2500 Akcem ne zaman verilecek ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç(DevrimciGençlik)

Re: 2500 Akcem ne zaman verilecek ?

Mesaj gönderen Damon »

BunudaBanlayin yazdı:neye dayanarak rehberliğe uygun görüyorlar merak ediyorum :) :geek: :? :roll:

sende önemli bir oyun açığı bul . Ettiğin bütün küfürler yediğin cezalar affedilsin, diyim gerisini sen anla.. ;)
C * RELAXEEFENDYY >> Ferhatreyiz C *

< Devgenç > (Devrimcigençlik)
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

Damon yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:neye dayanarak rehberliğe uygun görüyorlar merak ediyorum :) :geek: :? :roll:

sende önemli bir oyun açığı bul . Ettiğin bütün küfürler yediğin cezalar affedilsin, diyim gerisini sen anla.. ;)

3 yıl önce şuan EMinönüde oynayan KEMALİZM adlı oyuncu tılsımdayken karakterlerime girip Yönetici takliti yaparak 999 ban yedirtmişti. Onun lekesi var benim üyelikte :D :D

TEKNOBYRAM hadi cevabını bekliyorum :D :D
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

İsmi BunudaBanlayın olan bir kullanıcı ve Daha dün forum hesabı açmış ve sadece muhalefet ve sataşma içerikli yorumlar yazan Damon adlı kullanıcı. Tüm bu yorumlarınız ve ithamlarınıza rağmen hala sakinlikle cevap verebiliyoruz. Hatta maduriyetin biranönce giderilebilmesi için yetkililere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu olgunluğa gelmiş ve oyun konusunda yeterince tecrübesi olduğunu düşündükleri insanlar arasından seçtiler rehberleri.

BunudaBanlayın kullanıcı adına sahip bir hesabı daha önce forum kurallarına aykırı hareketlerden bulunmuş ve en az 1 kere hesabını banlatmış birisi açmamıştır zaten.
Hesabını dün açmış ve sadece muhalefet amaçlı yorumlar yazan arkadaşımızında amacı sadece insanlara yardımcı olmaya dün karar vermiş olmasıdır.

İyi oyunlar dilerim.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

TeknoBYraM yazdı:İsmi BunudaBanlayın olan bir kullanıcı ve Daha dün forum hesabı açmış ve sadece muhalefet ve sataşma içerikli yorumlar yazan Damon adlı kullanıcı. Tüm bu yorumlarınız ve ithamlarınıza rağmen hala sakinlikle cevap verebiliyoruz. Hatta maduriyetin biranönce giderilebilmesi için yetkililere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu olgunluğa gelmiş ve oyun konusunda yeterince tecrübesi olduğunu düşündükleri insanlar arasından seçtiler rehberleri.

BunudaBanlayın kullanıcı adına sahip bir hesabı daha önce forum kurallarına aykırı hareketlerden bulunmuş ve en az 1 kere hesabını banlatmış birisi açmamıştır zaten.
Hesabını dün açmış ve sadece muhalefet amaçlı yorumlar yazan arkadaşımızında amacı sadece insanlara yardımcı olmaya dün karar vermiş olmasıdır.

İyi oyunlar dilerim.
Teknobayram

Ben Efsanevi olan JeWeLS isimli oyucuyum ;) 4 adet forum üyeliğim sizin gibilere posta koymaktan panodan uzaklaştırıldı ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

TeknoBYraM yazdı:İsmi BunudaBanlayın olan bir kullanıcı ve Daha dün forum hesabı açmış ve sadece muhalefet ve sataşma içerikli yorumlar yazan Damon adlı kullanıcı. Tüm bu yorumlarınız ve ithamlarınıza rağmen hala sakinlikle cevap verebiliyoruz. Hatta maduriyetin biranönce giderilebilmesi için yetkililere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu olgunluğa gelmiş ve oyun konusunda yeterince tecrübesi olduğunu düşündükleri insanlar arasından seçtiler rehberleri.

İyi oyunlar dilerim.

Bak hala söylediğin sözler saçmalık Damon dediğin adam 7 ocak 2007 den beri oynayan bir insan yönetici ve bir çok oyuncuya muhalefet olduğum için + KÜFÜR etme yeteneğim olağan üstü olduğu için her zaman forum hesaplarım kapanıyor.İstediğin yetkiliyede ulaş , yazdıklarımda bir sıkıntı yok FORUM KURALLARINA aykırı bir yazım mevcut değil . hala sözlerimde kararlıyım . bilmediğin konular hakkında ;
'' K O N U Ş M A M A L I S I N ''

Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

İyi oyunlar dilerim.
bak bakalım ben nasıl bi oyuncuyum ;) Senin gibi oyuncuları 2 ile çarpar 4 e bölerim.

Ha bu arada Eski rehberlerden olan Anka sunucusunun NiRVaNaxNeoGiRL' ü rehberlikten attıran kişi benim ;) haberin olsun yani :D

Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

İşte ben buyum. İmza'ya sığmıyorlar :D
En son BunudaBanlayin tarafından 05 Ağu 2012 17:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

JEWELS adama rehber oldun bir tarafların mı kalktı diyorsunda . 10 15 çar koyup çektiğin akçeleri göstererek reklam yada hava atmaya çalışan sen oluyorsun kusura bakmada . :arrow:

Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Damon yazdı:JEWELS adama rehber oldun bir tarafların mı kalktı diyorsunda . 10 15 çar koyup çektiğin akçeleri göstererek reklam yada hava atmaya çalışan sen oluyorsun kusura bakmada . :arrow:

Tek üyelik kullanmadığımı gösteriyorum :)
Ayrıca benimki hava atmak değil.

Geldi benimle uğraş dedi bende uğraşmayı sevdiğim için bu gibi kişilerle memnuniyetle diyerek karşılık verdim :D
En son BunudaBanlayin tarafından 05 Ağu 2012 17:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Damon
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Damon »

BunudaBanlayin yazdı:Tek üyelik kullanmadığımı gösteriyorum :)
Millet konunun nerden buraya geldiğini anlamaya bilir. Diğer üyeliklerime yükleyeceğim akçeyi yada 7500 sınır bekleteceğim diğer 2500 ü 1 hafta sonra yükleyeceğim diyebilirsin. demelisin . demeliyiz. :)

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön