Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.
Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim.
balkona çıkn aylavyu castın biybırrrr diye bağırın olmazsa desteğe bşvurun...
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Voyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Arkadaşın 2 adet 49 seviye savaşçısı ve 1 adet 49 seviye büyücüsü var. Ayrıca 31 seviye şifacısı bulunuyor. Büyük ihtimal söz konusu geliştiremediği karakter şifacısıdır. İmza alanında "kasılmıyor" diye not düşmüş.
Şimdi konu açma tarihine bakarsak 29 Temmuz'da 25 seviye imiş. Bugün 30 Temmuz ve 31 seviye olmuş. Daha ne kadar hızlı olmak gerekli bilemedim.
bu bizim meranda ki Mykollu amelesi mi o safın imzasında görmüştüm :mrgreen: :mrgreen:
Voyant yazdı:Konuyu açan arkadaşın IP numarasından giriş yapılan diğer forum hesabının imzasında yazan karakterleri inceledim. (ne zincirleme tamlama oldu ama he)
Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu arada
Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam :arrow:
BeDBaHT yazdı:Plus paket ve Lonca Puanı ile Exp Arttırıcı paketi alarak size gelen deneyim puanlarını arttırabilir, daha rahat karekter seviyesi kasabilirsiniz.
Masallah Masallah Dostum Supersın Turkce Hocana Slmlar bu arada
Adamı fena Vurmussun adam Bıdaha Buraya Yorum yazamaz sanırsam :arrow:
Senin Türkcen çok düzgün sanki git kendi hocana selam söyle