ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: ALPARSLAN'DAN VEDA ..

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Forum üyeliğiyle ne alakası var oyundaki üyeliğin ? Şimdi benim karakter ismimle birisi forumda üyelik açsa yönetime küfretse hesabım bloklanacak mı böyle saçmalık olmaz. Forum hesabı bloklanırda oyun hesabı nasıl bloklanabiliyor aklım almıyor. Arkadaşın yaşadığı durumu bizde yaşayabiliriz. Yönetim resmen zorbalık yapıyor. Oyundan zaten soğumuştum iyice tiksindim artık ; birşeyleri eleştirsek hemen konu silinir eleştirenin kellesi gider . Nedir bu ?Adam yerine konmuyoruz. Adamlar düşünüyor ki bunlar bu kadar çar kasmış hiç biri bırakıp gidemez ne yapsak bırakmazlar. Nerden geliyor bu kadar cesaret ?. Piyasa bu kadar oyun doluyken. Birşeylere tepki verilmeli. Unutmayalım ki biz bu oyunun pazarlık gücüyüz , bir online oyun oyuncu sayısı kadar güçlüdür. Daha önce hiç düşünmeden istanbul gazetesinin bütün sayılarını sildiler, bir sürü kişinin kalbini kırdılar. Ancak hiçbir şey onlara geri adım attırmadı ve oyuncuya karşı daha dikkatli olmak yerine saldırgan bir şekilde konuşan herkesi bastırmayı tercih ettiler. Söndürebileceklerini sandıkları bu kıvılcım zamanla bütün oyunu saracak eminim...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Değerli arkadaşlar, konu açmak, yorum yapmak, fikir beyan etmek en doğal hakkımzıdır. Bunları yaparken kural ihlaline düşmeyelim lütfen

MasumprenS 18 Şub 2010 09:30
Konu ne tam bilmiyorum ama harunun açıklamasına sonuna kadar katılıyorum!
Ayrıca oyun ile ilgili iyi yada kötü eleştiri yapılamıycaksa forumunda bir amacı yok o zaman benim gözümde!
Kendiniz yazmışsınız, konunun içeriğini bilmiyorum diye , ama katılmaktanda geri kalmamışsınız .=), Bende konuyu bilmiyorum , ve dolayısı ile bu konuya bakarken forum kuralları ihlali varmı yokmu diye bakarım. Sizinde aynı pencerden bakmanızı öneririm. Ayrıca; Eleştiri yapmak ayrı , başkasının hak ve özgürlüklerine girmek, hakaret etmek ayrıdır Masumprens, ve biz özellikle bu kriter dikkat edilmesini rica ediyoruz.
HarbicocuK 18 Şub 2010 10:13

1 haftadır sorun üstüne sorunla karsılasıyorum konuyu pek bilmiyorum tek bildigim forumda bir tartısma cıkması ve oyun hesabının bloklanması böyle saçma bişe olamaz forum ihlali varsa forum hesabı bloklanır oyun hesabı degil nerde görünmüş böyle bişey !!
Evet Forum üzerinde açılan konuların kural ihlal ve devamlılğı / suçun ağırlığı gibi kriterlere göre , oyun hesabınızda ceza alabilir. Bunu şöyle örneklendirelim : İnternet üzerinden herhangi bir devlet kurumuna dilekçe yada mektup yazdınız, bu yazımın içeriğine göre internet üzerinden cevap alırsınız, şayet yaklaşımınız çok ağır ve işlem gerektiriyor ise, gerçek hayattınıza yansır, kolluk kuvvetleri , sizi ifade vermeye çağırır ve hakim gerek görürse hapis cezası / hak mahrimiyeti alabilirsiniz . Oyunumuz hayatın yansımasıdır demiyormuyuz ?.

Haksızlığa uğradığınızı iddia ediyor iseniz, internet üzerinden yazmaya devam etmezsiniz, ilgili mercilere baş vurursunuz, bizimde ilgili mercimiz . ikvdestek@sobee.com.tr adresidir.

Sevimsiz 18 Şub 2010 10:32

Forum üyeliğiyle ne alakası var oyundaki üyeliğin ? Şimdi benim karakter ismimle birisi forumda üyelik açsa yönetime küfretse hesabım bloklanacak mı böyle saçmalık olmaz. Forum hesabı bloklanırda oyun hesabı nasıl bloklanabiliyor aklım almıyor. Arkadaşın yaşadığı durumu bizde yaşayabiliriz.
Cevabı yukarıya yazdım , Evet gerek duyulduğunda; forum üzerindeki suçlardan dolayı oyun hesabınız ceza alabilir, bu geçmiştede böyleydi. Birileri sizin adınıza hesap açarsa banlanmazsınız merak etmeyin, tüm forum ve oyun hesapları incelenmekte Ip adresleri takip edilmektedir. Bu güne kadar sahte forum hesabının işlediği bir suç sebebi ile hiç bir arkadaşımız oyunda mağdur olmamıştır
Yönetim resmen zorbalık yapıyor. Oyundan zaten soğumuştum iyice tiksindim artık ; birşeyleri eleştirsek hemen konu silinir eleştirenin kellesi gider . Nedir bu ?Adam yerine konmuyoruz.
Bakın sizinle alakalı hiç bir durum yokken , içeriğini bile bilmediğiniz bir konuya daldınız ve bizi zorbalıkla itham ediyorsunuz , sorarım size sizin bu yaptığınız nedir ? Sizce mantıklı, sağduyulu bir yaklaşım mı bu ?
Adamlar düşünüyor ki bunlar bu kadar çar kasmış hiç biri bırakıp gidemez ne yapsak bırakmazlar. Nerden geliyor bu kadar cesaret ?. Piyasa bu kadar oyun doluyken. Birşeylere tepki verilmeli. Unutmayalım ki biz bu oyunun pazarlık gücüyüz , bir online oyun oyuncu sayısı kadar güçlüdür.
Yanılıyorsunuz , kimseyi bugüne kadar tehdit etmedik, sözüm meclisten dışarı ; Kendini oyunun vazgeçilmezi ve diğer oyuncuların üzerinde görenlere müsamaha tanımadık sadece. Ayrıca, hiç bir oyuncu arkadaşımız ile şahsi bir sorunumuz yok, ( adı geçen kitle hariç) , Siz bu oyunun pazarlık gücü değilsiniz . SİZ BU OYUNUN SAHİBİSİNİZ. Bu oyun sizin, benim ve hepimizin , oyunumuza sahip çıkalım , ama bunu yaparken birşeyleride yıkmayalım lütfen

İyi forumlar

[GM]Nocomment

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
okyanus1903
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen okyanus1903 »

Sen Bizim Loncamızın Arz Olmasına Sebep Oldun Biz Pişman Degiliz ama Sen Oyunu Bırakackmsınn Sen Benim Eski Lonca Başkanı Yeniçeribaşkana Rütben Kadar Konus Demişsin Biz Senin gibi kp kasmadık biz adam keserek alnımızn akıyla Peki Sen Kp hilesi ile ++ Belkide 25 lwlde kasdın Nerden bılnır Bu oyunda Benım İçin Kp Degil Dostluk Ve arkadaslık onemlıdın... (Yeniçerikahraman)
constantine1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen constantine1 »

[GM]Nocomment diyorsunki bu oyunun pazarlık gücü degilsiniz sahibisniz , ozaman benim sahip oldugum şeyi neden blokluyosun söledigin şeyler bir biryle çelişiyo ya mantıklı konuşun , sonra bu bunu tehtit etmiş bu yapmış bu etmiş vs şeyleri savunarak gelmeyin tamamen haksız durumdasınız hala kurtarmaya çalışıyosunuz... bu konu ecellerin ne kötü bir item oldugundan çıktı tabi gm ler durumu konuşturtmadıalr bile hemen sayfayı kapat silvs şeyler sonra gelmişler tehtit ettinizvs yaptınız onun başlangıcına gidin neden böle şeylere başvuruldu suç tammen sizde...
Resim
Kullanıcı avatarı
sexytown
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sexytown »

yonetımmısın nesın bılmıyorum kendı ağzınla soyledın oyun bbenım o zman arkadasım bırak ıstedığımı yapıyım ozgurluk ıstıyoruz hak sahıplığı ıstıyoruz dua ette tur yapımı oyun yoksa çoktan herkez gtmıstı anlatabıldım sanırım :evil:
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Blade »

constantine1 yazdı:[GM]Nocomment diyorsunki bu oyunun pazarlık gücü degilsiniz sahibisniz , ozaman benim sahip oldugum şeyi neden blokluyosun söledigin şeyler bir biryle çelişiyo ya mantıklı konuşun , sonra bu bunu tehtit etmiş bu yapmış bu etmiş vs şeyleri savunarak gelmeyin tamamen haksız durumdasınız hala kurtarmaya çalışıyosunuz... bu konu ecellerin ne kötü bir item oldugundan çıktı tabi gm ler durumu konuşturtmadıalr bile hemen sayfayı kapat silvs şeyler sonra gelmişler tehtit ettinizvs yaptınız onun başlangıcına gidin neden böle şeylere başvuruldu suç tammen sizde...
Selamlar...
Arkadas GM Nocomment e verdıgın cevapta kendısı ıle celıstıgını yazıyorsunuz. Hangı konuda celısıyor ki. Senın benim hepimızın sahıp oldugu dıyor. ( HEPİMİZİN ) Pekala; hepimizin sahıp oldugu bır platformda kişilerin özgürlüğünün basladıgı yerde diğerinin özgürlüğü biter. Burası bır toplum dur. ve toplumda işleyen kurallar bağlayıcıdır.
Örneğin; Bir sepet elmayı duşunun , içinden biri veya birkaçı çuruk ise diğerlerininde çürümesine sebeb olur.....

Bu oyunun bellı ve kesın kuralları var. Her oyunun içinde oldugu platformlar gibi. Bu kurallara uymayanlar da gider.Gidene de kimse dur diyemez. Bir haksızlık var ise eger kaçmak yerıne mucadele etmek gerekır. Haklı isen mücadelenı kurallar çercevesınde sonuna degın yaparsın. Ha kaçıyorsan demekki haklı degılsın sorun sende...

Ben asla ve kattiyen yönetimin bir haksızlık sezınledıgınde (-kaldıki herkes hata yapabilir yeterkı kandınızı dogru ıfade edin) kesınlıkle duzeltecegıne de ınancım sonsuz. Çünki haksızlık yapılarak bı yere varılmayacagını bilecek seviyede ki bu yönetım ve oyun yapımcıları boyle bır platformda bizler bu denlı guzel suruklayici gercekci olan bu oyuna gece gunduz emek veriyoruz begenı ile oynuyoruz.
Lütfen sadece yorum yapmıs olmak için yorum yapmayalım....
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Blade »

sexytown yazdı:yonetımmısın nesın bılmıyorum kendı ağzınla soyledın oyun bbenım o zman arkadasım bırak ıstedığımı yapıyım ozgurluk ıstıyoruz hak sahıplığı ıstıyoruz dua ette tur yapımı oyun yoksa çoktan herkez gtmıstı anlatabıldım sanırım :evil:
Komiksin.....

Hitap seklınden daha yasın küçük kişiliğin oturmamıs bellı. sen bu toplumda sadece bır bıreysın.
''BAŞKA BİR BİREYİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜN BAŞLADIĞI YERDE SENIN ÖZGÜRLÜĞÜN BİTER...''

Birey olarak kalabilmen dileğim ile....
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
karakorsan199538
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen karakorsan199538 »

:evil: :evil: :evil: :x :roll: :o :o Hepsinin Allah belasını versin benide ban yedirdiler.Allahından Bulsunlar.....

Forum hesabınız 14 gün kapatıldı / seviyenizi koruyunuz

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
ahfohe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen ahfohe »

Oyunda hırsızlık yapıp küfür edenler bir şekilde varlıklarını devam ettirirken oyunun köklü isimlerinin bırakıyor olması üzücü gönül isterki bırakmak yerine kalıp yanlış olduğunu düşündüğün şeylerle mücadele etme seçeneğini değerlendirseydin ben oyunda geçirdiğim bunca zamanda senin olumsuz bir davranışla anıldığını duymadım buna şahitte olmadım olaya sebep olan konuyu aradım bulamadım sanırım silinmiş seni şahsen tanımıyorum ve bugüne kadarda sadece bir kez oda karşı saflarda karşılaştık:) oyunu bırakma kararın senin için en doğrusu olsada olayı buraya getiren sebepler de düşünülünce tılsım kan kaybetmiştir.
Eğer oyuna düzenli olarak giren bir yöneticimiz olsaydı yönetim ve oyuncu arasındaki köprü bu kadar uzun ve ince olmazdı diye düşünüyorum
Sana ve sevdiklerine sağlık ve mutluluklar dilerim hakkınızda her daim hayırlısı olsun selametle kalın.

Kurtlarxsuskun-Paldımsız-Buzçığlığı-Gamsız
Demir tava geldi kömür bitti,
Akıl başa geldi ömür bitti

Kurtlarxsuskun-Buzçığlığı
Kullanıcı avatarı
Bladem063
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bladem063 »

=) gülüyorum ya resmen gülüyorum söylenecek bişi yok bir türk oyunu diye oynamaya başladıgım online bir oyun türk oyunu olmaktan çıkıyo ama yönetim hala türklerden oluşuyo ve saçma sapan şeylerden dolayı oyunun çok eskilerinden biri olan ve hatta oyunun [TT]'dan olan bir oyuncunun banlanması. bunun yanında oyunda küfürbaz desen hırsız desen
oyunu oynayanların huzurunu bozmak için elinden geleni yapan kişiler oyunda rahat bir şekilde hareket ediyor =)
ne diyelim sadece gülmekle kalıyoruz =)
KrAlINa YoL VeRdİm,SoYtArIsIyLa UgRaŞaMaM
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön