Bunun bi Kesinliği Netliği varmı?
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: Bunun bi Kesinliği Netliği varmı?
60 kenan 1 takı bile yok 2. junon nuc yüzük sadece şans 
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Bazen tek bir eşyada takılıp kalınıyor.Bir aydan beri sırf mevlana asa düşürmek için günde 2-3 çemberlitaş atıyorum fakat düşmüyor,başka birisi girip bu asayı ilk girişte alabiliyor.
- BlackStell
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Türk Büyükleri
Böyle olmamalı işte ben size kafamdaki sistemi anlatayım arkadaşlar yine siswtem aynı Şans sistemi ama ufak düzenlemelerle bildiğiniz gibi gbye girince kura çekiliyor adamfalan filan bu item kurası çekilirken olması gerekenler bencesaltour100 yazdı:60 kenan 1 takı bile yok 2. junon nuc yüzük sadece şans
a)Kurada Bende olan bir item çıkarsa ben o kuraya katılmamalıyım ki diğerlerinede düşsebilsin yada Herkes girişte seçsin kurada istediği itemi
b)Sistem sırf şans üstüne kurulu 300. kenanımda nuc yüzük düşmedi(veya yönetimin seçeceği bir sayı) Ben ticket atıyorum ve kontrol ediliyor doğru Daha sonra çarımdaki (yönetimin seçtiği)sayıda madalya alınıyor ve benim seçtiğim item (misal nuc yüzük)yerine cantama bırakılıyor böylece emeğimin karşılığını geçte olsa almıs oluyorum
Yada benzer bi sistem kurulmalı böyle gitmez bu iş.
Eksilmesin Hiçbirşey, Hiçbirşeyden Dahi Olsa Kalsın Biraz..
- HeaveN35
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
+1Cloutier yazdı:Şu Nucleus yüzüğe de bir reçete getirseler heralde tüm reçetelerden çok bunun üretimi yapılır.
Duyyyyy sesimizi yönetim:mrgreen: :arrow:
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: United İndead
Madalya işi yaş çnkü millet madalya alıp satabiliyor bana göre bu sistem en iyisi ama biraz şans oranının artması lazım.BlackStell yazdı:Böyle olmamalı işte ben size kafamdaki sistemi anlatayım arkadaşlar yine siswtem aynı Şans sistemi ama ufak düzenlemelerle bildiğiniz gibi gbye girince kura çekiliyor adamfalan filan bu item kurası çekilirken olması gerekenler bencesaltour100 yazdı:60 kenan 1 takı bile yok 2. junon nuc yüzük sadece şans
a)Kurada Bende olan bir item çıkarsa ben o kuraya katılmamalıyım ki diğerlerinede düşsebilsin yada Herkes girişte seçsin kurada istediği itemi
b)Sistem sırf şans üstüne kurulu 300. kenanımda nuc yüzük düşmedi(veya yönetimin seçeceği bir sayı) Ben ticket atıyorum ve kontrol ediliyor doğru Daha sonra çarımdaki (yönetimin seçtiği)sayıda madalya alınıyor ve benim seçtiğim item (misal nuc yüzük)yerine cantama bırakılıyor böylece emeğimin karşılığını geçte olsa almıs oluyorum
Yada benzer bi sistem kurulmalı böyle gitmez bu iş.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

-
astalavistabebek
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Yaklaşık 100 kenan attım alter yüzük nucleus kolye kıyamet alevi kolye aldım ve bunlardan sadece nucleus kolye arttırıcı varken düştü
Migrata gelince herkes nucleus yüzük düşmüyor diyor bende tam tersi 2 nucleus zırh 1 kıyamet alevi zırh ve tam 13 tane nucleus yüzük vardı alter zırh ve kıyamet yüzük için giriyordum ne mutluki çarımı sildim GB derdim yok artık 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
bence 50 madalyaya 1 item verilmeli yada 100
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Defalarca sığınak ve migrat girdim, son 1 aydır başka hiç bir yere girmedim, şans artırıcım da var ama hiç birşey düşmedi... Şans denilen şey böyle birşey olsa gerek
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
haklısın :ugeek:harkonen yazdı:bence 50 madalyaya 1 item verilmeli yada 100