Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Sunucu Şampiyonası - Fikstür (Ağustos)

Mesaj gönderen abuzeddin »

rehber seçtiniz rehber seçtiğiniz adamların bir tanesini eminönünde göremiyorum biz başvurduk adamlar bana soru soruyor bende git rehbere sor bizi rehber yapmadılar diyorum adam diyor hani rehber mi var oyunda adamlar haklı. O rehber seçtiklerinizin çoğu şöhret için rehber oluyorlar emin olun ;)
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Lonca Efaneler

Mesaj gönderen abramm »

abuzeddin yazdı:rehber seçtiniz rehber seçtiğiniz adamların bir tanesini eminönünde göremiyorum biz başvurduk adamlar bana soru soruyor bende git rehbere sor bizi rehber yapmadılar diyorum adam diyor hani rehber mi var oyunda adamlar haklı. O rehber seçtiklerinizin çoğu şöhret için rehber oluyorlar emin olun ;)
Emre daha taglarımız ve ceketlerimiz verilmedi şuanlık sadece forum üzerinden rehberiz hatırlatırım. Ayrıca o kadar isyan etmene gerek yok bende ilk turda 50 m i görünce başvuru yaptım fakat 20 m olunca başvuru ücreti herkes başvurdu ilkleri değil sonları seçtiler veya ezikleri seçtiler die bir şey yok bunları yönetim yapmıyor bi program yapıyor herkesin bilgisine.

İyi Forumlar.
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
GuNaHKaRr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen GuNaHKaRr »

Şampiyona'ya Katılan Tüm Sunuculardaki Arkadaşlara Başarılar..
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

abramm yazdı:
abuzeddin yazdı:rehber seçtiniz rehber seçtiğiniz adamların bir tanesini eminönünde göremiyorum biz başvurduk adamlar bana soru soruyor bende git rehbere sor bizi rehber yapmadılar diyorum adam diyor hani rehber mi var oyunda adamlar haklı. O rehber seçtiklerinizin çoğu şöhret için rehber oluyorlar emin olun ;)
Emre daha taglarımız ve ceketlerimiz verilmedi şuanlık sadece forum üzerinden rehberiz hatırlatırım. Ayrıca o kadar isyan etmene gerek yok bende ilk turda 50 m i görünce başvuru yaptım fakat 20 m olunca başvuru ücreti herkes başvurdu ilkleri değil sonları seçtiler veya ezikleri seçtiler die bir şey yok bunları yönetim yapmıyor bi program yapıyor herkesin bilgisine.

İyi Forumlar.
Demişsin ama en iyi savaşçı , büyücü belirliyoruz dediğiniz bir turnuvada başvuran herkesin organizasyonda yer alması gerekir.List Randomizer kurbanı listedekiler olsaydı bizim gibi onlarda isyan edecekti.Bu olayın savunulacak hiç bir yanı yok boşuna tartışmayalım.Liste dışı kalanların suçu şanssız olmaktı yani bu mu ? 500 m ödüllü turnuvaya da şaheser ödüllü turnuvaya da şansım olmadığı için katılamadım.Gerçekten savunulacak bir yanı yok.İyi oyunlar.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
coolstyle
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: King (Kurucu)

Mesaj gönderen coolstyle »

ORGANİZASYON güzel, ekip güzel, herşey dört dört lük lütfen yönetime çatmaktan vaz geçelim. Katılacak tüm oyunculara BAŞARILAR
Kullanıcı avatarı
coolstyle
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: King (Kurucu)

Mesaj gönderen coolstyle »

Bu arada ABRAMM hayırlı olsun kardeşim rehberliğin yakışan bi insana verildiğini düşünüyorum görewinde BAŞARILAR
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

abramm yazdı:

İyi Forumlar.
tagınız verilmedi mi bugün klandan yazıyodun ve ben bu yazıyı tag verildikten sora yazdım. Ayrıca neden üstüne alınıyorsunki? başvurulara gir bak 50m varken başvurdum bende sıkıntı oysa ordan sıkıntım yok. Beni bilen biliyor karşıma çıkcak savaşçı varsa hodri meydan yenemiceğim savaşçı yok? Madem öle bir program kullanıyorlar o zaman o turnuvanın adını öle yapmıcaklar orda sunucunun en iyisini seçemezler! Bkz. Ölüm oyunu ilk kazanan savaşçısı 6 defa üst üste ölüm oyunu kazanımı ve bir çok ölüm oyunu galibiyeti daha sadece bir örnek. Sana son sözüm yönetici yalakalığı yapma burda beni tanıyorsun ve isyan etmekte haklıyım sonuna kadar.
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
lonca331
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen lonca331 »

Büyücü ve Savaşçı Karakterimde Ben Olmıyacagım Bütün Savaş'a Katılan Arkadaşlara Başarılar Dilerim

IıISeXoNLuTaYIıI aDaMKiNqDaqıLıN
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Gangbangg »

Öncelikle merhaba . Kura seçimleri yine adaletsizce yapılmış olup Tüm iKV Oyuncularının Yine tepkilerini almayı başarmışsınız . Sancak sunucusunda Katılmış olduğumuz Lonca savaşçıların da olan tatsız olay . Bundan önceki Yaptığınız etkinlikte sancak sunucusunda savaşçıların katılamamış olması vs vs . her daim tepki almayı başarıyorsunuz . Bırak asıl Listeyi Yedeklerde Bile ismimiz yok bence çok saçma . Keyifli forumlar. lGANGSTAl
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
GuraySen
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen GuraySen »

Merhaba Arkadaşlar

Tüm Turnuva'ya katılan arkadaşlara başarılar dilerim.İyi bir mücadele olacağına eminim.

YumiYum'a ve ErVa(aiDS) ' e ayriyetten.. :)

BulletForMyGuray

İyi Forumlar.
Güray Şen - ELİZZA[/color]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön