WHiTexDeWiL yazdı:Kullandığın üslupla kendini çok iyi ifade edip örnek oldun utanmadan bir de buradakilere laf söylüyorsun. Nasıl bir çelişkidir bu ?Wizard yazdı:lan ne alaka adamı itin g.tüne soktunuz la. şurda insan gibi tepkinizi göstermek varken bu ne keskinlik beyler insanca açıklayın bu işin olmazlarını kendi düşüncelerinizi düzgünce ifade edin
Keyifli forumlar.
Eminönünde ezan sesi.
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Eminönünde ezan sesi.
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
En son Fuerte tarafından 20 Tem 2012 23:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibi isteği üzerine silinmiştir.
Artık sadece Anka...
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
Wizard sen başkalarının uslubunu eleştimişsin iyi hoş buna bir şey diyemem ama kendin başkasını eleştirirken gelipde birinin seni eleştirmesine kızacaksan başta eleştirmeyeceksin. :ugeek:
En son Fuerte tarafından 20 Tem 2012 23:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Artık sadece Anka...
- iSpAnYoL2834
- Sahaf Yardımcısı
Tamam konu sapmasın ozaman iyi forumlar.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Konu üzerine konuşabilir, fikir beyan edebilirsiniz. Eleştiri olabilir ama ağır eleştiri tahrik eder ve istenmeyen durumlar olabilir. İletiler kişiye değil, konuya yönelik olsun lütfen. Bilgiledirmenin ardından konu seyri aslına dönmesi dileğiyle. Aksi halde konu ve kişiler modere edilecektir.
İyi forumlar.
Konu üzerine konuşabilir, fikir beyan edebilirsiniz. Eleştiri olabilir ama ağır eleştiri tahrik eder ve istenmeyen durumlar olabilir. İletiler kişiye değil, konuya yönelik olsun lütfen. Bilgiledirmenin ardından konu seyri aslına dönmesi dileğiyle. Aksi halde konu ve kişiler modere edilecektir.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
22:12'de yazdığım ileti neden silindi sayın FDEProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
zorla konuyu tartışmaya çekiyorsunuz ya amirin yok mu senin onunla konuşmayı talep ediyorum.
o iletide tahrik ve tartışmaya yönelik herhangi bir şey varsa girmiyorum bu foruma bir daha
Artık sadece Anka...
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
Wizard yazdı:
22:12'de yazdığım ileti neden silindi sayın FDE
zorla konuyu tartışmaya çekiyorsunuz ya amirin yok mu senin onunla konuşmayı talep ediyorum.
o iletide tahrik ve tartışmaya yönelik herhangi bir şey varsa girmiyorum bu foruma bir daha
Bir sıkıntı/şikayetiniz var ise; İKV Destek/İletişim Formu aracılığıyla İKV Forum Destek başlığı altından dile getirebilirsiniz.ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
İyi forumlar.
Bilgilerinize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Merhaba herkese arkadaşlar;
Bakacak olursak oynadığımız sadece bir (oyun) gerçek ile kurguyu bir araya getirmek mantıksız olur gibime geliyor.
(Benim fikrim) Ayrıca Hristiyanların Çan sesleri koyması, onların ülkesindeki dinin kısmen de olsa zorunlu olmasıdır.
Ayrıca Çan sesini illaki klisedeki sesle benzeştirmemeliyiz. Bazı oyunlarda Çan sesinin anlamı, başlangıç yada bitiştir.
Konuyu açan arkadaş'a yüklenmemeliyiz, burası "İstanbul Kıyamet Vakti" Resmi forumudur, herkes kendi fikrini
ortaya atabilir. Tabii forum kurallarına uyacak şekilde. Ayrıca tekrardan konumuza gelecek olursak, bu oyunu
TÜRK yapımı olduğundan dolayı hemen hemen her yerden oynayan var. Oyundan tanıdığım hatayda oturan kardeşlerimde
var İzmirde oturanda istanbulda oturanda... Demem şudur ki, Neden sadece İstanbul'a özel birşey olsun? Ayrıca
oyunda çok eksiklik varken bu tür konulara zaman ayrılması tuhaf olur diye düşünüyorum.
İyi forumlar
Bakacak olursak oynadığımız sadece bir (oyun) gerçek ile kurguyu bir araya getirmek mantıksız olur gibime geliyor.
(Benim fikrim) Ayrıca Hristiyanların Çan sesleri koyması, onların ülkesindeki dinin kısmen de olsa zorunlu olmasıdır.
Ayrıca Çan sesini illaki klisedeki sesle benzeştirmemeliyiz. Bazı oyunlarda Çan sesinin anlamı, başlangıç yada bitiştir.
Konuyu açan arkadaş'a yüklenmemeliyiz, burası "İstanbul Kıyamet Vakti" Resmi forumudur, herkes kendi fikrini
ortaya atabilir. Tabii forum kurallarına uyacak şekilde. Ayrıca tekrardan konumuza gelecek olursak, bu oyunu
TÜRK yapımı olduğundan dolayı hemen hemen her yerden oynayan var. Oyundan tanıdığım hatayda oturan kardeşlerimde
var İzmirde oturanda istanbulda oturanda... Demem şudur ki, Neden sadece İstanbul'a özel birşey olsun? Ayrıca
oyunda çok eksiklik varken bu tür konulara zaman ayrılması tuhaf olur diye düşünüyorum.
İyi forumlar
En son Fuerte tarafından 20 Tem 2012 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Artık sadece Anka...