gaz devam beyler 49 olunda bi 2965 maxa - 1145 iyileştirmekp kasarsınız
CruicaL yazdı::mrgreen: :mrgreen: ben şimdi görevleri yapım 30 oluruum :mrgreen: :mrgreen:ForumunMessisi yazdı:kasmaya tam gaz devam beyler 49 olunda bi 2965 maxa - 1145 iyileştirmekp kasarsınız
2 saat 2 deli kesemedik arkadaşın biri açlık yaptı :mrgreen: