Cccfermanccc Savaşçı ustası
Cccburakccc Şifacı ustası
Eskiler hala buradalar mı?
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: KaRDeŞ
Re: Eskiler hala buradalar mı?
Kimileri kendini eski sanar kimileri başkalarının emekleri ile eski olduğunu söyler Eskiler neden aranır Doslukları sağlam olduğu için
Hashxleewoht Fianxleewoht LEEWOHT .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
+1FiaNNa yazdı:Kimileri kendini eski sanar kimileri başkalarının emekleri ile eski olduğunu söyler Eskiler neden aranır Doslukları sağlam olduğu içinHashxleewoht Fianxleewoht LEEWOHT .
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk
- xxxEmiRxxx
- Sahaf Yardımcısı
ismini çıkaramadım ama belki beni hatırlarsın.
Kanunxemir
)
Kanunxemir
xxxEmiRxxx & ÖrGüLüxOcToBeR & IIIxEmiRxIII & sLyVaiNEmiR

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Kardeşim bu arkadaşa fazla yorma kafanı bunun sorunları var, Keni halinde bırakalım salla.Anatoliangirl yazdı:Allahın ARMUTU yazıyı okursan görürsün : bir arkadaşla götürmüştü ARKADAŞ ETRAFI TEMİZLEDİ SADECE PHİLİ KALMIŞTI . sizin gibiler tabi herkese laf atma gereği duyar , istediğine sor o zamanlar bi item vardı meşhuuur mev meteor . full mev meteor birini düşün , ve o zamanlar silahın hasarı tam etkin değildi . gelmişim kime laf anlatıyorum ya yaşamayan bilemez , o kadarharkonen yazdı:lan 29 lvlde philiyi tek kesenmi vardı armuta bakAnatoliangirl yazdı:sen bilmezsin o günleri , o zorlukları bilmezsin , gelip yorum yapma burdaharkonen yazdı:phili lensmiydiAnatoliangirl yazdı:tek tek düşüyor kusura bakmayınefsunkar buralarda mı , karapire adlı çarımın phili görevi vardı , bir arkadaşla götürmüştü , arkadaş etraf temizledi sadece phili kalmıştı , kesmicem falan diyodu efsunkar
sonra bir başladı vurmaya phili yerde
milletin gruplar topladığı phili yi tek başına kesmişti o an kahraman ilan etmiştim
o zamanlarda oynayan biri çok iyi bilir philinin en zor görev olduğunu , ki biraz mantığa davet ediyorum 29 seviye sınırının son BOSS u , yanlış hatırlamıyosam phili 30 seviyeydi , düşün bakalım biraz
hem etrafındaki kan çalanlar var hem phili var nası kescen o yüzden lensmi dedik
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Legend Of TayFa
Eskimek güzeldirFiaNNa yazdı:Kimileri kendini eski sanar kimileri başkalarının emekleri ile eski olduğunu söyler Eskiler neden aranır Doslukları sağlam olduğu içinHashxleewoht Fianxleewoht LEEWOHT .
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
Ben 1.5 senedir filan oynamıyordum.Oyun 49 level olunca tekrar başlayayım demiştim ama eskiden aldığım zevki alamadığım için bırakmıştım.Listedekilerin çoğu ile arkadaştım gerçekten o arkadaşlık ortamı ve zevki hiçbir oyunda bulamadım.Bu aralar tekrar yükledim arada bir bakamıyorum ama kesinlik oyun eskisi gibi değil.Bu arada hesabımın ismi Kadersavaşçısı idi.
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Lonca: Legends Of Beta
Herkese selam olsun ..
ECZACI
ECZACI
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- Cccilyasccc
- İskele Babası
- Lonca: C C C
Biri eskiler mi dedi 
Cccilyasccc [CCC' LONCASI ÖNDERİ ]
Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

Bazı yıkılışlar, daha parlak kalkışların teşvikçisidir
''BETADAN GÜNÜMÜZE LODOS E-FSA-NESİ''

- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Sizleri tekrar görmek güzel
Karakterim Malmalaxosmanlı,Malmalax gibi karakterlerim vardı,eskiler tanırlar.Zaten eskileri hatırladıkça gülmüyor değilim çok değişik bir dönem geçirmiştim..
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer