Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GaffarBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Mesaj gönderen GaffarBEY »

NothingManxI yazdı:10-10 da ki gibi yapıyorlar işte daha ne !
Semihayı o kadar kolay kesersen oyunun mantığı nerde? Burda bunları yazanların %90 ı 10-10 da gaffar yüzü görmeyenlerdir.

Kolay kesilirse eğlencesi,zorluğu nerde ? Gaffar 90 semiha 10 1 kons semiha pert . Bu mu ?
Şahsen 10-10 da 1 şifa 1 büyücü fulledim.
AVANTAJ
Evet doğrusu öyle çünkü 10 10 sistemde, GBM X Kesmek Gaffardan zordu bana kalırsa.Hem asalarınız parlatıldı kesmek lazım sonuçta bide eskiden düz mantıktı ohh mis semiha vur vur vur vur anam vur öldümü dön gaffara vur vur vur vur anam vur aynen böyledi biraz mantık geldi.

DEZAVANTAJ
Ha ama şu var bana kalırsa bir dezavantajı var ama bu dezavantaj öyleki bütün avantajlara bedel şimdi açıklıyorum:Oyun gelişmeyi durdurdu yani şuan aranızdan biri bir karakter açsa illaki [Kıyamet asa] üretecek üretmez ise olmaz çünkü artık gaffara sadece 1800+ adam alıyorlar (Şimdi diyeceksiniz [Kıyamet Asa]sız 1800+ oluyor e kardeşim ceket pantolon?) hatta 2000+.Tamamda bu adam oyuna yeni başladı 49 oldu ejder üretti GBM X gitti ayak düşürdü Stuya gitti zırh eldiven derken geldik zurnanın zırt ettiği yere? Gaffar gaffara gidemicek bu adam.Eee Ne olacak Ha şu var reelde arasının çok çok iyi olduğu adam alır sadece eee peki çevren yoksa?O asayı üretmek zorunda kalcak mesela ben düşürdüm bu adaletsiz olmıyacakmı sizcede ha bazı arkadaşlar diyecek e tamamda ejderi üreten onuda üretir tamamda bende ejderi ürettim onu herkes üretti düşüren varmı aranızda yok bu adalettir ama [Kıyamet Asa] ucuzda bir şey değil...[/color]

LÜTFEN KÖTÜ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN...
Kullanıcı avatarı
Emoscann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Trakya V Salvatore

Mesaj gönderen Emoscann »

Peki şöyle söyleyelim. Ya senin üstün düzülü olsaydı sen onlarla atacakmıydın bölge? 1700 fizikli adam alacakmıydın ki? Şahsen bu yazdığın mesaj ile desteğin sana mesaj atacağını düşünmüyorum.
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aetra »

wonka yazdı:Bende senin durumunda sayılırım gaffar kolayken oyuna ara vermiştim ama sonradan kıyamet asayı ürettim sonuna kadar haklısın sıgınak-migrat zamanında ejdersiz gezenler oyunu doğru dürüst oynayamayan insanlar kolay kesimle üstlerini fullemiş.. çevre ve tanıdık bi lonca sana çözüm olur yoksa yönetim eski haline çevirmez..

Çevremde var , tanıdık Loncam'da var ama kesemiyoruz :D . Çünkü loncada olarak 6 kişilik gurup olmuyor . Herkes +2000 aradığı için giremiyorum ( giremiyoruz ) ... Her konuda sana hak veriyorum . Yönetim eski haline çevirmez ama yeni başlayanlar ne yapsın bunun kesinlikle bir çözümü olmalı . Benim bir arkadaşım var Ejder Asa ürettik ve hemen ardından yeni güncelleme geldi malzeme ve uğraşlarımız boşuna gitti :D .
:)
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

GaffarBEY yazdı:
NothingManxI yazdı:10-10 da ki gibi yapıyorlar işte daha ne !
Semihayı o kadar kolay kesersen oyunun mantığı nerde? Burda bunları yazanların %90 ı 10-10 da gaffar yüzü görmeyenlerdir.

Kolay kesilirse eğlencesi,zorluğu nerde ? Gaffar 90 semiha 10 1 kons semiha pert . Bu mu ?
Şahsen 10-10 da 1 şifa 1 büyücü fulledim.
AVANTAJ
Evet doğrusu öyle çünkü 10 10 sistemde, GBM X Kesmek Gaffardan zordu bana kalırsa.Hem asalarınız parlatıldı kesmek lazım sonuçta bide eskiden düz mantıktı ohh mis semiha vur vur vur vur anam vur öldümü dön gaffara vur vur vur vur anam vur aynen böyledi biraz mantık geldi.

DEZAVANTAJ
Ha ama şu var bana kalırsa bir dezavantajı var ama bu dezavantaj öyleki bütün avantajlara bedel şimdi açıklıyorum:Oyun gelişmeyi durdurdu yani şuan aranızdan biri bir karakter açsa illaki [Kıyamet asa] üretecek üretmez ise olmaz çünkü artık gaffara sadece 1800+ adam alıyorlar (Şimdi diyeceksiniz [Kıyamet Asa]sız 1800+ oluyor e kardeşim ceket pantolon?) hatta 2000+.Tamamda bu adam oyuna yeni başladı 49 oldu ejder üretti GBM X gitti ayak düşürdü Stuya gitti zırh eldiven derken geldik zurnanın zırt ettiği yere? Gaffar gaffara gidemicek bu adam.Eee Ne olacak Ha şu var reelde arasının çok çok iyi olduğu adam alır sadece eee peki çevren yoksa?O asayı üretmek zorunda kalcak mesela ben düşürdüm bu adaletsiz olmıyacakmı sizcede ha bazı arkadaşlar diyecek e tamamda ejderi üreten onuda üretir tamamda bende ejderi ürettim onu herkes üretti düşüren varmı aranızda yok bu adalettir ama [Kıyamet Asa] ucuzda bir şey değil...[/color]

LÜTFEN KÖTÜ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN...

Kesinlikle sana katılıyorum . KÖTÜ YORUMLARINIZI KENDİNİZE SAKLAYIN ..

Emoscann yazdı: Peki şöyle söyleyelim. Ya senin üstün düzülü olsaydı sen onlarla atacakmıydın bölge? 1700 fizikli adam alacakmıydın ki? Şahsen bu yazdığın mesaj ile desteğin sana mesaj atacağını düşünmüyorum.

Yazının tamamını okumadın sanırım kendim için değilde genelleme olarak konuştum oyuna yeniden başlayanlar veya yeni başlayanlar için ... Benim üstüm dizili olsaydı adam işi biliyorsa 1700 fizikli alırdım . Kendim önceki 10-10 gittiğimde zırhsız adamlarla giriyordum işi biliyordu , Şimdi ve önceki haliyle eşit sayılır ... Konuya kendi açımızdan değilde genelleme olarak baksak yeni başlayanlar için ? ...
Kullanıcı avatarı
NothingManxI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen NothingManxI »

Eğer yıpratıcı eleştirilere hazır değilsen konu açmayacaksın!
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..

NothingxSeries forum kullanıcı adı ile

Nothing Series =>

NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI
[*][/color][/i][/center]
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

NothingManxI yazdı:Eğer yıpratıcı eleştirilere hazır değilsen konu açmayacaksın!
Konunun tamamını okursan yıpratıcı eleştirilere açık olduğumu anlarsın . Herkese cevap verdim . Sadece çoğu kişi aynı eleştirileri yaptığı için öyle bir söz sarf ettim !!!
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

aetra yazdı:
wonka yazdı:Bende senin durumunda sayılırım gaffar kolayken oyuna ara vermiştim ama sonradan kıyamet asayı ürettim sonuna kadar haklısın sıgınak-migrat zamanında ejdersiz gezenler oyunu doğru dürüst oynayamayan insanlar kolay kesimle üstlerini fullemiş.. çevre ve tanıdık bi lonca sana çözüm olur yoksa yönetim eski haline çevirmez..

Çevremde var , tanıdık Loncam'da var ama kesemiyoruz :D . Çünkü loncada olarak 6 kişilik gurup olmuyor . Herkes +2000 aradığı için giremiyorum ( giremiyoruz ) ... Her konuda sana hak veriyorum . Yönetim eski haline çevirmez ama yeni başlayanlar ne yapsın bunun kesinlikle bir çözümü olmalı . Benim bir arkadaşım var Ejder Asa ürettik ve hemen ardından yeni güncelleme geldi malzeme ve uğraşlarımız boşuna gitti :D .

Herkes +2000 arıyorsa lonca içinde bile o loncada bir problem vardır şahsen bizim lonca içinde 1500 le rahat gaffara giden adamlar var bence daha sağlam ve daha tanıdık bi lonca şart sana:)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

wonka yazdı:
aetra yazdı:

Herkes +2000 arıyorsa lonca içinde bile o loncada bir problem vardır şahsen bizim lonca içinde 1500 le rahat gaffara giden adamlar var bence daha sağlam ve daha tanıdık bi lonca şart sana:)

Loncam +2000 aramıyor şu an yaz tatili içinde kışın girerim sorun olmaz ben kendimi değil diğer oyuna yeni başlıyanları ve üstünü dizemeyenleri düşünüyorum .
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Yukardakı arkadasa hak verıyorum dıcemde sacma olacak neden dersen
zaten Suankı sıstemle dıger eskı sıstemın arasında fark yok dostum eskı sıstem kesenler sımdıkını daha kolay keser
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

samedsedir06 yazdı:Yukardakı arkadasa hak verıyorum dıcemde sacma olacak neden dersen
zaten Suankı sıstemle dıger eskı sıstemın arasında fark yok dostum eskı sıstem kesenler sımdıkını daha kolay keser

Konunun tamamını okumadın sanırım .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön