Teşekkürler!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Re: Teşekkürler!

Mesaj gönderen Splash »

Faust yazdı:Oyunu Oynayan Sayısı O Kadar Azaldı ki Artık Yönetim Kendi Kendine Buluşup İkv Oynuor Gelenlerin Alayı Rehber Zaten :lol:
Rehberler'den sadece 1 kişi vardı ;) Oradaki fotolarda yalnızca belirli kısım var. Ayrıca işi olup sonradan oraya gidenlerde
oldu. Fotolar zaten 12:00 gibi çekilmeye başlandı o zaman da Oruç vs dolayısıyla kalabalık sayısı arttı. Sonuç olarak
güzel bir gündü. Ayrıca bir sürü yeni dost edinmenin mutluluğu beni fena sardı :) Eve gelirken de eski okuldaki arkadaşımı
gördüm oturduk felan :D İyi gündü benim için. Yalnız tek sorun şu, sadece etkinlik yapılan yerin fotosu çekilmiş. Halbuki
adeks'in etkinlik yapılan yerin bi üstünde Gaffar atan bile oldu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Şu videoyu da eklim o
zaman ne dediğimi anlıcaksınız zaten :) Etkinlik yapılan yerde, 10'ar kişi alındı...Adeks'in küçük bi yeriydi zaten.
Bunaltıcı bi havaya rağmen nedendir bilemem ama klimalar sonradan açıldı :mrgreen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_r-_TOSE ... r_embedded[/youtube]
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

Resim

Soldan altıncı ben oluyorum :)

Yalnız Özgür Bolat kaptanımız elinden jopu eksik etmedi. Bundan sonraki buluşmalara dikkat edelim olay çıkarmayalım :) :)

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kindar »

Savaş kuzu, Kunduz Nihat abi, Koray Kaptan, en birinci aile babası Reha kuzu, mahallenin incelikli delikanlılarından Yiğit, Bakırköy Mekan Kafe'nin her buluşmasında kombine sahibi İKV tutkunları...

Keşke gideceğinizi haber verseydiniz, elimde pankartım üzerinde haykıran puntolarla yazılı "FREE HUG" içeriği, bıyıklarım ve ben gerçekten çok üzüldük. Ben bu buluşmanın şahsıma münhasır olanından istiyorum.

Sizi çok seviyorum, ve 1.5 sene sonra sanırım bu da ilk iletim. =)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Kindar yazdı:Savaş kuzu, Kunduz Nihat abi, Koray Kaptan, en birinci aile babası Reha kuzu, mahallenin incelikli delikanlılarından Yiğit, Bakırköy Mekan Kafe'nin her buluşmasında kombine sahibi İKV tutkunları...

Keşke gideceğinizi haber verseydiniz, elimde pankartım üzerinde haykıran puntolarla yazılı "FREE HUG" içeriği, bıyıklarım ve ben gerçekten çok üzüldük. Ben bu buluşmanın şahsıma münhasır olanından istiyorum.

İlyas abiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen nerelerdesin çok özledik seni.Geçende aklıma geldin,valla bak... :) umarım Gamex e gelirsin ve görüşürüz.

Sevgiler saygılar.

Üzeyir.

Bu arada senden aldığım msn gülücüğünü hala kullanıyorum :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Kindar yazdı:Savaş kuzu, Kunduz Nihat abi, Koray Kaptan, en birinci aile babası Reha kuzu, mahallenin incelikli delikanlılarından Yiğit, Bakırköy Mekan Kafe'nin her buluşmasında kombine sahibi İKV tutkunları...

Vuuu kimleri görüyoruz kimleri :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

KEMALIZMX yazdı:

Vuuu kimleri görüyoruz kimleri :)
O bir idol ;) Kimse kıskanmasın ikvnin gelmiş geçmiş en iyi Forum moderetörü ;)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatihfb88 »

Soldan 3. yani CaptainATX'in sağındaki benim :)
Resim

Arkadaşımla yanyana dururken bir anda aramıza girdi iyikide geldi güzel bi anımız oldu. Gerçekten çok iyiydi etkinlik. Adeks'in çok küçük bi alanı verilmişti bize. Şöyle bi diyalog geçti:" Bu kadar oyuncunun geleceğini bilseydik diğer taraflarıda açardık. " Ayrıca [GM]CaptainATX esprileriyle bizi gülmekten kırdı geçirdi. Teşekkürler İKV.
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Herşeyiyle mükemmel bir etkinlikti. Katılamayanlar için üzgünüm... Game X fuarı kadar kargaşa bir ortam yoktu, ortamın sıcaklığı eğlenmeye yettide arttı. ;)

50 Kişi var, yok ne biçim şey diyen arkadaşlara bir bilgilendirme yapmak istiyorum; Fotograflarda Görüldüğü üzre Sadece <Nemesis> Loncasından 16 Kişi katıldı. Sunucu bile demiyorum, Lonca diyorum... ;) Teşekkürler Sobee! 8-)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

1 kerede şu buluşmayı Ankara gibi illerde yapın 1 kere sadece imza için geldiniz :x
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

TRrelaxTR yazdı:1 kerede şu buluşmayı Ankara gibi illerde yapın 1 kere sadece imza için geldiniz :x
Ankara kıyamet vakti değilki bu istanbul kıyamet vakti, Diye bir espiri yapmak üzreydim. Vaz geçtim :D :mrgreen: :lol:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön