REZİLLİK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: REZİLLİK

Mesaj gönderen Wotkasarap »

illegalll yazdı:
Wotkasarap yazdı:
illegalll yazdı:çocukluğumdan itibaren tarihe çok meraklı biri olmuşumdur ve emin ol herşey senin okulda öğrendiğin gibi değil bana diyorsun ya milliyetçilik ile aşırı milliyetçilik kavramını öğren diye bence siz neyin milliyetçiliğini yaptığınızı öğrenin sonra gelin:) orta asyadan geldiğinizi unutmuşsunuz en önemlisi adem ile havvadan geldiğinizin farkında bile değilsiniz yazık.
Orta Asya da ki ülkelere kan kusturduğumuzun farkında değilsiniz. Neden başka ülkeler bize dokunamıyor ? Çünkü eski Osmanlı ayaklanır diye. Biz tüm dünya da sözü geçen bir ülkeyiz. Köprü görevimizi kapatsak herkes ortada kalır.
konunun seni aştığı açıkça ortada yorum yapıp kirletmesen sevinirim:)

Neresi aşıyor çocuğum. Dediğin Orta asyadan gelmiş biz Türkleri kötülemek. Niye Orta Asya dan geldik diye. Bunun utanılacak neresi var ? Biz olmasaydık siz de olmayacaktınız. Sadece yaptığın her konuya biliyormuş gibi Türkleri kötüleyecek yorumlar atmak ama ne yazık ki sende bir Türksün ve şuan gerçekten seninle aynı ırkı paylaştığım için utanç ve hüzün duyuyorum. Sizin gibilerle aynı ırkta olduğum için iğreniyorum. Türk olup Türklüğü kötüleyenler ve nerden gelmediğini bilmeyip daha dün kendi kanında boğulup kürt olup yine Türklüğü kötüleyenlerden iğreniyorum . Sadece iğrençsiniz.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: REZİLLİK

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Forum Kuralları

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Gereğince konu kilitlenmiştir...
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön