TURKLADY ' DEN VEDA ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Re: TURKLADY ' DEN VEDA ...

Mesaj gönderen kurtreis »

Turklady yazdı:Son olarak şunu demek istiyorum birde Siz hiç oyunda şişko dediği için yada vitaminsiz
Bundan dolayı banlana kullanıcı gordunuz mu ?
Yani biz anamıza küfür yerken 3 gün susturuyorsunuz da
Sebepsiz yere altını çizerek söyluyorum sebepsiz yere banlandıkdan sonra.
Size şişko yada vitaminsiz deyince nasıl süresiz uzaklaştırılıyoruz ?
Sizinki onur haysıyetde bizimki ne ?

Yani bu olayda Yargıdan konundan bahseden yönetim hakaretten bahsediyorsunuz bir hakaret için kapatıldı diyorsunuz hesap kaldı ki hesap kapatıldıktan sonra oldu bu olay önce bile olsa oyunda millet bir birine ana avrat küfür ederken 3 gün susturmanın dışında bişe yapılmıyor maden konu hakaret ise sizin kanınız herkesinkinden daha mı kırmızı şişko dendi diye hesap kapatıyorsunuz ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Ceronimo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Şeriatın kestiği parmak acımaz...

Mesaj gönderen Ceronimo »

Merhaba

Öncelikle eskiden beri bildigim ve bir dönem birlikte yonetimde görev aldıgım birinin oyundan kopmasına üzüldüm. fakat kendisinin ve bilinçli olan diğer arkadasların bildigi gibi oyun kurulumunda ve çeşitli dönemlerde yapılan açıklamalarda oyunun herhangi bir safhasında yapmıs olduğumuz bir davranışın oyunun temelini etkileyecek sonuclar dogurdugunu biliyoruz.
Geçmiş dönemde benimde hesabım kendi hatalarım sebeebi ile 3 ay gibi bir süre kapalı kalmıstır. Fakat hesabım kapatıldı diye yaygara çıkarmadığımı kimseye hakaret etmediğimi bilen bilir. Sonuç olarak hesabım basvuru yontemlerim sebbebi ile açılmıştır. Düne kadar yonetim kadrosunda yer alıp bugun kuralları ve birlikte olduğu kişileri unutarak azda olsa arasında oluşan samimiyeti hitap tarzını bozarak istenmeyen şekle getiren birinin hala konuşup forumda yer alarak sanki haklıymış gibi davranması üzücüdür.
GM arkadaşlara ben dahil hata yapan herkes hakkında oyunu korumak için yapmış oldukları duyarlı ve yerinde müdahaleleri için teşekkür etmek istiyorum. yazdıkallarım birileri tarafından begenilmeyebilir. Yorum yapmadan yada anlamadan konuşmak yerine oyun kurallarını okuyarak oyuna devam etmelerini sadece tavsiye ederim. Yönetimin çeşitli kademelerinde yer alan değerli ve fedakar arkadaslarımın yıpratılması kimseye bir fayda sağlamaz.
Kendisini bilen insan nerde nasıl davranacağını bilir ve yasal yollara basvurarak hakkını arar. forum içinde diğer oyuncuları etkileyerek oyundan soğutma yada taraftar toplama çabasına gitmez.
Kimler geldi kimler geçti bu oyundan gidern gider gelen gelir bu bir süreçtir ve hiçkimse vazgeçilmez değildir.
Bazen konuşmak değil susmayı bilmek gerekir. bana bu oyunun en iyi öğrettiği şey çok konuşmak değil yerinde konuşmak gerektiğidir. Gerçek hayatta olduğu gibi oyun dunyasındada kendimize hakim olmak ve kurallara uymak zorundayız. Kim ne derse desin, kim olursa olsun herkes hakettiği muameleyi görur her zaman......
Resim
Hira
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Hira »

Ay ay kimlerde yorum yaparmış dünya tersine mi döndü ne zamanında kendisi geri planda durup arkadaşlarına verdiği bilgilerle ortalığı ayağa kaldıran kendisi değilmiş gibi konuşuyor şimdi :) ne o yönetim görevden alınınca sen mi geçeceksin onların yerine?
Unutma ki ağzında bal olan arının, kuyruğunda iğnesi vardır.
Kullanıcı avatarı
Efelerxreis
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Efelerxreis »

Oyuna başladığım ilk zamanlar Alparslanı tanıdı onu bildim.Ne Pahasına olursa olsun Kardeş dedim.Askerden döndüğüm zaman Dostlarım arasında Onuda aradım.Karargahx loncasının dağılmış olduğunu duyunca ve bnm karakterimden yapılan uygunsuz davranışlar sonucu Tılsımdan ayrıldım.Alparslan'ın böyle adice oyunda uzaklaştırılması beni gerçekten yıktı.Evet Alparslan oyuna döndüğü için tılsıma geri dönmeyi düşünüyordum hatta planlamalar yapılıyordum.Yönetimin adil olmayan kararı üzeri Tılsıma geri dönmekten vazgeçtim.Artık Plus almıyorum.Buyrun plus aldığım bütün hesapları araştırın.Bu aydan itibaren plusları durdum.

Buyrun Pluslı hesaplarım;
Fako40
Fako45
1903sedat1903
İleti silindi / uyarı seviyesidir . Forum üzerinde mail adresi paylaşmak yasaktır
Efelerxkasem
isademir45

lionel45

Bunlar bnm hesaplarım+ 42 kişilik Lonca üyem bu aydan sonra Plus alımlarını durdurmuştur.

YA ADALETİ SAĞLARSINIZ,YADA ADALETİ BİZ DAĞITIRIZ.

KARDEŞİME SEVGİLERLE,ARKANDAYIZ...

Meyhaneci-Dumanxlider-Efelerxreis

[GM]Nocomment

“Genel Sohbet” sayfasına dön