NothingxSeries yazdı:Önce küfürü et , sonra banlatamam , kavga bitsin ...
Daha fazla düşmek itemiyorum ama bir dediğin , bir dediğini tutmuyor. Çift kişilik için cidden bir psikiyatriste gitmeni öneririm...
Konumuz kapanmıştır.
+1
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
NothingxSeries yazdı:Önce küfürü et , sonra banlatamam , kavga bitsin ...
Daha fazla düşmek itemiyorum ama bir dediğin , bir dediğini tutmuyor. Çift kişilik için cidden bir psikiyatriste gitmeni öneririm...
Konumuz kapanmıştır.
+1
+1 Döndüm panpa :mrgreen:
hoş döndün panpaaa
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:sonra iğrenm fotodan ama düzenle yazmıo
anlamadım panpa
boşver önemli olan niyet ve bende niyetliyim ama biraz art niyetliyetliyim
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:sonra iğrenm fotodan ama düzenle yazmıo
anlamadım panpa
boşver önemli olan niyet ve bende niyetliyim ama biraz art niyetliyetliyim
ne gibi art niyet :mrgreen:
kötü niyet pnpa açıklarsam rtük ikvyi kapatır o derece
Video kaldırılmıştır.